Kayınvalidemgille evi ayirip farkli sehre tasininca vebalemi girmis oluyorum ?

Esimin isi vardi fabrikada calisiyordu. Amcasi belediyeye sokacagim dedi olmadi hadtaneye sokacagim dedi kac ay oyaladi issiz kaldi is bulamadi.

Kv kp basta soz vermisler ev alcaz diye ama simdi yardim etmiyolarmis.

Kv kp basta soz vermisler ev alcaz diye ama simdi yardim etmiyolarmis.
Aynen dediginiz gibi.. o sebeple beraber oturmayi kabul ettik zaten yoksa kiraya cikacaktik. Ayrica esimin iside vardi fabrikada calisiyordu. Amcasi belediyeye hastaneye sokacagim diye cikardi tabiki ici bos cikti hepsi..

Elinize cok iyi bir firsat gecmis sakin kacirmayin. Aileniz arkanizda ne guzel. Onlar gitmemeniz icin vicdan yaptiriyorlar size. Ne yaparlarsa yapsinlar gidin. Ev ev uzerine olmaz zaten. Size yardim.edecek olsalardi coktan ederlerdi. Bebek kismetiyle gelirmis ve oyle de olmus. Bu bebeginizin sansi bence. Kendi kapiniz kendi mutfaginiz olacak petege de kimse karismayacak
Bu firsat gercekten kacmaz. Orada birikim yapar evinizi alirsiniz. Onlar surat yapsinlar gormeyin duymayin. Siz 3 kisilik bir ailesiniz kabile halinde yasayip dusunmenize gerek yok...Allah yolunuzu acik etsin.

Onlar bana bu sekilde hissettiriyor. Sanki vebale girecekmisim gibi. Cok bunaldim hassasim da o sebeple size sormak istedim cok tesekkur ederim. Haftaya gidecegiz insallah dua edin bize.
Eşin nediyor peki gitme işine eğer oda istiyorsa tabiki gidersiniz ama gitmeden önce işi ayarlayın garanti olsun yoksa kendin yazmışsın söz veren çok ama söz de kaldı diye aynı şeyleri oraya gidincede yaşamayın.

Asıl gitmeyip o ortamda, işsizlikte çocuk doğurursan sen çocuğun vebaline girmiş oluyorsun...

Hem eviniz barkınız düzeniniz yok, hem kocanın işi yok. Ne demeye hemen hamile kaldın acaba?

E kaldın bari git annenlerin yanına da bir düzen kurun. Hala kv vebaline mi girerim diyorsun...

Hic dusunmeden gidin.Bebegin icin en azindan usumezsin hasta olmazsin.Peteklerin isisini kisan olmaz para cok gelir diye.Ailen ne kadar iyi insanlar mis hem kin tutmamislar hem yardim etmek istiyorlar.Kendinizi dahada uzmeyin B sehrinde A sehrine tasinin hemen.Sevgiler...

Esim de istiyor artik cunku oda cok bunaldi. Isi abim siz kafaniza takmayin dedi. Insalah da oyle olur. Biz biran once bu evden gidelim de is olur gozuyle bakiyoruz artik inanin

Aynen dediginiz gibi.. o sebeple beraber oturmayi kabul ettik zaten yoksa kiraya cikacaktik. Ayrica esimin iside vardi fabrikada calisiyordu. Amcasi belediyeye hastaneye sokacagim diye cikardi tabiki ici bos cikti hepsi..
Onların laflari dinlenmez bu saatten sonra. İciniz rahat olsun. Vebal falan yok. Bu kista sizi usuterek hasta ederek , soz verip esinizi isinden edenler vebale girmis asıl. Zil takarak giderdim ben olsam.

Esim de istiyor artik cunku oda cok bunaldi. Isi abim siz kafaniza takmayin dedi. Insalah da oyle olur. Biz biran once bu evden gidelim de is olur gozuyle bakiyoruz artik inanin
O zaman gidin derim ama lafla olmaz önce işini ayarlasın abin bak kendi amcası bile belediye de çalışan adamı işten çıkarmış sonuç hüsran önce işi ayarlasın sonra hepsi olur inşallah.

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Icimi ferahlattiniz rabbim sizede hayirli haberler almayi nasip eylesin. Dediklerinizi bizzat bizde dusunuyoruz. Dua edin bize insallah. Hep cok imrendim ayri evim ayri duzenim olsun diye..

tamamını okumadım da valla okuduğum kısım pes dedirtti. sen elin adamna kaçarken ailenin vebalini düşünmüyosun da kv ile ev ayırırken mi birden vebal aklına geliyor?

ayrıca işi gücü olmayan adama kaçıp üstüne bi de hamile kalmak?

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama muhakeme yeteneğiniz sıfır.

Allah razi olsun aynen oyle insallah Rabbim bir kapi acti insallah da sonu guzel olur. Haftaya gidecegiz insallah. Gidince yine helallik alacagim. Rabbim onlardan razi olsun. Dua eder dua beklerim

sen ananı babanı dinleme bırak yarı yolda elin adamına kaç

ha bir de belirtmiş çok mutluyum diye

sonra git kaynanana yapış

vay efendim günah mı

tövbe tövbee

O zaman gidin derim ama lafla olmaz önce işini ayarlasın abin bak kendi amcası bile belediye de çalışan adamı işten çıkarmış sonuç hüsran önce işi ayarlasın sonra hepsi olur inşallah.
Dediklerinizde cok haklisiniz insallah insallah.. sabirla zamanla hepsi olacak.

Siz sadece ailenin vebaline girmişsiniz, şimdi de daha işiniz oturmadan düzeniniz kurulmadan bebek yaptığınız için bebeğin vebaline giriyosunuz.

Ayrıca ailesi niye size düzen kursun ki siz çoluk çocuk sahibi yetişkin insanlar değil misiniz ?

Yani biraz daha vebale girmemek için gidin bencede o evden

sen ananı babanı dinleme bırak yarı yolda elin adamına kaç

ha bir de belirtmiş çok mutluyum diye

sonra git kaynanana yapış

vay efendim günah mı

tövbe tövbee
Annemler kotu diye vermediler gurbet diye vermediler nasibimde o varmis ben onune gecemezdim ki. Ve ben esimden gercekten raziyim bir dedigimi iki etmiyor. Nasil kotu diyeyim. Kv. Kp. Bana o sekilde hissettirdigi icin ve birde hamile olup hassas oldugum icin size sorma geregi duydum. Annemlerin gonlunu almasam bana bunu teklif ederlermiydi. Cok sukur gidince yjne helallik alacagim icim rahat selametle..

O degil de issiz gucsuz halde cocuk yapmak da buyuk cesaret isteyen bisey. Yoksa sorumsuzluk mu demeliyim...

Yahu ne vebali allah aşkına? Basın gidin derdiniz ne yani.

Yalnız şunu söylemeden de edemicem, ev yok doğru düzgün iş yok çocuk neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…