kayınvalideme teşekürler

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
:sm_cool:beni hiçbir zaman üzmediği eşimle tartıştığımız zaman eşim haklı olsa bile beni tuttuğu için ve hiçbir şeyime karışmadığı için sonsuz teşekür ederim seni seviyorum hayriye anne ve eşim gibi bir çocuk doğurduğu için

işte bu ya, nihayet..gel bi öpim seni arkadaşım:)Şeniz

vay bee böyle birteşekkür göreceğime hayatta inanmazdım :roflol:

kızlar o yüzden evleneceğiniz adamı ve ailesini iyi seçmemiz gerekiyor

Benim Kayinvalidem De çok Iyi Insandi Beni Kendi Kizindan Ayri Tutmazdi Beni Kalbinden Sevdiğini çok Belli Ederdi Onun Gibi Bir Kayinvalide Asla Bir Daha Olmaz Ve Ben Kayinvalidemi 2007 Ağustos Ayinda Kaybettim Allahim Topraği Bol Mekani Cennet Olsun Seni çok Seviyorum.

çok genel yazmışsın. mesela nelere dikkat etmemiz gerekiyor.
iyi kayınvalide kriterleri nedir tatlicadiarzu

ya zaten insan baktın mı anlaşılıyor ben eşimin ailesiyle bir problem yaşamam demiştim öyle de oldu gerçi birazda şans işi insan evladı olmalı nişanlıykende karışmazdı zaten balık baştan kokar.bunu anlayabileceğini düşünüyorum dedim ya ben baştan anlamıştımjeyyar

allah bozmasın canım..bu arada beraber mi yaşıyorsunuz yoksa ayrımı?

ne kadar güzel senin ve kayınvalidesi böyleolanaların adına sevindim Allah herkese böyle nasip etsin inşallahyerimseniben

KK cılar hepinizin huzurunda kayınvalideme teşekür ediyorum geçen gün arkadaşımla konuştukda valla kayın validemi öpüp başımın üzerinde gezdiresim geldi zararı yok bana daha ne isteyim:icecream::icecream:

ahh böyle kaynana varsa banada bi tane bulun şaka bi yana gerçeten tebrikler bu devirde böyle kaynana allah aranızı bozmasın

allah bozmasın canım maşallah ender insanlardan birisin ben dahil kaynanasıyla iyi geçinen çevremde insan yok hani

Ne kadar güzel ,sen bu kadar seviyeli ve düzgün bir insan olduğun için de kayınvaliden de çok şanslı canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…