kayınvalideme sinir oluyorum. bana akıl verin

dudu8683

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
62
0
86
Kütahya
Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 1.5 ay olmasına rağmen bu geçen sürede beni iyice çıldırtmaya başladı kayınvalidem.bu arada alt katımda oturuyor.
kayınvalidemin bebeğimi benden daha çok sevdiğini ima eden sözlerine ve hareketlerine sinir oluyorum.mesela bebeklerin emme refleksleri bu aylarda çok olduğu için tok olsa bile sürekli meme arar vaziyette bebeğimi yeni emzirmiş olsam bile sürekli emzirsene demesi beni çileden çıkarıyor. sanki ben bebeğimin aç kalmasını istiyorum da. kızımın bezini değiştiriken göbeğini çok açıyormuşum üşürmüş,yok çok bastırarak siliyormuşum. benim çocuğa garezim var sankide hasta olsun diye uğraşıyorum töğbe töğbe...
yok bu çocukta bişey var. karnı çok gurulduyor,aman üşümesin,yatırırken kollarını sar çok hareket ettirirse yorulur. ya seni sarıp yatırsak uyuyabilecekmisin bir düşün demi yani.
uyurken kucağında tutma yerine yatıralım kucağa alışmasın diyorum. yok neymiş kucağamı alışırmış alışsa bile neolacakmış, sonra ben kucağımda tutmak istesemde o zaten kucağa gelmeyecekmiş.
daha neler neler ya resmen benle iddaalaşıyor,yarışıyor,dediğim her kelimenin üzerine kendi lafını koyuyor. birgün patlarım ama sabır artık ne zaman.
allahtan terzi çalışıyorda gündüzleri yok sadece akşamları bebeği sevmeye geliyor birde çalışmayıp evde dursa vayy benim halime.
birde ben 5senedir abimin iki çocuğunada bakıyordum.hem evlenmeden önce hemde evlenince bakmaya devam ettim(hamile kalınca bıraktım). bebekle ilgili her türlü bilgiye ve tecrübeye sahip sayılırım. karışmayın ben ne yapacağımı biliyorum bilemediğim konularda danışırım size diyorum ama yok illaki benimle yarışacak,
nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum.kırgınlık küslük olsun istemiyorum ama onun bunun gönlünü yapmaktan sıkılıyorum artık.
zaten ilerisini düşündükçe şimdiden sinir basıyor kesin kızım iki yönlü şımarık laf dinlemeyen huysuz bişey olur onların yüzünden.zaten eşimi şımarta şımarta herdediğini yapcam derken huysuz birisi olmuş,şimdi onunlada ben uğraşıyorum.
eşimle paylaşmaya çalışıyorum kafamdakileri cevabı hazır zaten herşeyi ben abartıyormuşum büyütüyormuşum.
ne olur bana akıl verin:Saruboceq: ne dertleşecek kimsem var nede gidip kafa dinleyecek yerim.
şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim:enbuyukkk:

istersen kayınvalidenle bigün şöle oturup bi konuş detaylı ama baktın olmuyo küserse küssün zaten küsse kaç gün dayancak sonuçta onunda torunu illa sevmek isticek ama şimdiden sınırını koy yoksa ilerde aynı senn dediğin gibi bi çocuk olur huysuz şımarık eşlere gelince onlar genelde aynı zaten hep laf hazır sen çok büyütüyon abartıyon sen kendin halletcen yani sorunu öncelik iyilikle baktın olmuyo kendini de çok yıpratma zaten bebiş yıpratıyodur seni

ayyyyyyyyyyy cnmm bebek senin bebginnn kime neee kaynanan gelsin sevsinnnnnn eger ona bşy sorarsan cvbını versin ama böle karışmasına izin verme:)eşini karıştırma işin içine aranızda kalmasın..
sen kafana göre bak bebegineeee o söylenip dursunnnn cvp verme anlar zatennnnn onu sallamadıgını:)

benimde kaynanam alt katımda oturuyor..her şeyime karışır..ondan izinsiz markete bile gidemezmişim!
nefret ediyorum ondan...
benimde doğumuma Allah izin verirse 2,5 ay var..ama olacakları şimdiden biliyorum ve düşündükçe sinirim bozuluyor..şimdiden diyor zaten ben çocuğu size vermem ben bakarım..sen çocuk bakımından ne anlarsın ben yukarıya vermem çocuğu..sanki onun çocuğu..aptal kadın..uyuz oluyorum..bu güne kadar bana çok çektirdi..şimdi bebeğim doğuncada bana huzur vermeyecek eminim..bende ne yapıcam hiç bilmiyorummmm

kıslar kolayı var çıkın kiraya ben çıktım ohhhhhhhhhhhhhh valla şimdi çağırıyolar gitmiyom tekrar dönün diyolar

cevaplar için sağolun arkadaşlar. eşim karışmıyor zaten bütün gün yoruluyorum birde evde siz yormayın diyor. oturup konuşsam kesin üste çıkar bebeği sevdirmek istemiyor diye düşünür hemen.
o kadar çok sinir oluyorum ki bebeğimi kucağına alınca işallah durmaz diye dua ediyorum. zaten işim var bakıver filan demicem hiç. onda durmaya alışmasını istemiyorum. iki yönlü olmaması için şimdiden nasıl bir önlem alabilirim. bunu nasıl yapabilirim??

zaten kira ile uğraşamadık buraya taşındık evin içini mutfağını baya masraf yapıp yaptırdık.taşınmamız imkansız zaten.birde evimiz bahçeli kızım için sokak ortamı filan çok iyi yani apartmanlar arasında büyümeyecek olmasına seviniyorum.

Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 1.5 ay olmasına rağmen bu geçen sürede beni iyice çıldırtmaya başladı kayınvalidem.bu arada alt katımda oturuyor.
kayınvalidemin bebeğimi benden daha çok sevdiğini ima eden sözlerine ve hareketlerine sinir oluyorum.mesela bebeklerin emme refleksleri bu aylarda çok olduğu için tok olsa bile sürekli meme arar vaziyette bebeğimi yeni emzirmiş olsam bile sürekli emzirsene demesi beni çileden çıkarıyor. sanki ben bebeğimin aç kalmasını istiyorum da. kızımın bezini değiştiriken göbeğini çok açıyormuşum üşürmüş,yok çok bastırarak siliyormuşum. benim çocuğa garezim var sankide hasta olsun diye uğraşıyorum töğbe töğbe...
yok bu çocukta bişey var. karnı çok gurulduyor,aman üşümesin,yatırırken kollarını sar çok hareket ettirirse yorulur. ya seni sarıp yatırsak uyuyabilecekmisin bir düşün demi yani.
uyurken kucağında tutma yerine yatıralım kucağa alışmasın diyorum. yok neymiş kucağamı alışırmış alışsa bile neolacakmış, sonra ben kucağımda tutmak istesemde o zaten kucağa gelmeyecekmiş.
daha neler neler ya resmen benle iddaalaşıyor,yarışıyor,dediğim her kelimenin üzerine kendi lafını koyuyor. birgün patlarım ama sabır artık ne zaman.
allahtan terzi çalışıyorda gündüzleri yok sadece akşamları bebeği sevmeye geliyor birde çalışmayıp evde dursa vayy benim halime.
birde ben 5senedir abimin iki çocuğunada bakıyordum.hem evlenmeden önce hemde evlenince bakmaya devam ettim(hamile kalınca bıraktım). bebekle ilgili her türlü bilgiye ve tecrübeye sahip sayılırım. karışmayın ben ne yapacağımı biliyorum bilemediğim konularda danışırım size diyorum ama yok illaki benimle yarışacak,
nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum.kırgınlık küslük olsun istemiyorum ama onun bunun gönlünü yapmaktan sıkılıyorum artık.
zaten ilerisini düşündükçe şimdiden sinir basıyor kesin kızım iki yönlü şımarık laf dinlemeyen huysuz bişey olur onların yüzünden.zaten eşimi şımarta şımarta herdediğini yapcam derken huysuz birisi olmuş,şimdi onunlada ben uğraşıyorum.
eşimle paylaşmaya çalışıyorum kafamdakileri cevabı hazır zaten herşeyi ben abartıyormuşum büyütüyormuşum.
ne olur bana akıl verin:Saruboceq: ne dertleşecek kimsem var nede gidip kafa dinleyecek yerim.
şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim:enbuyukkk:

hiç bi kayınvalide geliniyle kötü olmak istemez canım ben senin yerinde olsam kırıldıgım üzüldüğgüm şeyleri rahatsız oluyosan al karşına tatlı dille konuş annecim de sen bana şöyle şöyle diyosun ben çok rencide oluyorum de beni böyle böyle şeyler rahatsız yapıyo
sen böyle yaparsan benim kendime güvenim nasıl olcak de ben onun annesiyim bi zarar verirmiyim yavruma de ah ben sana benim kaynanamı anlatsam avallahi agzı açık dinlersin beni şükür edersin böyle kaynanam var diye bak benim kaynanam dışardan oldugum için beni istemedi evlenmemizi ben başkalarından duydum eyvahedigeldismile eltim erkek kardesinin kızı onu her zaman üstün tutar benide gıcık eder benim bebegim olmuyo 9 senedir evlıyım panik atak hastasıyım kadın yüzüme dedi seni istemedim oglumu ne yaptıysam vaz geçiremedim aldı senin gibisini dedi yüzüme eltimin çocugu var kız biraz gürbüz bişey desem hemen aman maşşallah de nazarın deger diyo bana eltim afedersin agzınada yapsa yarebbi şükür der geçenlerde eşime derklen duydum allah sana sabır versin dedigini çok agladım eşim olmasa kafayı yerdim sakın:olmaz: kendini ezdirme ben artık öyle yapıyorum arkadasın sen iyilikle bir kere de olmadı seni üzeni sende üzüğceksin kadın demiyoki gelin panik atak nasıl olmus eltim kaynanam yetti hastalanmama her şeyime karısıyodu bende artık beni istemeyen kacamıda isyemez edim ne kendim gidiyorum nede kocamı yolluyorum artık adam bana yaptıklarını görünce kendi bile istemiyo annesini size soruyorum arkadaslar benim gibi olsanız dahamı iyi artık bitti hersey onların yüzünü görmeyince o kadar seviniyorumki hastalık bile gelmiyo inanaın eger benim bir gün bebegim olursa ne demeyi düşünüyom nede göstermeyi bana sorarsada beni istemeyen bebegimide istemesin derim çünkü 9 senelik degil sanki 90 senelik evlıyım beterin beteri var yanı istememek bide kısır damgası yemek çok agırıma gidiyo 5 aylık erkek düşük yaptım erkek olmasınıda istemedi kadın onu dogurucagına hiç dogurma dedi bana kızı yokya hanım efendinin eltimin kızı var 3 yasında ister inanaın ister inanamayım hiç kucagıma almış sevmiş insan degilim çünkü ne kocasını ne de eltimi sevmiyorum o aileden kimseyi kocam tek benim için kafanızı şişirdim kusura bakmayım bende içindekileri döktüm oh rahatladım be çok şükür:çok üzgünüm:

tabi seninde dediğiniz neleri var. allaha şükür ama ben bebeğimi kendi bilgimle büyütmek istiyorum karışılmasını sürekli yorum yapılmasını çekemiyorum artık.

valla kıslar benim kaynanam melek gibidirrr..9 gün sonra evlencem şimdiden tutturmuşşş hemen bebek yapınnnn ben bakarım siz yine gezin tozun kafanıza göre takılın....çok gülüyorum yaaa madem başkası bakcak niye dogurayımmm yaaaaaa aptalmıyımm:)ben dedim bi kaç sene düşünmüyorumm olaki kaza ile oldu o başka ama onun haricinde bebek yapmam..yaparsamdaaa kimseye vermem bakması içinn sadece sevmeye veirirmmmmm oda yarım saat okdr:)valla kafama göre takılcam karıştırtmam işimede...siz siz olun kaynananızın her deidgini yapmayın

valla kıslar benim kaynanam melek gibidirrr..9 gün sonra evlencem şimdiden tutturmuşşş hemen bebek yapınnnn ben bakarım siz yine gezin tozun kafanıza göre takılın....çok gülüyorum yaaa madem başkası bakcak niye dogurayımmm yaaaaaa aptalmıyımm:)ben dedim bi kaç sene düşünmüyorumm olaki kaza ile oldu o başka ama onun haricinde bebek yapmam..yaparsamdaaa kimseye vermem bakması içinn sadece sevmeye veirirmmmmm oda yarım saat okdr:)valla kafama göre takılcam karıştırtmam işimede...siz siz olun kaynananızın her deidgini yapmayın

ah bacım benimkide melek gibiydi oraya gittigimde iş yaptırmaz yüzüme gülerdi hediyelerde cabası amma velakin içine gir biraz zaman geçsin ben o zaman görürüm seni ah herkez böyle oluyo zaten önceden nedense zaman danmıdır bilmeme huyu degişiyo insanın 1 aylık evliydim altın kavgası başladı neyim varsa aldılar elimden takı paralarım hep gitti altınlarım dügünde takılan paralar hep aldı sen ne yaparsan yap oldular bide dünyanın doları bana kaldı kaynımın borçlarınıda bana ödettiler kendileri ödemedi olan garip bana oldu gene size soruyorum ben şimdi ne yapayım bende nasıl davranayım ne demişler kavunmuki kokluyum benimkide o hesap insan içine girince ne mal oldukları çıkıyo bir bir dilerim seninki benim gibi olmaz ne deyim allah şimdiden mesut etsin
:enbuyukkk:

ah bacım benimkide melek gibiydi oraya gittigimde iş yaptırmaz yüzüme gülerdi hediyelerde cabası amma velakin içine gir biraz zaman geçsin ben o zaman görürüm seni ah herkez böyle oluyo zaten önceden nedense zaman danmıdır bilmeme huyu degişiyo insanın 1 aylık evliydim altın kavgası başladı neyim varsa aldılar elimden takı paralarım hep gitti altınlarım dügünde takılan paralar hep aldı sen ne yaparsan yap oldular bide dünyanın doları bana kaldı kaynımın borçlarınıda bana ödettiler kendileri ödemedi olan garip bana oldu gene size soruyorum ben şimdi ne yapayım bende nasıl davranayım ne demişler kavunmuki kokluyum benimkide o hesap insan içine girince ne mal oldukları çıkıyo bir bir dilerim seninki benim gibi olmaz ne deyim allah şimdiden mesut etsin
:enbuyukkk:

alkisalkisalkiscanım aynen katılıyoreum basta melek yuzlerını gosterıyo hanımlar afedersınız saonradan cıkıyo ortaya ne mal oldukları 3.5 yıllık evlıyım basta bebegımız olmadı.olmuyo dıye durumumuzu anlattım adsılama yaptırcaz dedım karsı cıktılar neymıs daha erkenmıs cocuk ne lazımmıs bu yasta gorumcem evlendıkten sonra doguracakmısım asılamam tutmadı ben aglarken benım kaynana bozuntusu gıyındı kusandı carsıya alısverıse gıttı tup bebek yaptırdım saklı hamıle kalınca bu kez ıkız olmaz ınsallah dıye onun tasasına dustu 50 gun once dogum yaptım bebegımı mıllete karsı sever gozukur aglamaya baslayınca kapıdan yalandan yapabılecegım var mı dıye gozukur kacar gıder hamıleyken duymadıgım laf kalmadı bebegım dusse sevıncten davullu zurnalı kına yakacaklardı:oklava:

alkisalkisalkiscanım aynen katılıyoreum basta melek yuzlerını gosterıyo hanımlar afedersınız saonradan cıkıyo ortaya ne mal oldukları 3.5 yıllık evlıyım basta bebegımız olmadı.olmuyo dıye durumumuzu anlattım adsılama yaptırcaz dedım karsı cıktılar neymıs daha erkenmıs cocuk ne lazımmıs bu yasta gorumcem evlendıkten sonra doguracakmısım asılamam tutmadı ben aglarken benım kaynana bozuntusu gıyındı kusandı carsıya alısverıse gıttı tup bebek yaptırdım saklı hamıle kalınca bu kez ıkız olmaz ınsallah dıye onun tasasına dustu 50 gun once dogum yaptım bebegımı mıllete karsı sever gozukur aglamaya baslayınca kapıdan yalandan yapabılecegım var mı dıye gozukur kacar gıder hamıleyken duymadıgım laf kalmadı bebegım dusse sevıncten davullu zurnalı kına yakacaklardı:oklava:

allah bebegine ömür versin canım anasından babasından ayırmasın benimki beni istemiyomuş eltim geçenlerde dedi yaktık oglumun basını diyomuş tek sucum dışarıdan olmam iller arası yani eşime geçen dediki allah sana sabır versin dedi kulaklarımla duydum o lafı çok agladım bişey diyemedim eşim boşver biz bize yeteriz dedi 5 aylık düşügüm oldu 9 senelik evliyiz 7 senedir bebegim olmuyo eltimin kız tedaviyle oldu kızı sevsem ana bu çok kilo almış desem herhangi bişey yan,i masallah de nazarın deyicek diyo benide sinir ediyo tek derdim 9 senedir bebgim olmuyo bide panik atak hastasıyım ben allah kimsenin basına vermesin bacım demiyoki bu kız neden hasyta oldu eltim ve kaynanam yetti vallahı bıktırdılar canımdan artık gidip gelmiyom artık kafam rahat :olmaz: artık beni kırıp ezemicekler benim canımı yakanı bende yakıcam :oklava:

allah bebegine ömür versin canım anasından babasından ayırmasın benimki beni istemiyomuş eltim geçenlerde dedi yaktık oglumun basını diyomuş tek sucum dışarıdan olmam iller arası yani eşime geçen dediki allah sana sabır versin dedi kulaklarımla duydum o lafı çok agladım bişey diyemedim eşim boşver biz bize yeteriz dedi 5 aylık düşügüm oldu 9 senelik evliyiz 7 senedir bebegim olmuyo eltimin kız tedaviyle oldu kızı sevsem ana bu çok kilo almış desem herhangi bişey yan,i masallah de nazarın deyicek diyo benide sinir ediyo tek derdim 9 senedir bebgim olmuyo bide panik atak hastasıyım ben allah kimsenin basına vermesin bacım demiyoki bu kız neden hasyta oldu eltim ve kaynanam yetti vallahı bıktırdılar canımdan artık gidip gelmiyom artık kafam rahat :olmaz: artık beni kırıp ezemicekler benim canımı yakanı bende yakıcam :oklava:

canım benim cok saol ıyı dıleklerın ıcın rabbım sana da yasatsın bu duyguyu en kısa zamanda hayırlısıyla:agızlarını kapatsın o vıcdansızların:oklava:Saruboceq:benımde basta bebeklerım ıkızdı sonradan bırını kaybettım bı zıl takıp oynamadıgı kaldı.24.haftada dogum sancılarım basladı az daha farketmesem dogum olacakmıs 38.haftaya kadar sureklı sancılarım serumlarla ılaclarla durduruldu hastanede bırde tedavı bebegı kolay sahıp olunmuyo kı ıster ıstemez tedırgın oluyosun ya bısey olursa dıye ben hastanede yatarken aramıs ölurseölur allahın takdırı napalım hıc uzme kendını dedı.hastaneye yattıgım sure boyuncada altın mı cıkarcan pırlanta mı cok merak edıyorum ne bu boyle dıye dalga gectı sankı ben keyfımden delık desık ettırıyorum elımı kolumu daha neler neler cnm en basıtı bunlar:gitme:

valla herkesin derdi aynıymış. boşuna dememişler en iyi kaynana ölü kaynana diye:)
peki ben çocuğumun kaynanama alışmaması için ne yapabilirim bari buna bir çözüm bulalım ne olur

valla herkesin derdi aynıymış. boşuna dememişler en iyi kaynana ölü kaynana diye:)
peki ben çocuğumun kaynanama alışmaması için ne yapabilirim bari buna bir çözüm bulalım ne olur

allah seni ne yapmasın lafına çok güldümkaydirigubbakcemile3:1hug: canım ya
işşallah dilerim olur olmuyosada var bi bildigi rabbimin artık ignelici laflar duymaktan bıktım artıjk hakimler izin verse rabbimde dese kulum öldür günah yazmıcam ilk eltimi öldürürdüm:jeyyar: çünkü kadın zevk alıyo sanki beni sinir etmekten bacım ya hele kaynanam çocuk dogduya kadın nerdeyse kızı yicek kıskanmışım ben onu dogurdu diye düşünebiliyomusun kıskanmadım ben onu kim olursa olsun insan imreniyo duyunca hamile duysam diyorum beninde olurmu acaba:Saruboceq: herkez acıyarak bakıyo bana
geçenlerde bi yere gittim eşimle kadını tanıyorum ama kadın benim kim oldugumu sordu bende filancanın geliniyim filanca yerde oturuyorum dedim kadın demezmi yüzüme haaa sen o gelinsin kızım hep seni konusuyolar bu gelinin bebegi yok diye dedi mafoldumben ne kadar kötü oldum ah bi bilsen sanki dünya üstüme yıkıldı ne acı bişey demi :a015: artık insanlara güvenmiyorum ben ah bi elime geçirsem o diyenleri artık kuşkucu oldum biliyomusun topluma girince diyorum acaba bunlar benim hakkında ne konusuyorlar diyorumalsanaalsanasmile dövesim giliyo milleti be psikolojim o kadar bozulduki benim evden dışarıya bile çıkmıyom artık :gitme: çünkü laf duymuyumca iyi oluyorum geçenlerde dısarı çıktım komsular nerelerdesin hiç görünmüyosun dediler bende dışarı çıkıp ne yapayım ben evde daha mutluyum dedim ev kuşu oldun çıktın dediler bende dışarı çıkıyımda gene dedikodumu yapın dedim hepsini sinirden dövesim geliyo be:mymeka: insanlar iki yüzlü olmus çıkmışlar bacım ben bunu anladım hayattan ne demişler seni üzeni sende üzüceksin :oklava:

SENİ ANLIYORUM DESEM YALAN OLUR AMA ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM SONUNA KADAR HAKLISIN.AMA BİRDE ŞU VAR SEN ONU KAYNANANA ALIŞMASIN DERKEN RABBİM KORUSUN BAŞINA Bİ HAL GELİR.BENCE BÖYLE DÜŞÜNME BEBEK O GÜLERDE SEVERDE BÜYÜYÜNCE ANLAYACAK ELBET GERÇEK İYİYİ.
VE ŞUNU DÜŞÜN ZAMAN GEÇECEK VE ELBET SENİNDE TORUNUN OLACAK SANADA BÖYLE YAPARLAR SONRA.SENİ ÜZENİ SENDE ÜZ MADEM ALTTA KALMA BENCE OLMADI SOĞUK DAVRAN AMA SEVMESİNİ ENGELLEME ARADA ÇATIŞMADA BEBEK KALIR SONA..SEN ELİNDEN GELENİ YAP RABBİM BİLİR KİMİ NE YAPACAĞINI.SEN BÖLE ÇABALARKEN ALLAH KORUSUN BİDE ONA DAHA ÇOK BAĞLANIR O DAHA ZOR OLUR
RABBİM YRD OLSUN opuyorumnanaktan

sevgili dudu,

senin kaynananin yaptiklarini,soylediklerini benim öz annem yapiyor aynisi hatta sözler tavırlar:)annem benim canımm herseyim,bende onun icin oyleyim,ama onlari değiştiremezsin,tabi bunları yapan soyleyen kaynanan olunca insan gıcık oluyor ama kötü niyetle yaptığını sanmıyorum,ben anneme bağırıyorum laf soyluyorum herseyi yapıyorum,tabi annem o benim şımarıyorum istediğim gibi,ama kadın aynı:)emziriyorum yarım saat sonra aç bu çocuk diyo,sürekli eleştiriyo falan,aynı senin anlattıkların işte..ben onun gözünde hala çocugum,ve hiçbizaman yaptıklarıma onay vermicek,hep şüpheyle yaklaşıcak biliyorum:)biraz idare etmeye çalış bence,anne bu aralar herşeye çok alınıyorum neolur müdahale etmeyin bana de,tatlı tatlı anlat..altlı üstlü oturuyorsanız bunu avantaja dönüştürmeye çalış,babaannesi çok şımartcaktır ama buna çok takılma,benide babaannem çok şımarttı,küçükken çok şımarıktım ama neolursa olsun,kimse senin yerini alamaz,kizinda senden hicbişekilde vazgeçemez yada yerine başka kimseyi koyamaz..

geçecek bu düşüncelerin canım,biraz zaman geçsin.
paylaşamıyorsun bebeğini daha çok yeni annesin.
ama sen annesisin kimse senin gibi sevemez onu,
bebişinde kimseyi senin kadar sevemez.
bende annemle altlı üstlü oturuyorum,
bebeğim 1.5 yaşında anneanne der başka bişey demez,
ama yarım saatten fazla orda kalmak istemez
anne diye koşar kapıya.getirmezlerse ağlar.
annenin yerini kimse tutmaz onun için üzülme.
ama şımarıklık konusunda haklısın anneanne,babaanne,dede çok şımartıyorlar.
buna bir çözüm bulamıyorum malesef.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. evlilik en zor işmiş. herkesi anlamaya çalışıyoruz,herkesi biz alttan alıyoruz. işallah bu alınganlık, sinirlilik halleri lohusalıktandır da bir an önce geçer

Back