bi sinir olurum kı boyle kayınvalidelere.... ben de 8 aylık hamıleyım ..bana da sürekli şunları diyo: ''oturun bakalım oturun,,yarın bebek olunca da boyle oturursunuz...... yok efendım yarın öbür gün aglayınca görürüsünüz.... anne bu gece de sen bak da biz uyuyalım dıye getırırsınız cocugu....'' daha neler neler...... agzımı actıgım anda ''daha duuurrrrrr''....... neyse daha dur....daha bunlar en ı günlerimmiş...... valla oyle sinir oluyorum kı bu laflarına....bı kere daha agzını acsn valla susmıcam bu sefer.....
anne perişan olmamızı cok ıstıyosun heralde ama boşa bekleme dıcem..
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
klava:...tamamen moral bozma cabası yaaaaa.... ama yarın obur gun bebek dogduğunda da gorucek aqsla ve asla ona bırakmıcam inşşşşşş.... yanı allah muhtac etmesin..... ben bakarım yavruma inşşşş.... gercı kayınvalıdeme de cook kızamnıyorum oyle gormus kendı kızından,,eltimden....atıp atıp gitmis cocuklarını onlar kayınvaldeme ,, ben de oyle olucam sanıyo.....
yanı senı ıyı anlıyorum.....ama sınırı koy.... benım evladım ve ben nasıl müdahele etmwm gerektiğini biliyorum de....kırılırsa kırılsın...evlat bu yaaaa...annedendaha ıyı kım bakar yaahuuu!!!