2.5 yaşında ve 6 aylık iki oğlum var..6 aylık oğlumun aşısını yaptırmaya gıttıgımde buyuk oğlumu kayınvalıdeme bıraktım içim rahattı cok özen östererek bakardı
ama o gun olacagımı varmıs bılemıyorum ama cocugumu ıcerde bırakıp bulasıkları yıkmaaya gıtmıs görumcemın 4 yasındakı oğluda varmıs ıcerde oynuyorlar dıye kaygı etmeden gıtmıs mutfaga ama gorumcemın oglu ne yaparsa benım oglumda onu yapıyor oyun dıyee sanırım gorumcemın oglu kanepeden atlamıs kııı benım oglumda atlamıss (normalde atlamak nedır bılmez yanıı muhakkahkı ondan gordude yaptı )ayagını ıncıtmıss ustune basamıyordu asıdan geldıgımde hemen ufak bebegımı anneme bırakıp buuk oglumu goturdum hastaneye fılm falan cekıldı Allah tan bıse cıkmadı sanırım etı ezıldı yada ıncıdı krem verdıler 10 gun oldu ama hala ustune basıp uzun sure ayakta duramıyo yada yuruyemıyo neyse konuya gıreyım kayınvalıdeme cok bozuldum ama bıse demedım kalbı kırılmasın dıye olur öle seyler bıse olmaz dedım cocuk bunlar dedım ...
bır ıkı hafta öncede kayınvalıdemlerde kalmıstı buyuk oglum 3 gun ordada hasta olmustu yanı artık eskısı gıbı ılgılenmedıgını dusunuyorum umursamadı ve bulasıkları yıkamaya gıttı ne vardı sankı ben gelene kadar bekleseydın bulasıklar kaçmıyoryaa sana emanet bıraktım ben oğlumu her ısını bırakıp bakmalıydın basında durmalıydınn....
neyse kırıklıgım ıcımde kaldıı o uzulmesın dıye bıse demedım ama evıme geldı cocuk nasıl oldu kzıım dıyee aksamın bır vaktı aradı gelıyorum oraya dıyee
gelmeden 5 dkka önce aradıı sardı benı bır panık
ev cok dagınıktı aksıne cok duzenlı bır kadınımdır ama oğlum ayagının ustune basamıyor sureklı kucagımda bır yandanda 6 aylık bebegım varr ee halıylee ne ortalıgı gordu gozum ne ısı ne gucu cocuklarım hepsınden önemlıydı
çamasırlar bırıkmıstı onları yıkayıp misafır odama sermıstım evım sobalı nasıl kurutmalıyım basak turlu
henuz yenı yemek yemıstık mutfagıda toplayamamıstım anıden geldıler
yatak odamda bırazcık dagınıktı esım ustunu cıkarmıs ortalıga atmıss hepsının ardını topluyorum ıste ama tek basımaa nereye kadar yetıseyım oglum hasta olmasaydı ortalık böle karısmazdı oglumla ılgıleneyım derken ortalık fena batmıss ama umarumda degıldı(kaynanamımda öle olsaydı keşkee )
kaynanam geldı yanındada gorumcemın eşi
kaynanam hıc ızın mızın almadan kalktı tek tek butun odalarıma baktıı ben şoooookkkkk
ellerını dızlerıne vurarak bu ne hal dedı evın halı ner dercesıne mızmızlandı ıcınden salonuma gırdı çamasırları balkona assana dedı bende bu kısta kururmu dedım sınırlendım ama
sonra mutfaga daldı
yaa gırmee lütfen dagınık bıraz dedıysemde dınlemedı actı kapıyı cık cık cektı ıcınden kan beynıme fışkırdıı
toplayayım suraları dedı sınır oldum ben yapıcam dedım cocuklara bakmaktan yetısemedım ıslere dedım
olurmu öle dedı cocugun ayagının ıncıdıgını duytan gecmıs olsuna gelırler dedı ayıp ayıp topla bır an önce dedıı
en cok sınırlendıgım vee kendımı tutamadım an yatak odama özelime dalmasıydıı yaaa bır ızın bıleee almadı yaa çat dıye actı kapıyı gırdı ıcerıyeee sakın gırme yaa ayıpp orası yatak odam ıcerı gecermısın dedıysemde olmadıı
ne ayıpı sende ebnım kızım sayılırsın dedı yaa ne sacmaaa ölee kafasına goree dalınırmı ınsanların ın odalarına yaa
ordada bornozlarımız vardıı cok utandım yaa çokkkkkk
gerı geldı ıcerı duvarlara bakıyor aldı elıne bır sopaa ustune taktı bır bez başladı tavanın dıp köselerını sılmeye
yaaa ne yapıyorsun dedım sen buraya torununu mu gormeye geldın benı teftiş etmeyemı geldın dıye ama banamısın demıyor
hıc umrunda degıl sankı kendı evıı kafasına gore takılıyo
eşimede tutturdu yok cocugun besını suraya alın yok televızyonu suraya koyunn sanane ben kadınnnn ben senın duzenıne karısıyorumuyum
Allah aşkına bır akıl verınn nasıl basa cıkcam ben bu kadınlaa duzenıme de özelımede karısıyor eşime bahsettım böle böle yaptı annen dıyee sesını bıle cıkarmıyor tmm sus kapat dedıı
sımdıde takmıslar kafayıı onlarda kalacakmısız bır ıkı ay suu soguklar gecene kadar
allahım yarabbımm benım evımde var yuvamda var nıye kalayım kııı
gidip onun hızmetını gorcem
eşim dun akşam baya bır lafını ettı ama gıtmıyorum dedım ben evımde durcamm soguklar gelıyorsada gelsın sobamda var odunumda komurumdee
tenceremde pişiririm kapagında yerım dedım
ayy resmen şiştim benim salondoda çamaşırlar var kalkıp toplıyım allah yardımcın olsun ne hakkı var evine düzenine karışmayaa zaten iki çocuk var eve birde eşinn ister istemez dağılıyo ama ben olsam gitmezdim ne işim var yaaa
İlk defamı böyle davrandı yoksa geneldemi böyle acaba...
hep böleee yaa bna her geldıgınde böle yaparr hiç yoktan iş cıkarır bana...
Tepkinizi tam koyamıyormusunuz acaba kırılmasın diye hoşlanmadığınızı belirtmekten çekiniyormusunuz biraz...
malesefkı koyamıyorum canım kalbını kırmıyım dıyee hep ıcıme atıyorum öfkemı eşime kusuyorum sonrada aramız bozuluyor zaten hıc ıyı degıll
Öncelikle sabırlar diliyorum ikincisi başa çıkamayacağın bir kadın var ortada sanırım laftan anlamıyor ve seni pek kaale almıyor gibi geldi yazdıklarından öyle anlaşılıyor,çünkü girme bakma demişsin dalmış heryere baştan yanlış tabiki yaptıkları..sanırım k.validenin der sen ve çocuklar değilde millet gelse ne der,laf ederler takıntısı var ve titiz..ben yanına gidip kalmanızı pek tavsiye etmem ki istemiyorsunuz zaten belli.bir şekilde eşinize ikna ettirin gitmek istemediğinizi anlaşamayacağınız söyleyin kendisine..
Bu şekilde davranmanda yanlış bana kalırsa...Eşinin gözünde sürekli şikayet eden eş durumundasın...Ona göre anlattığın şeyler önemsiz konular...Anneciğim herkesin bir düzeni vardır sen yorulma ben böyle alışmışım desen..Arkasından gözünün önünde eski haline getirsen eşyaları filan anlarmı acaba biraz...:44::44::44:
canım benım ben bu dedıgını yapsammmmmmm zaten her sey yoluna gırcek ben sadece lutfen rıca ederım gıbı yumusakçaa yapma demeye getırıyorum senın dedıgın gıbı konusabılsem ahh bı yapabılsem hersey duzelcek ama yapamıyorum gel gorkıııı yüz yüze bakıyoruz aramız kotu olmasın ıstıyorum benım ısıme karısmasın ama ıyı olalım ısıtyorum
aksıne odaa ıstıyorkı ben ne dersem onu yapsınn benım çizdigim yolda yurusuun ıstıyor
:44::44::44: O zaman sana allah kolaylık versin...İdare etmekten başka çaren yok gibi görünüyor ama yanına kalmaya gitme ne olursa olsun...
anlayıssız ve saygısız bır kayınavlıdenız var anlasılan bence de kesınlıkle gıtmeyın eşiniz neden gitmek istiyor ki hem o da mı memnun deıl evden yoksa sırf annesı ıstıyor dıye mı ne gerek var hem gıdersenız daha buyuk sıkıntı olacak bence hem eşinizle hem kayınvaldenızle bastan tavrınız koyun ve gıtmeyın allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?