• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme dayanamıyorum.Biraz ileri mi gittim?

Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Hasta kayıtta mısınız? Bu ne biçim sağlıkçılık.

Sizin kabahatiniz sessiz konusmak veya la havle cekmek..

Gayet sesli ve medeni sekilde ‘ben cocuklu insanim. Elimden gelen bu kadar. Temizlik hastasi degilim. Bu bana yetiyor. Acigimi arayacak olani da evime davet etmem zaten. Herkes kendi evinden sorumlu’ ve benzeri sekilde cevap vermelisiniz.

Cok istiyorsa inip yardim etseymis

Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
İşte aylardır aradığım açıklama..
Küreselcilerin sahte pandemisi Covid 19..

Böyle yazınca da pek fiyakalı oldu. :deli:

Bir de bu saçma şeyleri -fikir demeye dilim varmıyor- eş dost toplantılarında insanlara anlatıyorsunuzdur. Onlar da belki çevrelerindekilere benim sağlıkçı komşum var o dedi, korona değil ilaçlar öldürüyormuş falan diyorlardır.

Umarım hiçbir zaman çalışmak gibi bir hata yapmazsınız.

Vavvv büyük oyunu görmüşsünüz. Bunu öyle ulu orta dillendirmeyin küreselcilerin hedefi haline gelirsiniz mazallah. Belki kaynananızı ajan olarak yerleştirdiler. Sizin dikkatinizi dağıtıp bu oyunu bozmayın diye.
Daha çok komşu çağırın, bol bol patates kızartması yiyinki ders filan çalışmaya vaktiniz olmadın. Aman allah kpss filan kazanırsınız insanlara yazık olur.

Ben kendi bağışıklık sistemime güvendiğim halde halen dışarı çıkmıyoruz zorunlu market dışında bir yere gitmiyoruz, neden diyorum ki belki ben kolay atlatırım ama ya birilerine bulaştırırsam bunun korkusu yetiyor sadece hep bunu söylüyorum kendime.

5 yaşında oğlum var virüs yeni çıktığında anne Cafeye gidelim dedi oğlum virüs var corona hasta yapıyor gidemeyiz, dışarı çıkamayız dedim 1 kere söyledim. çocuk halen dışarı çıksak anne virüs var maskemi ver diyor, elini dezenfekte ediyor virüs öldü diyor, bizim maskelerimizi takmamızı istiyor ve markete girmiyor virüs vardır diye. 5 yaşında 5 daha okula başlamadı

Böyle pasif agresif tavırlar sergilemek yerine direk rahatsız olduğunu söylesen daha etkili olur kendi kendine konuşmak fln çok etkili olmuyor. Direk anne burası benim evim sen karismasan de

Bu kadar bilmiş konuşmayı kaynanana yapsan sorun olmazdı sen otur kpss ye doğru düzgün çalış belki gerçekten ülkeye faydan olur bir gün kısır yapıp kaynana çekiştirmekten başka

Her önüne gelen de sağlıkçı oldu arkadaş... Az önce birinde yazıyordu hemşireyim sevgilimle birlikte olmak için adetim kestim korunmasız ilişkiye girdim hamile kalır mıyım diye... O hastaların solunum sıkıntısını en iyi kendisi bilirdi eğer gerçekten hastalara müdahale eden sağlıkçı olsaydı....

Sahte pandemi dediğiniz an bitti. bugün de sizin adınıza utandım. Demekki her sağlıkçıya güvenmeyecekmişiz. Sizin düğün yapanlardan farkınız kalmamış. Ayrıca Bu hassasiyetsizlik ile hastalara da Faydanızın dokunacağına inanmıyorum. Çevremdeki doktorlar sizden daha az biliyorlar sanırım. Ameliyat oldum çok da meşhur bir cerraha adam bu konuda hassasiyetle uyardı. Cesaretinize hayran kaldım. Hangi komşumun nerede dolaşıp hastalık getireceğini bilemem.

Back