kayınvalideme sinir oluyorum. bana akıl verin

ben neler çektim bir anlatsam dizi olur.çocuk yokken benle yarışırdı,her dediğim olay olurdu,çocuk doğdu isim kavgası, onların çocuğu oldu,bana söylemeden çocuğu alıp götürmeler falan.. yapmadığım şeyler yaptı oldu.1 idare ettim 2 idare ettim,küstük hamileyken, tamam barışalım dedim(yani onlar dedi ben kabul ettim).en sonunda yine onların çıkarttığı bi olayı ben kapatmadım koparttım bağları 3 aydır görüşmüyoruz,yoksa cinayet çıkacak cehalet bağnazlık diz boyu!....

beasta kendisini belli ediyor zaten kayinvalideler affettinmi daha beterini yapiyolar en iyisi kus kurmak bende 5 aydir kusum ve barismayi asla dusunmuyorum en azindan huzurum yerinde kafam rahat

valla kıslar benim kaynanam melek gibidirrr..9 gün sonra evlencem şimdiden tutturmuşşş hemen bebek yapınnnn ben bakarım siz yine gezin tozun kafanıza göre takılın....çok gülüyorum yaaa madem başkası bakcak niye dogurayımmm yaaaaaa aptalmıyımm:)ben dedim bi kaç sene düşünmüyorumm olaki kaza ile oldu o başka ama onun haricinde bebek yapmam..yaparsamdaaa kimseye vermem bakması içinn sadece sevmeye veirirmmmmm oda yarım saat okdr:)valla kafama göre takılcam karıştırtmam işimede...siz siz olun kaynananızın her deidgini yapmayın

benim kayınvalidem de ben yaşlanmadan doğur bakayım diyordu. Gerçi ona güvenerek yapmadım ama, Çalışan anneyim 2 ay sonra işime geri dönücem. Şimdide ben çocuk mocuk bakamam diyor. İşte :( böyleleri de var maalesef. Şimdi bakıcı arıyorum. Kayınvalidemde sevmek isterse gelir evime sever. Bebek sevsin diye asla onun ayağına götürmeyeceğim çocuğumu:umursamaz:

günaydin canlar. Arkadaslar hic umursamayin ve kafanizi yorumayin, takmamaya calisin birazda onun gibi patavatsiz olun hic bir lafin altindada kalmayin, kendiniz düsündügünüz gibi yapin. mesafeli durun. Onu düsün yok bunu düsün ,herseyi icine at gecmez böyle hayat, sonra rahatsiz olursunuz benim gibi allah korusun. Ilk önce kendini düsün nasil huzurlu oluyorsun nasil rahat edersen öyle davran senden iyisi olmaz.

benim kayınvalidem de ben yaşlanmadan doğur bakayım diyordu. Gerçi ona güvenerek yapmadım ama, Çalışan anneyim 2 ay sonra işime geri dönücem. Şimdide ben çocuk mocuk bakamam diyor. İşte :( böyleleri de var maalesef. Şimdi bakıcı arıyorum. Kayınvalidemde sevmek isterse gelir evime sever. Bebek sevsin diye asla onun ayağına götürmeyeceğim çocuğumu:umursamaz:

:oklava:

eşime bugün söyledim şuan küsüz ama maşallah önceden de istediini yaptırıodu şimdide küs olmamızın ne anlamı var dedim çok görmek istiyorsa kızımı gelsin görsün dedim ben safmıyım ya çocuumu bensiz yolluorum dedim bana bağırdı çağırdı kızdı tartoştık o söyledi ben sustum anlamadı beni ne zaman anladıki öyle işte şimdi kızımla bewraber kaynanama gitti:( oturdum ağlıorum

benim yaşadıklarımı yaşayan çokmuş demek. evet herşeyi onlar biliyorlar.biz eskiden şöyle yapardık böyle yapardık deyip duruyor.bildiğim şeyleri her defasında öğretmeye çalışıyor. hamileyken çocuğuma da karışır diye korkardım.evlendiğimden beri bana okadar laf söylerdi ki kırılırmı üzermiyim diye düşünmezdi. ama meğerse benim iyiliğim için yapıyormuş.aynı şeyleri takrar tekrar duymaktan bıktım biyerden sonra birikiyor ve kafa kaldırmıyor.hamileyken torunumun terbiyesini ben vericem diyordu.inşallah şımarık huysuz bişey olmaz.bilmiyorum artık Allah bize sabır versin..

gelın kaynana sorunu neden hep vardır bılmıyorum
benım kaynanam yok oyuzden bılmıyorum ama bu kaynana gelının sıdık yarıstırması bı turlu bıtmıyor
bence 2 tarafata olur yoluna bakmalı yoksa olan aradakılere ve genel olarak aıleyı olumsuz etkılıyor
bazı gelınlerde cok cadaloz oluyor hep kaynanalarda yok sorun tabıkı
mesela bızım gelın arasan telı acmaz kapısına gıtsen acmaz ne bıcım ınsan bu dıyorum ama obur gelın oyle degıl telefonuda acar gayet samımıdırde
bence bı gelın esının aılesıyle ıyı gecınıyorsa esıylede mutlulgu daha ıyıdır
ama kaynanasıyla vs ıyı degılse bı kesınlıkle evlılıgını kotu etkıler oyuzden akıllı gelınler arayı ıyı tutuyor bence
cunku kaynana gorumce kocaları 20-30 yıldır tanıyor gelınler bukadar ıyı tanımadıkları ıcın kocaları aılelerınden daha cok etkılenır bence kesınlıkle boyle
yanı kaynana gorumce ıstese yuvanın temellerını sallayabılır malesef buda bı gercek bence

gelın kaynana sorunu neden hep vardır bılmıyorum
benım kaynanam yok oyuzden bılmıyorum ama bu kaynana gelının sıdık yarıstırması bı turlu bıtmıyor
bence 2 tarafata olur yoluna bakmalı yoksa olan aradakılere ve genel olarak aıleyı olumsuz etkılıyor
bazı gelınlerde cok cadaloz oluyor hep kaynanalarda yok sorun tabıkı
mesela bızım gelın arasan telı acmaz kapısına gıtsen acmaz ne bıcım ınsan bu dıyorum ama obur gelın oyle degıl telefonuda acar gayet samımıdırde
bence bı gelın esının aılesıyle ıyı gecınıyorsa esıylede mutlulgu daha ıyıdır
ama kaynanasıyla vs ıyı degılse bı kesınlıkle evlılıgını kotu etkıler oyuzden akıllı gelınler arayı ıyı tutuyor bence
cunku kaynana gorumce kocaları 20-30 yıldır tanıyor gelınler bukadar ıyı tanımadıkları ıcın kocaları aılelerınden daha cok etkılenır bence kesınlıkle boyle
yanı kaynana gorumce ıstese yuvanın temellerını sallayabılır malesef buda bı gercek bence

Valla canım tek taraflı değil bu..İki taraf da arayı iyi tutmaya çalışacak hep gelinler yapsın alttan alsın yok ya da hep kayınvalide büyüklük yapsın yok..Ben denedim olmadı..Alttan aldım sustum tepki verdim açık açık söyledim olmadı olmadı kadın yine laf sokmadan mümkün değil duramaz gülerek herşeyi söyler eşim de anlamaz bende öyle arada cebelleşirim..Olan bana oluyor ama ikiyüzlülüğe tahammülüm yok alsanaalsanasmile

valla yalan syöleyemem.benim kaynanamda öyle biriydi hehehe.ama allahtan burda 10 gün boyunca evine gelen hemsie var o sana herseyi ögretiyor.yemesinden ,banyosuna,uyuma seklinden,göbek kordonuna.kayinvalidem bisey dedimi.hemen diyordum yok o öyle degilmis böyle diye.iyi siz bilirsiniz diyip cekilir köseye umrumdada degil.zaten ogullarini cekiyorum.onlarida cekemem.....

son kelimene bayıldım.zaten oğlunu çekiyorum,birde onu çekemem:roflol:aynıyızzzzz

bir der iki der üçüncüsünde bozarım bir daha diyemez. valla bu kaynanalar susmaktan anlamıyorlar güzelim ne dersen de. ne demek ben bakarım size vermem o senin yavrun olurmu öyle şey. bizde yeğenime bakardık ama anneside bakardı. senin bilmediğin konularda yardımcı olmalı ama o kadarda karışmak hiç iyi değil.

Aman aman Kütahya ha ben o şehirden ağzı yanmış biri olarak yaşantıyı gözümün önüne çok rahat getirebiliyorum.Eski adetler ve bunları aynen sürdürme çabası,gelin bişy bilmez isterse 30 yaşında gelsin hele hele bebek işin içine girdimi bambaşka çünkü oğullarının çocuğu dmeek onların dmektir gelin de kimmiş ,sadece bebeği karnında taşıyan ve süt veren kişi.Ah canım ah tahmin edebiliyorum gerçekten ve sinirlenmekte çok haklısın ama karşısına geçip iyi niyetle dahi birşeyler söylemeye çalışsan sen saygısız bir insan olacaksın çünkü orada küçükler haklı yada haksız susmalılar büyükler ne derse ne yaparsa doğrudur.Görümcem doğum yaptı ikinci çocuğuna onu bile ellerinden düşürmüyorlar,kız diyor buna bari ben bakayım anneliğimi anlayayım,yok sen önce evin işlerine yetiş zor bakarsın diyorlar eee sen yap ev işini o çocuğuna baksın dimi.sanki oğullarınınbebeklerini bile onlar doğurruyor.oğullarını kıskandıkları yetmiyor bir de bebişler üstüne hak iddia ediyorlar ooof ne doluymuşum.Eşin olanları görüp sana hak verene kadar bir çözüm bulamazsın canım malesef bu böyle sen çözmeye kalksan dediğim gibi ne saygısızlığın ne terbiyesizliğin kalır

bir der iki der üçüncüsünde bozarım bir daha diyemez. valla bu kaynanalar susmaktan anlamıyorlar güzelim ne dersen de. ne demek ben bakarım size vermem o senin yavrun olurmu öyle şey. bizde yeğenime bakardık ama anneside bakardı. senin bilmediğin konularda yardımcı olmalı ama o kadarda karışmak hiç iyi değil.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aman aman Kütahya ha ben o şehirden ağzı yanmış biri olarak yaşantıyı gözümün önüne çok rahat getirebiliyorum.Eski adetler ve bunları aynen sürdürme çabası,gelin bişy bilmez isterse 30 yaşında gelsin hele hele bebek işin içine girdimi bambaşka çünkü oğullarının çocuğu dmeek onların dmektir gelin de kimmiş ,sadece bebeği karnında taşıyan ve süt veren kişi.Ah canım ah tahmin edebiliyorum gerçekten ve sinirlenmekte çok haklısın ama karşısına geçip iyi niyetle dahi birşeyler söylemeye çalışsan sen saygısız bir insan olacaksın çünkü orada küçükler haklı yada haksız susmalılar büyükler ne derse ne yaparsa doğrudur.Görümcem doğum yaptı ikinci çocuğuna onu bile ellerinden düşürmüyorlar,kız diyor buna bari ben bakayım anneliğimi anlayayım,yok sen önce evin işlerine yetiş zor bakarsın diyorlar eee sen yap ev işini o çocuğuna baksın dimi.sanki oğullarınınbebeklerini bile onlar doğurruyor.oğullarını kıskandıkları yetmiyor bir de bebişler üstüne hak iddia ediyorlar ooof ne doluymuşum.Eşin olanları görüp sana hak verene kadar bir çözüm bulamazsın canım malesef bu böyle sen çözmeye kalksan dediğim gibi ne saygısızlığın ne terbiyesizliğin kalır

ah güzelim seninle aynı dertten muzdaripmişiz. aman kütahya lımı uzak durulmalı bence

bi sinir olurum kı boyle kayınvalidelere.... ben de 8 aylık hamıleyım ..bana da sürekli şunları diyo: ''oturun bakalım oturun,,yarın bebek olunca da boyle oturursunuz...... yok efendım yarın öbür gün aglayınca görürüsünüz.... anne bu gece de sen bak da biz uyuyalım dıye getırırsınız cocugu....'' daha neler neler...... agzımı actıgım anda ''daha duuurrrrrr''....... neyse daha dur....daha bunlar en ı günlerimmiş...... valla oyle sinir oluyorum kı bu laflarına....bı kere daha agzını acsn valla susmıcam bu sefer.....
anne perişan olmamızı cok ıstıyosun heralde ama boşa bekleme dıcem..:oklava:...tamamen moral bozma cabası yaaaaa.... ama yarın obur gun bebek dogduğunda da gorucek aqsla ve asla ona bırakmıcam inşşşşşş.... yanı allah muhtac etmesin..... ben bakarım yavruma inşşşş.... gercı kayınvalıdeme de cook kızamnıyorum oyle gormus kendı kızından,,eltimden....atıp atıp gitmis cocuklarını onlar kayınvaldeme ,, ben de oyle olucam sanıyo.....
yanı senı ıyı anlıyorum.....ama sınırı koy.... benım evladım ve ben nasıl müdahele etmwm gerektiğini biliyorum de....kırılırsa kırılsın...evlat bu yaaaa...annedendaha ıyı kım bakar yaahuuu!!!

daha önce anlatmıştım kayınvalidemle durumlarımı. şuan öyle bir hale geldikki... kocam kızımı alıp gidiordu ona ama hanımefendiye yetmemiş bekar görümcem tatildeydi onun döndüğünün ertesi günü babam bana kahvaltıya gelecekti ve kızım babam ve ben ve sonradan dahil olan eşim gençlik parkına g,decektik ama kaynanam aradı kocamı ve zekiye tatilden döndü kızı çok özledi getir demiş tabi herzaman ister ve alır ...herneyse kocamda bugün dileğin babası geldi şimdi kahvaltı yapıoruz sonra gençlik parkına gideceğiz sonra getirirm dedi... herneyse çayı daha yeni demlemiştim daha ilk bardak çayını koymuştumki babamın telefonum çaldı baktım kaynanam allah allah dedim açtım aman açmaz olaydım nasıl bağırıo bana ne laflar...2 yıldır hiç yapmadıım birşey yaptım ona cevap verdim yeter ya sabır taşı olsa çatlardı...ve çatladım... ama babam orda kocam yanımda ve o bağırıo...ben ağlamaya başladım tansiyonum fırladı resmen ellerim zangır zangır telefon elimden kayıodu ve başladım konuşmaya ben her istediinizde gönderiorum yalan mı daha ne yapabailirim ne zaman olmaz dedim uykusu olsa bile gönderdşim ama bugün babam geldi bir günde görmeyin dedim işte bana dioki bizimle ksütün kendi ailen evinden çıkmıo dedi babamla en son 3 hafta önce dışarda görüşmüştük annem 2 ay boyunca hiç gelmedi rezillik diz boyu ağlaya ağlaya 2 ay boyunca kaç kere gelmiş benim ailem dedim sonra dediki çok uzun bir hikaye eşimle evlendiim zaman kötü durumdaydım maddi olarak annemle babam yeni ayrılmıştı babam boşanmadan sonra benimle konuşmuordu annemle görüşüorum die düğüne onu çağıramamıştım ve babam düğünü tam olarak bilmior hala ama kaynanam bilior beni tehdit etti telefonda baban orda geleyim anlatacam babana neler yaptıını yalancı olduunu seni biz kurtardık dedi dedim gelme istemiorum neyse deidm tamam kapat telefonu kızı gönderiorum şimdi neyse kapadık eşim de annesini savununca bana defol git annene dedim 2 yıl boyunca istedii oldu dedim o da çıktı gitti neyse sonra kapı açıldı eşim geld, die gülümseyecekken baktım mutfağa kaynanam giridi zekiye kızı al dedi kızım kucağımda kahvaltı yaptırıordum vermem kızımı dedim nasıl atladı kızımın üstüne üzgünüm ama insanlığa sığmaz bu vermem kızımı dedim zekiye bi yerden kaynanam bi yerden benmden almaya çalışıodu ve ben bağırıodum vermem die kızım ağlıodu o an saçını başını yolmaz geldi içimden vuracaktım ama allahtan bilincimi kaybetmemiştim neyse bağırıodu babanın evinden mi getirdin çocuu die... neyse kızımı aldıım gibi odama gittim ağlıordum eşim geldi ona bak annene engel ol dedim babama anlatırsa babam bana gene küser dedim engel ona die bağırdım kaynanam küçük görümcem geldi bana bağırıo işte bende ağlıorum neymiş bu çocuk onların tohumundanmış dedim sen ne diosun ben doğurdum ben bakıorum doğururken ölecek olan bendim dedim bu senin canınsa buda benim canım die eşimi ve kızımı gösterdim ondan sonra o kadar çirkin laflar ediorduki bağırdım yeterrr die tamam babamla giderim ben yeter dedim istediiniz bu deilmi oldu işte dedim ama kızı unutun dedim neymiş benden alırmış kızı dedim neyle alıosun mahkeme bile bana verecek bokuna kurban ol dedi bu kızın, bende asıl siz kurban olcaksınız dedim... kocama bu seni aldatıodur dostu vardır dedi bende o sinirle hadi hadi kızımın ondan olmadıınıda söle kocamda beni kapıya koysun dedim görümcem ne seviyesizmişsin dedi bende sonunda benide kendi seviyenize indirdiniz dedim... 2 yıl boyunca herşeye katlandım mükemmel kaynana olduunu sanıo ama öyle şeyler söyledi öyle şeyler yaptıki ... şimdi kocam onlara para vermeye gitti ve anan deilim artık gelme bu eve falan demiş... anlaşılan benden boşanmasını istio şimdide ben torunumu bida göremicekmiyim demiş, eşimde görürsün zaman falan demiş... terbiyesiz onun yüzünden babam bana bida gelmicek ve babam kahroldu benim bunları yaşadıımı görünce 2 yıl boyunca sakladım hep üzülmesinler die herneyse durum böle artık ne yapacağımı şaşırdım onca lafı yuttum ama bu kadarı da çok fazla ya yuvamı yıkacak ...

daha oncede soyledim canim sana is kocanda bitiyor tamamen seni cigneyip ona goturmeyecek kizi gormek isterse evine gelip gorecek sen ne dersen ne yaparsan duzelmez lafini soyle hic cekinme ne olursa olsun ezdirme kendini babanin evinden getirmedin cocugu ama sen canina can kattin tohumu ondanmis kendi oglunuda babasinin kapisindanmi getirmis o boyle insanlardan nefret ediyorum kizinin yuzunu gormeyi bile haketmiyor boyle kaynanalar ama kocanda bas kabahat seni ezdirmis en kocana tavrini biran once koy bence gec kalmissin ama zararin neresinden donsen kardir cocuk buyuyuce bosanmaya kalkarsan kocan cocugu alabilir aman dikkatli ol. artik siz ailesiniz onu hatirlat kocana kimsenin disardan mudahale etmeye hakki yok cocuk sizin hatta buyuk olcude senin herseyiyle sen baktin buyuttun emek harcadin varmi oyle her istediginde alip goturmek kucucuk bebek o daha bi duzeni var bozulmaz kesinlikle cok merakliysa gelsin evinde gorsun bir an once harekete gec sen

bi sinir olurum kı boyle kayınvalidelere.... ben de 8 aylık hamıleyım ..bana da sürekli şunları diyo: ''oturun bakalım oturun,,yarın bebek olunca da boyle oturursunuz...... yok efendım yarın öbür gün aglayınca görürüsünüz.... anne bu gece de sen bak da biz uyuyalım dıye getırırsınız cocugu....'' daha neler neler...... agzımı actıgım anda ''daha duuurrrrrr''....... neyse daha dur....daha bunlar en ı günlerimmiş...... valla oyle sinir oluyorum kı bu laflarına....bı kere daha agzını acsn valla susmıcam bu sefer.....
anne perişan olmamızı cok ıstıyosun heralde ama boşa bekleme dıcem..:oklava:...tamamen moral bozma cabası yaaaaa.... ama yarın obur gun bebek dogduğunda da gorucek aqsla ve asla ona bırakmıcam inşşşşşş.... yanı allah muhtac etmesin..... ben bakarım yavruma inşşşş.... gercı kayınvalıdeme de cook kızamnıyorum oyle gormus kendı kızından,,eltimden....atıp atıp gitmis cocuklarını onlar kayınvaldeme ,, ben de oyle olucam sanıyo.....
yanı senı ıyı anlıyorum.....ama sınırı koy.... benım evladım ve ben nasıl müdahele etmwm gerektiğini biliyorum de....kırılırsa kırılsın...evlat bu yaaaa...annedendaha ıyı kım bakar yaahuuu!!!

Amiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim muhatac etmesin..Olur mu canım ya karışmasalar kendilerini sevdirip saydırsalar olur mu dillerini tutarlar ise Allah korusun Kalpten giderler ya da kormasın mı demeliyim..Laf sokmaz iseler hayatlarında bişeyler hep eksik olur yan gider hıh yine sinirlerndimmm alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hiç bi kayınvalide geliniyle kötü olmak istemez canım ben senin yerinde olsam kırıldıgım üzüldüğgüm şeyleri rahatsız oluyosan al karşına tatlı dille konuş annecim de sen bana şöyle şöyle diyosun ben çok rencide oluyorum de beni böyle böyle şeyler rahatsız yapıyo
sen böyle yaparsan benim kendime güvenim nasıl olcak de ben onun annesiyim bi zarar verirmiyim yavruma de ah ben sana benim kaynanamı anlatsam avallahi agzı açık dinlersin beni şükür edersin böyle kaynanam var diye bak benim kaynanam dışardan oldugum için beni istemedi evlenmemizi ben başkalarından duydum eyvahedigeldismile eltim erkek kardesinin kızı onu her zaman üstün tutar benide gıcık eder benim bebegim olmuyo 9 senedir evlıyım panik atak hastasıyım kadın yüzüme dedi seni istemedim oglumu ne yaptıysam vaz geçiremedim aldı senin gibisini dedi yüzüme eltimin çocugu var kız biraz gürbüz bişey desem hemen aman maşşallah de nazarın deger diyo bana eltim afedersin agzınada yapsa yarebbi şükür der geçenlerde eşime derklen duydum allah sana sabır versin dedigini çok agladım eşim olmasa kafayı yerdim sakın:olmaz: kendini ezdirme ben artık öyle yapıyorum arkadasın sen iyilikle bir kere de olmadı seni üzeni sende üzüğceksin kadın demiyoki gelin panik atak nasıl olmus eltim kaynanam yetti hastalanmama her şeyime karısıyodu bende artık beni istemeyen kacamıda isyemez edim ne kendim gidiyorum nede kocamı yolluyorum artık adam bana yaptıklarını görünce kendi bile istemiyo annesini size soruyorum arkadaslar benim gibi olsanız dahamı iyi artık bitti hersey onların yüzünü görmeyince o kadar seviniyorumki hastalık bile gelmiyo inanaın eger benim bir gün bebegim olursa ne demeyi düşünüyom nede göstermeyi bana sorarsada beni istemeyen bebegimide istemesin derim çünkü 9 senelik degil sanki 90 senelik evlıyım beterin beteri var yanı istememek bide kısır damgası yemek çok agırıma gidiyo 5 aylık erkek düşük yaptım erkek olmasınıda istemedi kadın onu dogurucagına hiç dogurma dedi bana kızı yokya hanım efendinin eltimin kızı var 3 yasında ister inanaın ister inanamayım hiç kucagıma almış sevmiş insan degilim çünkü ne kocasını ne de eltimi sevmiyorum o aileden kimseyi kocam tek benim için kafanızı şişirdim kusura bakmayım bende içindekileri döktüm oh rahatladım be çok şükür:çok üzgünüm:

Her karanligin sonunda mutlaka bi aydinlik vardir hayatim
her zorlukla beraber birde kolaylik ... uzulme sen bir an once iyilesmeye bak Rabbim insallah en kisa zamanda sanada nasip eder guzel guzel bebisler .. o asalak kayinvalidenle eltinide hic takma esin senin yanindaymis ya en onemlisi bu ;))

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. evlilik en zor işmiş. herkesi anlamaya çalışıyoruz,herkesi biz alttan alıyoruz. işallah bu alınganlık, sinirlilik halleri lohusalıktandır da bir an önce geçer

takma hayatim en guzeli duymamak cevapda verip laf dalasina girme he de tamam de ama sen yinede bildigini oku .. inan bu taktik cok ise yariyor ;)
cunku annelik oyle biseyki eline o yasina kadar bebek almamis bir insan bile bas edebiliyor her sorunla

daha önce anlatmıştım kayınvalidemle durumlarımı. şuan öyle bir hale geldikki... kocam kızımı alıp gidiordu ona ama hanımefendiye yetmemiş bekar görümcem tatildeydi onun döndüğünün ertesi günü babam bana kahvaltıya gelecekti ve kızım babam ve ben ve sonradan dahil olan eşim gençlik parkına g,decektik ama kaynanam aradı kocamı ve zekiye tatilden döndü kızı çok özledi getir demiş tabi herzaman ister ve alır ...herneyse kocamda bugün dileğin babası geldi şimdi kahvaltı yapıoruz sonra gençlik parkına gideceğiz sonra getirirm dedi... herneyse çayı daha yeni demlemiştim daha ilk bardak çayını koymuştumki babamın telefonum çaldı baktım kaynanam allah allah dedim açtım aman açmaz olaydım nasıl bağırıo bana ne laflar...2 yıldır hiç yapmadıım birşey yaptım ona cevap verdim yeter ya sabır taşı olsa çatlardı...ve çatladım... ama babam orda kocam yanımda ve o bağırıo...ben ağlamaya başladım tansiyonum fırladı resmen ellerim zangır zangır telefon elimden kayıodu ve başladım konuşmaya ben her istediinizde gönderiorum yalan mı daha ne yapabailirim ne zaman olmaz dedim uykusu olsa bile gönderdşim ama bugün babam geldi bir günde görmeyin dedim işte bana dioki bizimle ksütün kendi ailen evinden çıkmıo dedi babamla en son 3 hafta önce dışarda görüşmüştük annem 2 ay boyunca hiç gelmedi rezillik diz boyu ağlaya ağlaya 2 ay boyunca kaç kere gelmiş benim ailem dedim sonra dediki çok uzun bir hikaye eşimle evlendiim zaman kötü durumdaydım maddi olarak annemle babam yeni ayrılmıştı babam boşanmadan sonra benimle konuşmuordu annemle görüşüorum die düğüne onu çağıramamıştım ve babam düğünü tam olarak bilmior hala ama kaynanam bilior beni tehdit etti telefonda baban orda geleyim anlatacam babana neler yaptıını yalancı olduunu seni biz kurtardık dedi dedim gelme istemiorum neyse deidm tamam kapat telefonu kızı gönderiorum şimdi neyse kapadık eşim de annesini savununca bana defol git annene dedim 2 yıl boyunca istedii oldu dedim o da çıktı gitti neyse sonra kapı açıldı eşim geld, die gülümseyecekken baktım mutfağa kaynanam giridi zekiye kızı al dedi kızım kucağımda kahvaltı yaptırıordum vermem kızımı dedim nasıl atladı kızımın üstüne üzgünüm ama insanlığa sığmaz bu vermem kızımı dedim zekiye bi yerden kaynanam bi yerden benmden almaya çalışıodu ve ben bağırıodum vermem die kızım ağlıodu o an saçını başını yolmaz geldi içimden vuracaktım ama allahtan bilincimi kaybetmemiştim neyse bağırıodu babanın evinden mi getirdin çocuu die... neyse kızımı aldıım gibi odama gittim ağlıordum eşim geldi ona bak annene engel ol dedim babama anlatırsa babam bana gene küser dedim engel ona die bağırdım kaynanam küçük görümcem geldi bana bağırıo işte bende ağlıorum neymiş bu çocuk onların tohumundanmış dedim sen ne diosun ben doğurdum ben bakıorum doğururken ölecek olan bendim dedim bu senin canınsa buda benim canım die eşimi ve kızımı gösterdim ondan sonra o kadar çirkin laflar ediorduki bağırdım yeterrr die tamam babamla giderim ben yeter dedim istediiniz bu deilmi oldu işte dedim ama kızı unutun dedim neymiş benden alırmış kızı dedim neyle alıosun mahkeme bile bana verecek bokuna kurban ol dedi bu kızın, bende asıl siz kurban olcaksınız dedim... kocama bu seni aldatıodur dostu vardır dedi bende o sinirle hadi hadi kızımın ondan olmadıınıda söle kocamda beni kapıya koysun dedim görümcem ne seviyesizmişsin dedi bende sonunda benide kendi seviyenize indirdiniz dedim... 2 yıl boyunca herşeye katlandım mükemmel kaynana olduunu sanıo ama öyle şeyler söyledi öyle şeyler yaptıki ... şimdi kocam onlara para vermeye gitti ve anan deilim artık gelme bu eve falan demiş... anlaşılan benden boşanmasını istio şimdide ben torunumu bida göremicekmiyim demiş, eşimde görürsün zaman falan demiş... terbiyesiz onun yüzünden babam bana bida gelmicek ve babam kahroldu benim bunları yaşadıımı görünce 2 yıl boyunca sakladım hep üzülmesinler die herneyse durum böle artık ne yapacağımı şaşırdım onca lafı yuttum ama bu kadarı da çok fazla ya yuvamı yıkacak ...

oy oyyy sistim sistim okurken
ben boyle terbiyesiz insanlar gormedim .. ya bi insan gelininden nefret etse bile sirf oglunun hatrina torunun hatrina geline saygi duyar .. gercekten cocugun annesi onlar icin bi hic sadece cocugu tasiyan vede emziren bi bakici sanki .. allah yardimcin olsun mumkun oldugu kadar uzak dur oyle sirret insanlardan ..

Back