kayınvalideme güleryüzlü davranmam lazım!

Genel olarak itici bir kadınmış
"Aman annem yine yaptı yorumunu" diyebilirsin.
Tiye al onu yoksa sinirden patlarsın

3 maymunu oynamakdan başka çaren yok sanırım sen içinde onu ne kadar önemsizleştirirsen ona davranışlarında öyle geliyor

Bana çok abes geldi kek mevzusu ya. Kendimi yerinize koydum kv bana dese şeker koydun mu koydum anne der başka da altında bi şey aramak aklımın ucuna gelmez yani. Nedir bu böyle kadın canım dese canın çıksın diye anlama potansiyeli gördüm sizde.

_Birce_ canımm lütfen kafaya takıp enerjini düşürme. Şu emzirme olayına bende sinir oluyorum. 1 yaşında bebeğim, emerken hop oraya hop buraya rahat durmuyor. Bende sakin sakin doyursun karnını istiyorum. Zaten evde erkekler, kp kocam vs var. Odaya da gitsem rahat etmiyorum bir türlü. çağırıyor vs.. evdeki çocuklar dalıyor kapıyı açık bırakıyor vs. kalk kapıyı kapat, otur bi daha emzir........düşünebiliyor musunnn. Kapı kilitlediğim günler oldu.

ayrıca mydilemma dan alıntı .. 'Sana emek verip yaptığın bir şey için değil de yapmadığın şeyler için laf soktuğunda o kadar dokunmayacak emin ol.'' Emek verip uğraşınca bir iki güzel söz bekliyor insan. Duyamıyorsan yapmayacaksın herşeyi. 'Yapmam' diyemeyeceksen bile, o an başka bi uğraş bul kendine, ya da sonra yaparım de.. vs.
Mutlaka iyilikleri de vardır, ama olumsuz yönlerini akıntıya gönder gitsin. Güzel yanlarından faydalanmaya bak. Yoksa sen de bebeğinde mutsuz olursunuz canım.

ben kendim söylüyorum artık gülümseyerek, misal 'anne senin ki daha güzel oluyor, anne sen beğenmezsin. anne sen durmazsın.. anne sen yapar mısın ben beceremedim

Kizma canim ama sen de lafini sokmussun. Esirgememissin lafini yani. Bu arada simdi kim kek yapicak bak canim cekti

şoktayım şu an
az önce yazdıklarımı geri alasım geldi bi an _Birce_
orda oturup açıp emzirsen, 'bak utanmaza hiç edep bilmiyor' derler. Genel olarak insanlara yaranamıyorsun.

Amann canim bunda ne var sizin icinize art niyet kacmis bence daha hamilelik piskolojisinden cikmamissiniz ne iyi kadin size uc ay evinin kapisini acmis ne iyi kadin belkide sandiginiz gibi degil takiliyordur sizinle kizi yerine koyuyordur valla böyle kaynananin elini opup alniniza koyun belki ne yapiyorsa ona kaynana gozuyle baktiginiz icindir laf sokar kaynana gelime kotu kaynana kusur arar kaynana bunlari beyninizden tamameen silin allah gönlünüze genişlik versin

Emzirmenizede karışıyomuş bunlar basit şeyler benimkide meraklıdır oramı buramı görmeye bırak emzirmeyi üstümü değiştirmeye gitsem arkamdan gelip yatağa oturup çıkartıyım diye beklemişliği var ben ozaman bile alıp kıyafetleri banyoya gidip kitledim kapıyı.

Emzirme konusu olursa yatak odasına gidip girer girmez kitlerim istediği kadar laf etsin memene bakılıp emzirilirse sütün mü artıcak hiç taviz verme

İnan artniyetli görmedim kv deyi.
Mizacı o gibi.
Onu öyle kabul et
Artniyetli kv konularını okuyoruz burda sizinki biraz iş yapmayı sevmeyen biri gibi ama oda normal.
Bide aklıma şu geldi belki yemeklerini seviyodurda hep senden bekliyodur benim eşime balık yaptırdığım gibi:)

Cocuk bakmak kolay degil siz isten yorgun gelip birde yemekle falan zaten yoruluyorum demissiniz ama kayinvalideniz sizden daha cok yoruluyordur

S

Eşin zaten keke kötü bir yorum yapmamış ama "Oşkoooooom onnen şokor yerine torçını sorsaydo onotmozduuuum " sende az değilsin bence kaynanandan aşağı kalır yanın yok seni gidi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…