kayınvalidemin düşüncesizliğii

Tovbe yarabbim ayni benim kaynanam ( seninki biraz iyiniyetli gene). Nefret ediyorum ondan. Resmen piskolojigimi bozdu kadin. Bana gelir ben cok titizim ama hic begenmez. Elinde bez orayi siler heryere acip bakar. Bisey dusurmus gibi yapip koltugun altina tv dolabin altina bakar toz varmi diye. Kadin resmen piskolojigimi bozdu benim.Bana misafir gelicegi zaman evi 50 defa kontrol ediyorum. Walla susmuyorum artik, aciyorum agzimi hakkediyor cunki. Esimde kizdi enson simdi 3 ay oldu gelmedi ( allahima sukur).

ben yaklasık 2 aydır slm bile vermıyorum o derece konusmuyoruz hıc cok rahatım oh be konusmam da bundan sonra buyuk bı şey lmadığı surece

canım benımkıde öle degıl hanı toz varmı dıye bakar bakar ama elıne bez alıp sılmez bana buyurur suraların tozunu ala ayıp kızızm gelen gıden olur dıyee

nefret edıyorum bu gelen gıden olur lafınaaa offfffffff
sankı gelen gıden ıcın temızlıyorum ben evımı el içinmi yasıyorum yaaa bu hayatta

aman o ne der aman bu neder dıye yasarsam kafayı yerım

valla el benım temızlıgıme gelıyorsa hıc gelmesın

ınsanın temızlıgı önce kendınedır saygısı once kelndınedır zaten sen kendın ıcın temız olursan herkese temız olursunn

yaa yok esım ne benden yana oldugunu bellı edıyor nede annesınden yana oldugunu

sinir ouyorum onada bazen benı ezıyor annesının yanında bazende yuceltıyorr delımı neeee

bı karada dur demıı döneklık yapmanın alemı yok yanıı

ayyyyyyyy cok sınırlendımmm gıcık sey nolcak ıste anası nasılsa ogluda öle ıstee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…