ilk yazdıklarınızı okurken kızdım size :)) çünkü olabilir yani çocuk bu süğrekli başında duramazsınız sizde duramazsınız ki kayınvalidenizdende bekleyemzsiniz sonuçta canının canı onunda emin olun elinden geldigince bakıyodur evldınıza ama bi kazadır olmuş işte buna kızmaya hakkınız yok onun dışında ev toplama muhabbetinde iyi sabretmişsin ben olsam saçını başını yolardım ::)))))
canım benım ben ona kızmadımkı nıye cocuguma bakmadın senın yuzunden oldu demedımkı dememde
hatta olur böle seyler onlar cocuk dedım kapattım konuyu
SÜREKLI BASINDA DURSUNDA DEMIYORUM HAKLISIN AMA KUCUK OGLUMA aşı yaptırıp gelcektık 5 dkkalık ıstı yanıı cok mu fazla 5 dakıka basında bekleseydı
ama yınede dıyorum olmuşla ölmüşe çare yok suclamıyorum ama umursamadıgı acıkça bellı sen önlemını al demı basında dur tevekkulu sonra allaha bırakk.....
kızgınlıgım ıcımden bana emanet edılen cocugu ben ıcerde bırakıpta bulasık yıkamaya gıtmem
ayrıca evıme geldıgı zaman evımı toplayamamamın sebebı cocuguma bakmam kucagımdan ınmıyordu yuruyemıyordu cunkuu vee o sekıldeyken bılee bır suru laf yedım
haketmedım yanıı
Son düzenleme: