Kayınvalidemin Doğum Günü

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.696
4.441
103
31
Nişanlı olduğum için bunu sormak istiyorum eski konularıma göre yorum yapmayın.Sevgiliyken uzak şehirde olduğu için çiçek alıp yolladım.Anneler gününü kutlamayı unuttum.Kendi cocuklarimda o kadar kutlamaz diye üzerine düşmedi.Surekli hediye alicam demiyorum.Nisanli olduğum için almazsam kaba kaçar mı ? Ev ziyaretine gittiğimde bana gönderilen hediyeden daha iyisini aldım.İki parça kıyafet aldım.Sizce ne yapmalıyım?

Yapmalıyım etmeliyim değil de içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Hediye olaylarında insana rahat hissettiren şeyin yapılması tarftarıyım.
Konudan bağımsız bebek ismi için fikir sorduğun bir konun var daha nişanlıysan ne bu acele

Sadece merak olabilir mi

Nasıl istiyorsanız öyle yapın bunun bir kanunu, genel geçer bir cevabı yok. Ben kayınpederimin doğum gününü bilmiyorum babalar gününde de sadece mesaj atarım. Kayınvalideme anneler gününde ya da doğum gününde çiçek alırım. Hediye işini çok sevmediğim için bana doğrusu bu geliyor.

Hiçbir şey. Daha ortada evlilik falan yok niye bu kadar üzerine düşüyorsun ki? Kaldı ki evli olsan da bu kadar kaynana peşinde koşmaya gerek yok.

Bende ilk geçen sene aldım doğum gününde çiçek anneler gününü unutmuştum kalbimi de çok kırdı geçen ay evlerine ziyarete gittim başka sehirdeler hediye aldım hani maddi durum kucumsemiyorum yanlış anlamayın eşimle sevgiliyken 3 ay sonra doğum günümde herşeyin iyisini almıştı maddi olarak demeyim marka da sayılmaz aldiklari hediyeler güzeldi eşimin hatta neden bu kadar çok hediye aldın dedim eşimin eli açık cömert eş diyorum resmi nikah var bana nisanimda abiyeyi zor aldılar nikah elbisesini erkek tarafı alır dedim eşim para yolladı ama kaynanada çıt yok Nisan'da adet gelin ve damada bir iki parça kıyafet alınır yapılmadı bayramda hediye göndermiş sehirlerimiz farklı giymedim onlara gittiğimde giydim 3 4 kez giydim aldıklarını pantolon hemen ağı delindi yaşıma uygunda değildi pek ama yinede hatır için giydim eşimin hatrina sabrediyorum o kendi ailesini kotuluyor eşim ama iyide anlaşmanız istiyorum diyor eşiyle boşanmış kayınvalide adam arayıp sormamis benim eşim kardeşlerine babalık yapmış ama kayınvalidem geçen senelerin hatrina oğlu için fedakarlık yapacak bir tip değil hani ben kötü oluyum insan oğlu için kızılcık şerbeti icer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…