- 23 Eylül 2018
- 543
- 639
- 103
- Konu Sahibi Busra54Nur
Ben İbn-i Sina olunuyor diye biliyorum amaiki defa daha selam verirseniz bir kere de tokalaşırsanız ordinaryus oluyorsunuz, bilginize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben İbn-i Sina olunuyor diye biliyorum amaiki defa daha selam verirseniz bir kere de tokalaşırsanız ordinaryus oluyorsunuz, bilginize.
Hasta kayıtta mısınız? Bu ne biçim sağlıkçılık.Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
İşte aylardır aradığım açıklama..Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Bu kadar bilmiş konuşmayı kaynanana yapsan sorun olmazdı sen otur kpss ye doğru düzgün çalış belki gerçekten ülkeye faydan olur bir gün kısır yapıp kaynana çekiştirmekten başkaArkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Konu sahibi gibi onlar da büyük resmi gömüş demek kiÇalıştığım okula her gun onlarca veli gelip okul ne zaman acilacak diye soruyor. Acilsin da bir an once cocuklari gonderelim derdindeler ama hicbirinde maske yok!
sen temizle deseydin .. susuyorsun oda üstüne laf atip durur.Sorsan kendisi benden çok cekmistir.Kendisi temizlik manyağı yaptığım temizliği begenmiyo yapmamıştım diyor.
Artık elma yemeyecek miyiz peki? Ben orayı kaçırdım.
Bence en cok sen saglıkcı ol senın hakkın selam verıyordun sonuctaa ben senı sectımBenim de oğlumun sınıf arkadaşının annesi doktor, arada selamlaşıyoruz. Bence ben de sağlıkçı olabilirim çünkü neden olmasındı
Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur