Hanımlar biraz abartmadınızmı sizce benmi çok kötü bir gelinim sizmi çok iyi gelinsiniz anlayamadımBakın bizde bohça yaptık ama hiçte 10 15 yıl önce yapılan şeylerden koymadık bohçaya ha annem yaptırmıştı çok önceden ben istedim az olsun temiz şeyler olsun dedim o günün modası trendi neyse en güzellerinden yaptırıp yaptık bohçamızı. Kusura bakmayın ama ben onun yaptığını değersizlik olarak görüyorum. Annemin yaptıklarından da beğenmediğim hiçbirşeyi almadım beğendim herşey bana göre çöp.
Annem ilkokula giderken bana çeyizler yapmıştı, ben 35 te evlendim :) napsin kadın . çeyiz zaten çocukken yapılan bir şey gibi geliyor, annelerimiz gencmis biz okula giderken sağlıklı iken ormusler dikmişler .O zaman hali vardır, sağlıklıdır, gözleri iyi görüyordur yaşlanmadan oturup yapmıştır. Yaşlanınca insanlar yakını göremiyor bilin diye yazdım, sizin de benim de burdaki herkesin de başına gelecek yaşlanmak umarım sizin gelin de size bu şekidle davranmaz. Alın bir kenara koyun veya verin isteyen birine sizin derdiniz başka.
Kendi ayağınıza sıkıyorsunuz, bu konu yüzünden sorun çıkarsa o kocanız arkanızda olmaz. En iyi ihtimalle sen de aynı tornadan çıkmışsın yiyin birbirinizi der çekilir kenara.Merak etmeyin kocamın durumdan haberi ver beğenmediğimi o yüzden vermek istediğimi söyledim. Kv keşke tanısaydınızda bakın bana nasıl hak veriyordunuz. Kv verir artık derneklere ben o yüz ifadesini göreyimde yeter bana
Kargola bence beklemeBayramda gideceğiz o zaman vereceğim yazarım buraya gelişmeleri
Daha çok seni mutsuz eder.Evet görsün üzülsün mutsuz olsun.
Ay muhakkak yaz aman bizi merakta bırakma. Allahım ilk defa bir konuda kayınvalideye hak veriyorum. Yaşlanıyor muyum neyimBayramda gideceğiz o zaman vereceğim yazarım buraya gelişmeleri
MantıklıKargola bence bekleme
Kayınvalide olmaya yakınsınız galibaAy muhakkak yaz aman bizi merakta bırakma. Allahım ilk defa bir konuda kayınvalideye hak veriyorum. Yaşlanıyor muyum neyim
Aynen öyle, madem beğenmedin altınını bilezigini de iade et kadına.
Sen kendi çeyizlerini böyle yaparsın ablacım.Bak o çöp dediğiniz şeylerden neler yapılıyor. Azcık yöntem öğrenin. Böyle değerlendirir bikaçını hediye edersiniz kaynananıza. Geçinmeye gönlünüz olsun tek.
Aslında oğlum henüz 11 aylık amaKayınvalide olmaya yakınsınız galiba
Tabi beceri ayrı bir olay herkeste olmuyor.Sen kendi çeyizlerini böyle yaparsın ablacım.
Hayır sen şunu anlamıyorsun. Hepimize kullanmayacağımız demode bulduğumuz eşyalar aynı ritüelle hediye edildi. Ne yaptık? Ya ihtiyacı olana verdik ya tuttuk kenarda. Annenizden örnekler vererek böbürleniyosunuz ama anneniz de sizi böyle yetiştirmiş işte. Küçük hesaplar peşinde koşan.Hanımlar biraz abartmadınızmı sizce benmi çok kötü bir gelinim sizmi çok iyi gelinsiniz anlayamadımBakın bizde bohça yaptık ama hiçte 10 15 yıl önce yapılan şeylerden koymadık bohçaya ha annem yaptırmıştı çok önceden ben istedim az olsun temiz şeyler olsun dedim o günün modası trendi neyse en güzellerinden yaptırıp yaptık bohçamızı. Kusura bakmayın ama ben onun yaptığını değersizlik olarak görüyorum. Annemin yaptıklarından da beğenmediğim hiçbirşeyi almadım beğendim herşey bana göre çöp.
Ya ben varya ihtiyacı olana bile vermedimHayır sen şunu anlamıyorsun. Hepimize kullanmayacağımız demode bulduğumuz eşyalar aynı ritüelle hediye edildi. Ne yaptık? Ya ihtiyacı olana verdik ya tuttuk kenarda. Annenizden örnekler vererek böbürleniyosunuz ama anneniz de sizi böyle yetiştirmiş işte. Küçük hesaplar peşinde koşan.
AA öyle besi bir yerde fln çok demodeYok ya, altinin modasi gecer mi hic
Terbiyesizlik yapmayın.Hayır sen şunu anlamıyorsun. Hepimize kullanmayacağımız demode bulduğumuz eşyalar aynı ritüelle hediye edildi. Ne yaptık? Ya ihtiyacı olana verdik ya tuttuk kenarda. Annenizden örnekler vererek böbürleniyosunuz ama anneniz de sizi böyle yetiştirmiş işte. Küçük hesaplar peşinde koşan.