kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?

Kurutmaya kendi çarşaflarıyla birlikte astıysa karıştırmıştır belki. Bile bile serdiyse de çok tuhaf cidden bir an önce yaptırın makinenizi.i, zaten zor olur sürekli çamaşır getir götür.
onun caraaflari grneldd koyu renk benimki pembr ayrica yatak kenarinda firfir oluyor ya o da vardi o u da kullanmid

Bu kvdeler karşılarında konuştuğunuz zaman ağzınıza biber mi sürüyorlar? Anne karışmış sanırım o benim çarşafım demek zor mu geldi? Ya da benim çamaşırları almaya geldim deyip serildiğini söylüyorsa tekrar yıkamasını isteseydiniz, Abartacak birşey yok, çarşaf alt tarafı, kullanamayacak kadar hassasanız, kv de de kullanacak kadar rahatsa elinizde yıkayın çamaşırlarınızı.
6 aylık bozulan çamaşır makinasının garantisi olmuyor mu?

Ya anlamadığım şey anne sanırım karıştırmışsın bu benim çarşaf diyip gülersin tatlı şekilde oda açıklama yapar bu kadar basit zora koyup dert edinme

Soramadıysanız, eğer geri verirse Yok anne sağol sen kullan senin olsun dersiniz.
Ama belki de benim annem gibi böyle şeylerin farkına bile varan biri değildir, o zaman da kalp kırmış olursunuz..

X