Kayınvalidemin evi aşırı kirli düzensiz

Çok yollarda kalırız o zamanda biz anadolu yakasının bi ucundayız onlar Avrupanın ortasında baya yol var

E ikisinden birini seçeceksiniz ama ya trafikte kalacaksınız ya da pis evde. Benim ailem de Avrupa yakasının ennnn ucunda ben de Anadoludayım her ay bir günümüzü o şekilde harcıyoruz trafikte.

Ayni dertten muzdaripim bende 3 yillik evliyim kayinvalidem asiri pis 3 yil evlilik 1 yilda nisanlilik surecim toplam 4 yilda evinde bir bardak su icmedim oyle kirli oyle pis ben cozumu gidip gelmemekte buldum ama ramazanlar benim korkulu ruyam oldu iftara falan gidiyoruz ya ac kalmak oruclu halimle cok zor geliyor

İnsanlar bu saatten sonra değişmez. Siz bir şey söyleseniz aranız bozulur, belki eşiniz uyanabilir. Bir nebze olsa düzeltirler belki ama tamamen değiştiremezsiniz. En azından iyi insanlar, kötülükleri yok.

Eviniz yakın mı peki ? Eşiniz bir şey demiyor mu hiç gitmemenize. Ramazan da ayrı zor olur ya siz kendiniz çağırın o zaman

İnsanlar bu saatten sonra değişmez. Siz bir şey söyleseniz aranız bozulur, belki eşiniz uyanabilir. Bir nebze olsa düzeltirler belki ama tamamen değiştiremezsiniz. En azından iyi insanlar, kötülükleri yok.
Evet bende bu yüzden ses etmiyorum en önemlisi eşimle aramın bozulmasını istemem susup oturuyorum işte ne yapayım

Bu işte çok zor benim için kalplerini kırmak istemiyorum çünkü cidden iyi insanlar bana karşı hiç kötü değillerdi bunca zamandır bir şey desem aramız bozulur eşimle kötü olurum diye korkuyorum
bişey demeyin bence de
ama kalmanıza gerek yok eşiniz çok mu istiyor kalmayı?

bende rahat edemem pis evde mutfak wc ne alemde mesela pisse yiyip içemem wc yi de kullanamam

ampül vs olayları da böyle gelmiş böyle gider maalesef.. tembel insanlar belli o yüzden yapacak bişey yok
bu arada misafir gelince siz neden rahatsız oluyorsunuz orası sizin eviniz değil ki
he insanlar gelin bile toplamamış diye düşünecekler derseniz bırakın düşünürlerse düşünsünler

E ikisinden birini seçeceksiniz ama ya trafikte kalacaksınız ya da pis evde. Benim ailem de Avrupa yakasının ennnn ucunda ben de Anadoludayım her ay bir günümüzü o şekilde harcıyoruz trafikte.
Kendi ailem daha da uzak maalesef ki kayınvalidemle aramızda 60 kilometre var bi de köprü trafiğini düşünürsek bazen 2 saate falan ancak gidiyoruz ama git akşamına geri dön eşim yapmaz öyle benzin fiyatları uçmuş zaten

Evlerimiz birbirine baya uzak farklı yakalardayız o yüzden git akşamına dön eşim yapmaz eşime kalsa 2 gece kalmak ister ben bir geceye ikna ettim rahat edemiyorum diye.

Allahtan tuvalet alaturka çok pisliği olmuyor ama banyo kötü halde misafir konusunda işte gelin var bu evde nasıl pis ev falan derler diye çekiniyorum

Siz görümcelerinize ufaktan ufaktan düzensiz,dağınık, temizliği, tamiri ihmal edilen evlerin içinde yaşayanların enerjilerinin nasıl bloke olduğunu asilayin.Gorumceniz kpss ye mi hazırlanıyordu doğru mu okudum bilmiyorum ama belki böyle bir evden atanamam diye işe girişir bi zahmet

siz yapmak zorunda değilsiniz sakın çekinmeyin
önce şu düşünceden bir kurtulun lütfen

bende İstanbul dayım 2 yaka arası sıkıntı tabi
wc alaturkaysa yırtmışsınız iyi :) banyoyu da boşverin

Eviniz yakın mı peki ? Eşiniz bir şey demiyor mu hiç gitmemenize. Ramazan da ayrı zor olur ya siz kendiniz çağırın o zaman
Bizde herkes birbirini davet eder ramazanda evimiz yakin yuruyerek 10 dakika esime ben bu konuyu ilk evlendigimizde acik acik soylemistim bazen artik alissanmi annemlerde yemek yemeye falan desede olmadigini ona belirtiyorum ama köye gitmek cok zorluyor beni koye gittigimizde 2-3 gun kaliyoruz e haliyle 3 gun ac susuz kalamayacagim icin abur cuburla gecistirmek zorunda kaliyorum

Valla ben olsam sabah 11 gibi çıkıp giderim gecede 11 e dogru çıkar eve donerim kalmam ,net...Hasta olurum tahammül edemem.Giderken saglam kahvaltımı yaparım akşamüstu yemelik börek filan yapar götürürum anne çay yapalım yemek canımız çekmiyo filan derim.Wc ye gider gitmez bir domastos fırça yaparım.Başka bişeyide ellemem.

Kendi anneniz olduğundan bence daha rahatça konuşabilirsiniz ama yaşı falansa anlamaz artık insanlar değişmiyor cidden bununda bi çözümü yok galiba
Defalarca konuşuldu fakat bir çözüme ulaşamadım ne yazık ki Yaşı epey var evet ama bunun yaşla alakası yok dediğim gibi her zaman boyleydi. Yani full ev temizliğine girismesine gerek yok mutfakta yere bir çay dokulduyse Vileda ile silersin, üzerine basıp bütün evi dolasmazsin. Ya da klozete bir çamaşır suyu tableti atmak zor gelmemeli.Anneannem gibi bir kadından nasıl böyle bir evlat çıkmış şaşırıyorum.

Ahahahah keşke o düşünce de olsa bin kere toplardı o zaman herhalde valla onların enerjisi tavan kafaları rahat

Benimde evim yakın olsa bende biraz durur özellikle yemek zamanı kendi evime geçerim ama öyle bi imkanım yok maalesef ki köy işleri hep sıkıntı ya siz yemek yemediğinizde kayınvalideniz bir şey demiyor mu niye yemiyorsun falan diye

İşte yol uzun eşim öyle git gel yapmaz işin kötü tarafı ben çok sık acıkan biriyim kahvaltı yapsam bile 1 2 saat sonra acıkıyorum. Kayınvalidem hemen eşimin sevdiği yemekleri yapar onlarda börek falan yeme kültürü yok hatta ben et yemiyorum hemen et yemeği yaparlar bende mecbur pilav yerim sadece

Benim kayınvalidemde acayip pistir o geldi aklıma ıyyy. Yaptığı her yemekten kıl çıkar, şimdi menepoz a girdi ama regl okurken bezleri sağda solda olurdu banyoda. Kışlık menemen yaptığı tenceresi ile banyo kocası iç içe dururdu.
Klozet kenarları sidik pislik içinde. Kayınpeder burnunu karıştırır sağa sola atar elini koltuğa silerdi.

Bulaşık makinesini normalin 3 katı doldurduğundan yıkanmazdı doğru düzgün. Tabaklar bardaklar hep yemek kalıntısı.

Yerlerin tozunu kirini görmüyordum bile diğerlerini görmekten. Rezil leş kadını kendisine bakmadan millete kulp bulurdu utanmadan.

Her gittiğimde nevresimimi kendim götürdüm. Getirince de 90 derece yıkayıp ütüleyip kaldırıyordum.
Her gittimde elimden geleni yaptım ama ben yaptıkça beni hizmetçisi sanıp daha da beklentiye girdi.
Eşşek kadar oğlu( kaynım) kocası tuvalet eğitimi nedir bilmiyorlardı.
Her gittiğimde tiksinmekten kaşınıyor kaşındıkça kabarıyordum.
Artık ilişkimiz bitti. Yeni gelini uğraşsın artık pislikleriyle. Aklıma geldi yine tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…