• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme dayanamıyorum.Biraz ileri mi gittim?

Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Sağlıkçı derken ne iş yapıyorsunuz. Açıkça yazın lütfen. Rica ederim Fahrettin Koca yi da bilgilendirin lütfen adam kendini harap etti. Bu kadar korkucak bişey kortizonu kesin kimse ölmez diyin. Geçen hastanede asonsore bindim üç kişilik yazio asonsorde. Ben ve oğlum varız. Kapı açıldı üç kişi bindi. Dedim ki kapasite üç kişi kapıda yazıyor. İki kişi inmesi lazım.yer var niye binmeyelim dediler. Korona var sosyal mesafe kuralı dedigimde biz aşılıyız dediler. İşte böyle asonsordeki zihniyetle bir sizinki . Cehalet diz boyu. Allah a havale ediyorum sizin gibileri.

Aşı karşıtlarını ve "covid diye bişi yogh yea" diyenleri bizden uzak tutacak bir sistem istiyorum. Onlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kalmamalıyız. Ciddi söylüyorum bunu.
Asi karsiti biri degilim, covid yokta demiyorum ama yinede asiyi olmam. Normal bir asinin gelistirme suresinin 10 yil oldugunu dusunursek guvenilir bulmamamiz normal degilmi. Yani her ben covid asisi olmam diyene cahil gozuyle bakilamaz.

Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Bu ne saçma sapan bi yorum yaa

düşünseme covid oluyosun ambulans geliyo
İçinden büşra iniyor
Cümleleriyle virüsü ikna etmeye çalışıyo olmadığına dair
Küreselciler diyo, kortizon diyo
Sen diyosun bacım oksijen ver
Büşra diyo olmaz kortizon var

Allah iyilerle karşılaştırsın
21 gün boyunca uyutulup entübe edilen babam ölümden döndü, çok şükür iyileşti ama taburcu olup eve döndüğümüzün ertesi günü şeker komasına girdi bilinci kapandı, ambulans çağırdık iyi ki Büşra gibiler gelmemiş. Sağlık çalışanlarının adına leke gibi geldi bu yazdığı sözler ve gerçekten babama ilk müdahele edecek kişi olarak düşününce endişe ettim.😒

E yuh. Şu üslubunuza bakarak diyorum ki siz hemşire yA da doktor olamazsınız. Bence hastanede kantin falan işletip kendinizi sağlıkçı ilan ettiniz. ve elmaya korona testi yapmışlar diye çocuklara uyku öncesi anlatılan masal ayarında örnek veriyorsunuz. Bir sağlıkçı da bunu yazıyorsa artık. Ben de öğretmen olarak diyorum ki böyle bik bik gezmesini savunanlar yüzünden okullar Bile açılamayacak.

Bahçelerde kereviz, gel bize bazı bazı.

Kaynana ss subayı gibi elinde ıslak mendille kusur aramaya geleceğine, yardıma gelseymiş madem. Çok biliyor ya herşeyi.
Bunların hepsi aynı tip ya.
Burunlarının asıl yeri kendi yüzleri ama maşallah sokmadıkları konu yok.
Onu hiç sorma güya yardıma geliyo ama laf söyledigi için elim kolum birbirine dolaştı.Bana karisilmasa hemen bitiririm işimi.

bende yöneten emir veren insanları hic sevmem benimkide oyle hakaret etmez ama emir verir
Allahtan uzagim yoksa cekilmez
Sorma benimki de her şeye karışıyor.Annemler gelince rahat hizmet yapabiliyorum başkaları gelince kaynanam yardıma diye geliyo karisiyo

Bence kantinci ama eski konusunda iki yıllık sağlık bölümü bitirdim demiş. İlk sınavdan barajı geçip ikincisinden geçemeyen bile yazıyor bazı iki yıllık bölümleri sağlıktan. Konu sahibi de kendisini Hacettepe Tıpta Prof gibi şeyetmiş. Elmaya test yapmaları kesin bilgi yayalım diye paylaştığına göre.

Çok iyi yapmışsın. Lafını esirgeme, altta kalma ama üslubunu da bil tabii ki. Senin söyleminde bi aşırılık yok.

Konu sahibi bende hemşireyim ama yaptığın yorum yüzünden mesleğimden utandım seninle iş arkadaşı olmak istemezdim böyle zamanda komşuları kahvaltıya çağırmak ne demek sen virüse inanmıyor olabilirsin ama senin gibiler yüzünden binlerce çalışan sağlıkçı sen çocuğunu bir an yanından ayıramazken onlar aylardır çocuklarına hasretler vebalini nasıl ödeyeceksin
Benim kayınvalide de inanmıyordu fık fık geziyordu ağzında bir çip başka birşey yoktu mart ayından beri gelmek istedi bizde kabul etmedik iki hafta önce inanmıyordu sözde 1 gün ateşlenmiş bizi aradı ateşlendim gelin bir bakın diye hayır dedim 112 yi ara gelip alsınlar seni kendimizi riske atamayız sana defalarca virüs diye birşey var dedik sen ciddiye almadın 112 sana yardımcı olur dedik çok korkmuştu testler negatif çıktı ama o korkuda ona yetti şimdi evden hiç çıkmıyor
Konu sahibi iyice oku bu yazdıklarımı belki birşeyler anlarsın.

Sonrada neden önlisans sağlıkçıları beğenmiyorlar derler al işte arkadaşım kendini ne geliştirmişsin ne mesleğine saygın var. Hele de acil tıp teknikerisin insan utanır o cümleleri oraya yazmaya. Bu bilgisizlikle nasıl müdahele edeceksin sen hastalara? Nerden aldın diplomanı? Utandım yemin ederim. Umarım eskaza atanıp kimsenin canına mal olmaz bu bilgisizliğin. Birde işine gelen yorumlara cevap atıyor inşallah gerçekten fakesindir korkmuyorum deyip tüm binayı toplama kısmına da yorum yapmıyorum ülke komple cahil kaynıyor

Back