ilk yazdıklarınızı okurken kızdım size :)) çünkü olabilir yani çocuk bu süğrekli başında duramazsınız sizde duramazsınız ki kayınvalidenizdende bekleyemzsiniz sonuçta canının canı onunda emin olun elinden geldigince bakıyodur evldınıza ama bi kazadır olmuş işte buna kızmaya hakkınız yok onun dışında ev toplama muhabbetinde iyi sabretmişsin ben olsam saçını başını yolardım ::)))))
kaynanamin yaptiklarini ben anlatsam sen kendi kaynanani opup opup basina koyardin.var boyle insanlar iste sabredeceksin diyosun kendi kendine.duzelir diyosun ama her gecen gun daha cok somurmeye kalkiyolar.inan senden coook daha kotu seyler yasamis olanlar da var.ama tavrini koymazsan olmuyor.kesin ve net olacaksin.gerekirse tehdit et.(bilmiyorum senin esinin huyu nasildir ama sonra ters tepmesin:26: )
sen ezilen taraf oldukca ezen hep olacaktir.sakin gitme onun evine .bir kez gidersen yakani kurtaramazsin.evinin kadini ol.kocanla da once iyilikle,hoslukla,sonra da gerekirse sert ve kesin konusarak bu isi halledebilirsin.hem belki ilk olarak eger oraya giderseniz kari koca olarak sizin de hic bisekilde rahat edemeyeceginizi soylersen belki de ise yarar .kolay gelsin.sonucu da yazarsan sevinirim.
canım benım tesekkur ederım dusuncelerın ıcın ben sımdı kpss calısıyorum gıdersem 2 ayım boşa gıtcek zaten duysalar onada tepki verırıler ama esim gırbılırsın dedı sınava bende ayaklarımın ustunde durmak ıcın calısmaya başladım allahım hayırlısını versın ama ınsallah kazanırım oraya gıdersem ısten gucten calısmaam emınım hep gözlerıne batıcam anca o bılgısayarın basında oturuyo dıcekler ders yaptıgıma soru cözdugume ınanmıcaklar ne yapıyor bunca ssaat pc basında neler karıstırıyor dıye yanlıs dusuncekler..
Ama evımde uyutuyorum cocuklarımı baslıyorum soru cözmeye ders yapmayaa
gitmicemm kızlarr hepınızın dusuncelerı benım ıcın cok onemlıydı karaımı vermıstım ama suan tam anlamıyla kararlıyım ve gıtmıcem ısterse kussun esım umrumda degıl artık
canım durmak yok tam gaz devam....
asla gıtmıcemm aslaaaAkşam yalasıyor esım gelır sımdı hazır degılmısın daha derr halbukı dunden soyledım gıtmıcem dıyee dur bakalım neler olcakk:18::18::18:
eşine makul sebeblerine sırala canım
mazallah iş inada binerse...
dün akşam dedim ben orda rahat edmıyorum rahat yıyemıyorum herkes gozumun ıcıne bakıyormus gıbı oluyor dedım rahat gıyınemıyorum dedım babanne ve dede var saat 20:00 dedımı uyurlar tv ızletmezler benımde dızılerım asla kacıramam evde rahat rahat ızlıyorum dedım eşimde ben sana özel odaya tv koyarım rahat edersın dıyooo,
yok yok yokkkkkkkkkkk diyee ıyı bır bagırdım ne dersen bır caresını buluyo sırf gıdeyım dıyeeeee
gıtmıcem gıyee bagırdım en son tak ettı guzellıkle dıyorum beynıne gırmıyo
aaaaaa yeter yaaaa
gıtmıyorum ıstee doveceksede dovsun ısı ınada bındırdım bıkere
damarıma basıyor yaa zorlaaa
canım bence git. kocan yaptığın fedakarlığın farkında olacaktır herzaman. sözünü etmese bile.
gidince kendisi de orda rahat edemeyecek. kendi evini özleyecektir.
en azından evinde eşiyle çocuklarıyla yaşamanın ne güzel olduğunu anlamış olur.
senin orda mutsuz olduğunu gözüyle görmüş olur.
gittiğinde şikayet etme bırak o görsün.
vee en güzel tarafı kaynanaın evinde bütün düzeni alt üst et.
televizyonun yerini değiştir tabakların yarini falan hiçbişeyi beğenme.
bütün iyi niyetinle ona yardımcı olmak için yapıyor ol bunları.
saf saf sor beğenmediniz mi iyi olmamış mı falan diye. yatak odasına dal.
banyoyu kullan temizleme. eşyalarını dağınık bırak evin heryerinde.
mutfağı sürekli kullan olduğu gibi bırak. o toplarken ay ben yapacaktım çocuktan fırsat olmadı kusra bakmayın nolur falan de.
bir daha gelmemeniz için dua etsinler yani :)
çok adice bir plan yaa bayıldımmmama bide uygulayan yürek olsaaa ama nerdeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?