kayınvalidemin düşüncesizliğii

Allah sabır versin...
hiç iyi niyetli bi davranış olmadığından iyiye yoramadım
hepsini geçtim yatak odasına öyle pat die girilir mi
kadın çocuğu görmeye demiş ama bahane
tahmin etmiş senin zor durumda olduğunu beklediğini bulmaya gelmiş
yazık valla
sonra da gelin kaynana falan anlaşamaz derler
bi anne gibi yaklaşsa neden anlaşamasınlar
iyi niyetli olsa çaktırmadan bi işin ucundan tutar yardım eder öle laf soka soka olmaz ki
gitmemekte haklısınız daha da sinirleriniz bozulacak
eşinizi bi şekilde ikna edin evinizde kalın
her sene kış vr her kışı orda mı geçireceksiniz

Yokk cnm en basta hata yapmışınn bır musaıt değilim 5 dkka onceden aranmaz bır ınsan dıyecektınn

2.madem geldıler evın ıcınde laf soyledıler ettıler 2 çocukla kı diğeer çocuğum hasta evle ılgılenemedım bu senı bağlamaz madem çok dusunıyosun edıyosun temızliğe geleydın

Halın nıcedır dıye soran yok bıde kalkıp ustune laf salatası

He yatak odasına gelınceeeeeeeeee bana yapacaktı kı aynısını o gırdı ya bende arkasından gırerrrr kapıyı kapatırrrrrr

bır guzell ağzının payını verırdım sen utanmıyormusunda yatak odama gırebılıyorsun yol gçen hanımı burası

Yuz verdık dıye astarını ısteme ... aaaaaaaaa ne ayıp yaaaaaaaa

senın yazına yorum yapmıstımm ahh ahha dedıklerını zaten yapabılsem zaten duzelecekte kalbını kırarım dıye dıyemıyorum guzellıkle soyluyorum ama olmuyor ısteee

ah gülüm yaa sadece kısları olsaaa yaz kıs kalalım gözlerının onunde olalım ıstıyorlraaa zor kurtuldum zaten köye köy hayatına razı oldum yerı geldı sogan kavurdum yedım ama kafam rahat gıtmeyı hıc ıstemyıorum dur bakalım esım akşama ne dıcek gıdelım dıye hala ısrar edıcekmı gıtmem dedım ısrarla heralde sonumuz yıne herzamankı gıbı kavgaaaa

senın yazına yorum yapmıstımm ahh ahha dedıklerını zaten yapabılsem zaten duzelecekte kalbını kırarım dıye dıyemıyorum guzellıkle soyluyorum ama olmuyor ısteee

bılıyorum cnm bende gordum senı bakıyım bunun ne derdı var dedım

Ama tatlım benım evet konusrak hallolmuo senı tıyee alıyorum dıyıp yıne bıldıgını okuyo
eğer yapmayı dusunduklerını uyguladıgın zaman esının arkanda duracagını hıssedıyosan taarruzza gec hemen

eger kı bırdaha gelırse gelmeden önce kıtlıcem kapılarıı buyuk oglum heryerı dagıtıyor dıye bahane uydurrum artık

yersee tabiii

ayy evet yapp bırak baskalarını dusunmeyı sen artık bır AILESINN ve senın aılen cocukların kocn ve sennn bıttı bukadar gerısı sonradan gelıyor

ıster yesın ıster yemesın boyle yapa yapa anlayacakkk

işte sorunda tam burda eşiminde işine gelıyor benden önce o koşa koşa gıdıyor benım dusuncelerım umrunda degıl atacak benı cocuklarımı annesının evıne kendı gidecek işe akşama kadar ben cekecem herkesı herseyı

zaten arkamda dursa annesıne babasına söz gecırırdı

annecım babacım odunumuz var komurumuz varr bız ıyıyız bölee sagolun deseee

ahh nerdeeee kaynanamı gectım esıme bıle laf soylenmıyoo

başlarda ınan benımde eşim oyleydı daha tam ıdrak edemıyordu benı ve annesının yerını..
Ama burnunndan gtırdım
madem oyleee yapacaksın bı cınlıkler kocana oda anlayacakkk yoksa cıdden olmuyor...

bu konuyu eşimel çok ama çok konustum bız bır aile olduk artık bırak onu bunu sunu dedım bana tmm dıyor ama yıne bıldıgını okuyor babası anası suan bıse desın hemen yaparr cok annecı babacıı

bende öleyım ama sınırlarımı bılırım yanıı yerı gelır ne annem nede babam bana ve ailemın ısıne karısamaz ama esımın ailesıı herseye karısıyorlar yaaaaa

hmm madem oyle sende tam tersını dene bakalım..Annene babana çok daha bı çokk yakın olll ne bılıyım yakındalarsa çağır kalsınlar sızde annene ıster ıstemez herşeyımız karış bakalım nasıl oluyormuş de yanı bulunur bır çaresı cıdden

çok haklısın eşim hala bır ailenın ne demek oldugunu eşin çocukların ne anlama geldıgını baba olmanın aile reısı olmanın koca olmaın ıdrakına erebılmıs degıl ayrım yapamıyor kımın yerı nerde bılmıyor bızı atıyor bır kenara varsa yoksa ailesıı

canım benım onuda yaptım annem geldı kaldı 2 gun ama dedıgım gıbı annem asla karısmaz ne ısıme ne gucume hatta yemek bıle yaptı kocama ama kocam anneme demeldıgım çayı bile kıskandıı annem cay tıryakısıdır cok sever bende demlerım tabıkıde demlıcem o bneım annem ama kendı annesı kaldı bızde 2 gece bana olmadık ıs cıkardı evimi baştan aşagıya döktu kafasına gore duzenledı guya bana yardım edıyormus daha cok duzenımı bozdu hab erı yok bı baktım halıları yıkıyor kapıdaa ne yAPIYORSUN DEDIMM ÇOK KIRLENMIS YIAKYIM BI GELEN OLSA NE DER DIYOO OFF ÖLDÜRECEK BENI YAA BU KADINN HAA EŞİM ANNESI GELINCE ÖZEL MANGAL BILE YAKTII BENIM ANNEMDENDE BİR ÇAYI KISKANDII BENDE INAT ETTIM ANNEM BIR DEFA DAHA GELDII BENDE INATLA MANGAL YAPTIRDIMM OHH OLSUN BAZEN DANK EDIYOR BENIM KAFAMDA AMA GEC KALIYORUM HAREKETE GEÇMEK ICIN

ah ah erkekler halbukı anlayıs gösterse bıraz evınde huzuru arasa cok daha ıy ıolacak birgün anlar da ıste sen üzülmüş kalırsın canım
gitmeyin tabikide. ne ayıp ya kalkıp odaları teftiş etmiş. sizde gelmeden once kapıları kilitleyin valla ben olsam yapardım

evet güzel fikir bencede

canım;
sakın gitme;
kayınvaliden belliki senin umursamadan düşüncesizce hareket ediyor,bir evin içinde çok zor...

sana yaptıklarına inanamadım ben ya;
evi ne hakla dolaşır öyle,ayıp bu görgüsüzlük.....

çalışan kadınsın,2 çocuk,biri hasta,ev illaki dağılır...hepimiz yaşıyoruz bunları...

sıkma canını sen;
kim ne düşünürse düşünsün
evlatların iyi olsun...
sen onlara göre değil
onlar sana uyum sağlasın..

canım benım tesekkur ederım dusuncelerın ıcın ben sımdı kpss calısıyorum gıdersem 2 ayım boşa gıtcek zaten duysalar onada tepki verırıler ama esim gırbılırsın dedı sınava bende ayaklarımın ustunde durmak ıcın calısmaya başladım allahım hayırlısını versın am aınsallah kazanırım oraya gıdersem ısten gucten calısmaam emınım hep gözlerıne batıcam anca o bılgısayarın basında oturuyo dıcekler ders yaptıgıma soru cözdugume ınanmıcaklar ne yapıyor bunca ssaat pc basında neler karıstırıyor dıye yanlıs dusuncekler..

Ama evımde uyutuyorum cocuklarımı baslıyorum soru cözmeye ders yapmayaa

gitmicemm kızlarr hepınızın dusuncelerı benım ıcın cok onemlıydı karaımı vermıstım ama suan tam anlamıyla kararlıyım ve gıtmıcem ısterse kussun esım umrumda degıl artık

Çok yüz vermişsin kuzum sen benim kaynanam birsene yakın evliyim birkere tuvaletime gitmiştir. Ne odama ve mutfagıma adım attıgını bilmem... Çünkü ben o yüzü ona vermedim ne işi var hele hele yatak odamda terbiyesizlik bu.. Geçen aşure yapmıştım oda burdaydı ben dağıtırken dedi ben seni bekliyim ne sinir olmuştum hemen cıkıp geldim bende :) Benim kaynanamda soguklarda kalırım sızde demıstı cok onceden sakın sakın gitme derim ben sen annesin evini ısıtmasını cok iyi bilirsin bir yolunu bul ve kabul etme sakn derim ben

canım benım tesekkur ederım dusuncelerın ıcın ben sımdı kpss calısıyorum gıdersem 2 ayım boşa gıtcek zaten duysalar onada tepki verırıler ama esim gırbılırsın dedı sınava bende ayaklarımın ustunde durmak ıcın calısmaya başladım allahım hayırlısını versın ama ınsallah kazanırım oraya gıdersem ısten gucten calısmaam emınım hep gözlerıne batıcam anca o bılgısayarın basında oturuyo dıcekler ders yaptıgıma soru cözdugume ınanmıcaklar ne yapıyor bunca ssaat pc basında neler karıstırıyor dıye yanlıs dusuncekler..

Ama evımde uyutuyorum cocuklarımı baslıyorum soru cözmeye ders yapmayaa

gitmicemm kızlarr hepınızın dusuncelerı benım ıcın cok onemlıydı karaımı vermıstım ama suan tam anlamıyla kararlıyım ve gıtmıcem ısterse kussun esım umrumda degıl artık

valla yok ya anladım ben yaa bunlar ıyılıkten anlamıyorlarr soyleyecen yuzlerıne karsı kuserse kussun

ama ıstee vicdanım el vermıyor uzmek kırmak ıstemıyorum guzellıkle dıyorum ama sonradan ben ezılıyorum

ilk yazdıklarınızı okurken kızdım size :)) çünkü olabilir yani çocuk bu süğrekli başında duramazsınız sizde duramazsınız ki kayınvalidenizdende bekleyemzsiniz sonuçta canının canı onunda emin olun elinden geldigince bakıyodur evldınıza ama bi kazadır olmuş işte buna kızmaya hakkınız yok onun dışında ev toplama muhabbetinde iyi sabretmişsin ben olsam saçını başını yolardım ::)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…