Arkadaşlar merhaba size birşey danışacağım bohça zamanı kayınvalidem gelin bohçama koyduğu ve asla kullanmayacağım örtü patik yelek gibi kullanmayacağım şeyler bazılarını hediye bile vermek istemeyeceğim şeyler. Kullanmadıklarımı kayınvalideme verirsem ayıp olurmu acaba? 2 tane bekar oğlu var onun için kullanırsın diye versem olurmu ?
Hanımlar biraz abartmadınızmı sizce benmi çok kötü bir gelinim sizmi çok iyi gelinsiniz anlayamadım
Bakın bizde bohça yaptık ama hiçte 10 15 yıl önce yapılan şeylerden koymadık bohçaya ha annem yaptırmıştı çok önceden ben istedim az olsun temiz şeyler olsun dedim o günün modası trendi neyse en güzellerinden yaptırıp yaptık bohçamızı. Kusura bakmayın ama ben onun yaptığını değersizlik olarak görüyorum. Annemin yaptıklarından da beğenmediğim hiçbirşeyi almadım beğendim herşey bana göre çöp.
Gerçekten bu söylediklerime fazla tepki gösterildi bu kadar olacağını beklemiyordum. Kiminiz tecrübelerine dayanarak konuştu kiminiz büyüğüm ablam olarak uyardınız teşekkür ediyorum. Söylediklerinize göre vazgeçtim vermekten dediğiniz gibi bir yardım kuruluşu ya da hediye olarak veririm artık. Kv beğendiğimi düşünsün artık Neyapayım
[/QUOTE
geri verdiğine bozulmayacak ve anlayacak biriyse geri ver kendi kullansın.
Sorun çıkacağı belliyse belediyenin giysi kutuları var at oraya elbet kullananlara verirler. bende öyle yaptım bazı şeyleri.