Kayınvalidemin evi aşırı kirli düzensiz

Elinin altını toplasa yediğini temizlese minimum bir ev ortalama olur
Yediiini ettiğini toplayamıyorsa biri işim olmaz ne giderim ne gwlirim
Kinsenin kirini üstme bulaştırmam
İyiliği kötülüğü kendine
İşte ben böyle rest çekecek yapıda biri değilim maalesef ki özellikle eşimle asla kötü olmak istemem

Eşinizin görümcelerinizi uyarması en mantıklı çözüm yolu bence.Siz bir şey deseniz yanlış anlaşılabilir ama kardeşler arasında sorun olmaz heralde

O evin düzeni böyle oturmuş malesef değişmez. Bence siz karışmayın hem hakkınız yok hemde gereksiz yere aranız açılmasın. Birtek kendi yatağınızı temizleyin kaldığınızda yeter.
Zaten bunca zaman hiç bir şey demedim sadece eksik bir şeyler varsa eşime aldırıyorum kendim kullanıyorum.

Gittiğinizde yemeği siz yapın. Hem kadına bi hayrınız dokunur hem de kanser olma korkunuzdan kurtulursunuz.

Evet gerçekten öyle çok düşündüm ne yapabilirim diye ama gerçekten kötü insanlar değiller nasıl eşime gitmeyelim falan diyeyim. Bende mecbur kaldığım sürede katlanıyorum kendim halletmeye çalışıyorum

Çok saygısızca ya eve misafir geliyor ve davranışlara bak. Kvye üzüldüm kadıncağız yaşlıymış birde çocuk bakıyor. Anneleri de evi toparlamalarını istemiştir zamanında ama size verdiği tepkiyi annesine de göstermişlerdir kadında artık sıkılıp kendi haline bırakmış demek ki...

İşte ben böyle rest çekecek yapıda biri değilim maalesef ki özellikle eşimle asla kötü olmak istemem
Vala söz konusu temizlikse babamı bile tanımam
YApamıyorum elimde değil
Ay bir yerde çay içtim ağız kokusu geliyordu bardaktan
Bir yudum
Gelde o evde bişey ye iç
Ölürüm ya

Gittiğinizde yemeği siz yapın. Hem kadına bi hayrınız dokunur hem de kanser olma korkunuzdan kurtulursunuz.
Direkt bana hiç yaptırmadı ama yardım ederim hep aslında yemek konusunda kirli değil ama sofra düzeni olsun o bulaşıklar falan mutfağı çok kötü hale getiriyor

Valla bende hep kayınvalideme üzülüyorum evi mi toplasın torun mu baksın yemek mi yapsın. Ama şu yönden hatalı kızlarına asla kıyamaz hele ki söz konusu ders çalışma falansa aman siz kalkmayın ben önünüze yemek getiririm moodunda biri. Benim annem asla böyle yetiştirmedi bizi de ablamları da genç kızlığımızdan beri hep işlere yardım ederdik temizlik yapardık

Vala söz konusu temizlikse babamı bile tanımam
YApamıyorum elimde değil
Ay bir yerde çay içtim ağız kokusu geliyordu bardaktan
Bir yudum
Gelde o evde bişey ye iç
Ölürüm ya
Ayy çok kötüymüş bende kokuya karşı çok hassasım o yüzden çoğu zaman midem kaldırmıyor

Birgün yaşlanacağını unutma. Mide kanseri öyle olunmuyor bu arada. Ben yaşlı ve eşinin annesi olan bir kadını burada küçük düşürücü cümleler kurduğun için sen yap hayrın dokunsun dedim.
Hayrımın dokunup dokunmadığını nerden biliyosun? Biz gelmeden yemek yapılmış oluyor çoğu zaman çok hayırsever arkadaşım

Benim kv de öyle. Dışardan gören çok temiz titiz sanar ama oraya gittiğimde yere basmak istemezdim. Annemde aynı sizin anneniz gibi evi çiçek gibi olur her daim. Annelerinden gördüklerini yaparlar yani genelde öyledir. Maalesef bi çözümü yok. Hadi yapalım deyince görümceler umursamıyorsa

Yok size demedim. Mide kanseri olmaktan korkan arkadaşa yazdım onu.
Küçük düşürücü tek cümlem olmadı aksine kayınvalidemi insan olarak sevdiğimi söyledim. Ayrıca kaynanamın yaşı var ama dinç birisi hergün yürüyüşe dağa bayıra çıkar ben tıkanırım gidemem o yolu kendide hep der zaten ben diriyim diye. Bunun yaşlılıkla bir alakası yok içten gelen birşey titizlik yok. Kanser konusuna gelirsek Evet tiksinmekten mide kanseri olacaktım karşımda afedersin sümük çıkarılır yere atılırsa , çorap çıkarılır parmak arasındaki pislikler elle temizlenir, dolaptaki herkesin içeği su şişesi kafaya dikilir geri dolaba konulursa, yapılan yemek tabağa konmadan kaşık kaşık tencereden yenirse siz bile mide kanseri olabilirsiniz. Bu anlattıklarım 3/1 ‘ i sadece.

Durumunuz iyiyse bir kadın bulun, siz derleyip toplayın kadın temizlesin. Eğer çalışmıyorsanız eşinize söyleyin 2-3 gün orada kalın temizleyin. Ben olsam bunu yapardım.

Durumunuz iyiyse bir kadın bulun, siz derleyip toplayın kadın temizlesin. Eğer çalışmıyorsanız eşinize söyleyin 2-3 gün orada kalın temizleyin. Ben olsam bunu yapardım.
Maalesef öyle bir şeyi asla kabul etmezler büyük temizlik için ben kadın çağıralım diyorum onu bile istemiyor kayınvalidem öyle şeylere alışkın değiller mesela benim annemin dizleri çok ağrır cam falan silemez kadın çağırır onun için bundan gocunmaz. Yani dediğim gibi ben ne kadar temizlesem de yine aynı oluyor bi ara çok uğraşıyordum ama bi dahaki gittiğimde aynı oluyordu bende saldım açıkçası sonuçta sürekli kalanlar onlar niye kendimi helak edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…