• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme dayanamıyorum.Biraz ileri mi gittim?

Hasta kayıtta mısınız? Bu ne biçim sağlıkçılık.
Aynısı geçti içimden hastanede çalışan herkes sağlıkçıyım diyor. Ablam hemşire asla sağlıkçıyım demez mesela hemşireyim der. Kadın az biliyor demekki evine çocuklarının yanına gidemiyor korkudan

Çalıştığım halde ayda üç tane günüm vardı çünkü gezmeyi ve evimde misafir ağırlamayı çok çok severim.

Aylardır annem babam sayılı gelmiştir ben sayılı gitmisimdir ve doya doya bir kere bile sarilamadim.

İki kardeşim de sağlık çalışanı kapıdan birbirimizi görüyoruz pasta yapıp veriyorum onlar yemek getiriyor vs...

Sanırım biz sizle ayrı dünyaların insaniyiz...

Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Hanımefendi bu nasıl bir düşünce şeklidir ya? Bütün dünyanın yaşadığı şeyin farkında mısınız - ki geçmişte bu salgınların yaşandığının sonuçlarının çok ağır olduğunun ve sizin söylediğinizin tam tersi devletlerin sorumsuzluklarını gizlemek adına virüsten ölen hasta sayısını az gösterebilmek için kayıtlara başka hastalıklar adı altında geçirildiğinin... Vaka sayısının bize söylenenden çok daha fazla olduğunun ve ekonomik kaygının... bütün bunların farkında mısınız siz? Sahte pandemi öyle mi? Siz patates kızartmaya, komşularımızla gün yapmaya devam edin.

Arkadaşlar bugün moralim biraz bozuk
Kafama takmadan yapamadım.Bugun komşuları(5 kadın 4 çocuk) kahvaltiya alayım dedim kayınvalidem fındığa gidecek sandım.Dun akşamdan evi süpürdum toz aldim.Esim 8.30 da geldi kızıma bakti.Bugun de 1.5 saat onceden kahvaltıyı hazırlarım dedim.Mutfakta patatesi kizarttim.Domates salata vs.Masaya koydum.Kaynanam geldi.Kadin hep dipkoselere ıslak mendille bakmış.Halim da yikamaya
vermeme rağmen tüy cikarmaya devam ediyor
o da salona dağılmış(onun çaresini bulamadım) .Bana diyor senin evin kirli hiç supurmemissin diyor.Ben de duymamazlıktan geliyorum.Kisik sesle size bir şey ispatlamak zorunda degilim.Bana diyor sen masayı açıp tabakları koyup yatsaydin yetisirdi.Ben de dedim sabaha kadar tozlanirlar diye açmadım gece.Basimda söyleniyor yetistiremezsin telefonla oynamaktan bir halt yapmıyorsun.Ben de biraz sesli La Havale vela kuvvete dedim.Duydu ses etmedi.Kapi çaldı ben yanından geçerken Şükürler olsun dedim.Yaninda da laf soktum.Misafirler gidince hıncını alamadı onu yap şunu yap dedi.Ben de kızı aldım uyutmaya diye kapımı kapattım salladım.Kiz uyuyunca çıktım kaynanam haber etmeden gitmiş.Dedim ileri mi gittim?
corona zamanında mısafırleşmıyoruz
bundan sonra mısafır cagırmayın hem kendı saglıgınız hem ınsanların saglıgı ıcın

konuya gelecek olursak
sız haklısınız hıc tepkı vermemıssınız la havle vela demek tepkı degıl sabır cekmıssınız sadece ben olsam o kaynanaya cok agır konusurdum. senın kadar ıyı yapamıyorum begenmedıysen temızlersen evımı sevınırım hemde ogrenmıs olurum nasıl temızlık yapılır hadı goster bana der elıne bez verırdım

halınız hala tuy cıkarıyorsa yun halıdır ve yenıdır onun en az 4 kere yıkamaya gıtmesı lazım ondan tuy cıkarıyor halı... o halı tuyunu toz pıslık sanmıs ama pıslık olsa bıle bu uslup ıle sızınle konusamaz buna hakkı yok
bır gece onceden tabakları koyup yatsaydın demıs bırde akıl vermıs kucuk beynıyle laf sokmus hep telefonla oynuyorsun ondan yetıstıremıyorsun dıye. endısesı varsa gelsın yardım etsın o zaman

herkesın bır ev duzenı vardır mısafır de sızın mısafırınız ıstersenız mısafır geldıkten sonra sofrayı kurarsınız buna kımse karısamaz

canınızı sıkmayın ozur falan da dılemeyın sakın cunku sız haklısınız

Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur

:KK9::KK9:
ooooo biri cahillik musluğunu açık unutmuş! Kapayın kapayın herkese bulaşacak sonra!

:skandal::skandal:

bir sağlıkçı olarak, hatta dur mesleğimi söyleyeyim, bir psikolog olarak hastaneden naklen bilgi vereyim sana: çalışma arkadaşım covid pozitif. Tüm klinik koşa koşa gittik sürüntü verdik. Yetmedi 6-7 saat endişe ile bekledik ve evde kendimizi izole ettik. Hastanede neredeyse tüm servisler covid servisi oldu, acil ameliyat hariç hiçbiri yapılmıyor. Çünkü hastaları yatıracak yer yok. Her yer covid+ ile dolu. Sürüntü alan arkadaşım bir günde çok fazla pozitif çıkan olduğunu söylüyor. Doktorlarımız ve diğer sağlık personellerimiz çok endişeli; herkes çocuğuna, yaşlısına bulaştırmaktan korkuyor. Ama ona rağmen bir fiil göreve geliyorlar. Esnek çalışma da yok üstelik! Her gün geliyorlar yani, geliyoruz daha doğrusu.

entübe edilen hasta sayısı az değil. Doktorlarımız ölmeye devam ediyor. Bebekler bile covid oluyor, Hastanede yatıyor. Geçen hafta 3 aylık bir bebek covid nedeniyle yattı, iyileşti çok şükür. 🙏🏻

ama sen diyorsun ki salgın yok, hastalık yok, hepsi senaryo. E bu ölenler ne? Niye ölüyor? İlaçlardan mı?:KK48: Ben ilaçlar iyileştiriyor diye duymuştum. Allah Allah:KK53::KK53: Neyse, boşa konuştuk gene.

asla saglıkcı oldugunuza ınanmıyorum ya da en fazla hasta bakıcı veya bebek bakıcı falansınızdır saglık hızmetı kısmının sanırım ???

hem bılıncsızlıgınız ,hem dusuncenız ,hem bılgısızlıgınız bunu gosterıyor

Salak.
Aldığımız sebze meyveyi neden yıkıyoruz acaba? Üzerinde virüs yaşadığı için olabillir mi?
Sinirden deli olacağım artık.
Keşke hastalık duyarlılıkla ters orantılı ilerlese.
Sağlıkçıymış, pabucumun sağlıkçısı.
İyi forumlar arkadaşlar, ben bir süre yokum.

Kafama takmadan yapamadım.Bugun komşuları(5 kadın 4 çocuk) kahvaltiya alayım dedim kayınvalidem fındığa gidecek sandım.Dun akşamdan evi süpürdum toz aldim.Esim 8.30 da geldi kızıma bakti.Bugun de 1.5 saat onceden kahvaltıyı hazırlarım dedim.Mutfakta patatesi kizarttim.Domates salata vs.Masaya koydum.Kaynanam geldi.Kadin hep dipkoselere ıslak mendille bakmış.Halim da yikamaya
o da salona dağılmış(onun çaresini bulamadım) .Bana diyor senin evin kirli hiç supurmemissin diyor.Ben de duymamazlıktan geliyorum.Kisik sesle size bir şey ispatlamak zorunda degilim.Bana diyor sen masayı açıp tabakları koyup yatsaydin yetisirdi.Ben de dedim sabaha kadar tozlanirlar diye açmadım gece.Basimda söyleniyor yetistiremezsin telefonla oynamaktan bir halt yapmıyorsun.Ben de biraz sesli La Havale vela kuvvete dedim.Duydu ses etmedi.Kapi çaldı ben yanından geçerken Şükürler olsun dedim.Yaninda da laf soktum.Misafirler gidince hıncını alamadı onu yap şunu yap dedi.Ben de kızı aldım uyutmaya diye kapımı kapattım salladım.Kiz uyuyunca çıktım kaynanam haber etmeden gitmiş.Dedim ileri mi gittim?
Hiç bişey yapmamissiniz ki

Hayır elmaya test yaptıracağız. Pozitif gelirse tedavi başlanacak elmaya.
Negatif gelirse yiyebileceğiz.
Peki şunu da sorayim:
Mesela ilk test negatif ikinci test pozitif çıkabiliyor. Testteki yanılma payini ne yapacağız? İki kez mi test yaptırıp yiyeceğiz elmayı ? :))

aaaa çok şaşırdım. biz de vaka ve ölü sayısı saklansın diye covid'den ölene kalp krizi yazılıyor diye duyuyoruz. hayır bunu söyleyenler de türkiye ve dünyanın çeşitli hastanelerinde çalışan arkadaşlarım.
ha bir de babam doktor ama o bilmez tabi sizden iyi :)

bir de dün sizin aksinize pozitif olanlar negatif çıkıyor, testler "nedense" tek firmadan alınıyor, güvenilirlik yok diyorlardı.
bu arada ben de ilaç sektörü çalışanıyım ama ben de sizden iyi bilemem elbette.

böyle pırıl pırıl kafalar sayesinde geleceğe umutla bakıyorum ben :)
iyi ki varsınız, çok yaşayın :)

aaaa çok şaşırdım. biz de vaka ve ölü sayısı saklansın diye covid'den ölene kalp krizi yazılıyor diye duyuyoruz. hayır bunu söyleyenler de türkiye ve dünyanın çeşitli hastanelerinde çalışan arkadaşlarım.
ha bir de babam doktor ama o bilmez tabi sizden iyi :)

bir de dün sizin aksinize pozitif olanlar negatif çıkıyor, testler "nedense" tek firmadan alınıyor, güvenilirlik yok diyorlardı.
bu arada ben de ilaç sektörü çalışanıyım ama ben de sizden iyi bilemem elbette.

böyle pırıl pırıl kafalar sayesinde geleceğe umutla bakıyorum ben :)
iyi ki varsınız, çok yaşayın :)
Bu durumda 10 günde kaybettiğimiz 12 sağlık çalışanı dıj güclerin ajanı mı?

Peki şunu da sorayim:
Mesela ilk test negatif ikinci test pozitif çıkabiliyor. Testteki yanılma payini ne yapacağız? İki kez mi test yaptırıp yiyeceğiz elmayı ? :))
Bu aralar bilimsel araştırmaları pek takip edemiyorum ama elmaya bilgisayarlı tomografi çekilmiş mi bu önemli.
Bulgular, yöntemin sensitivitesi ve spesifitesi yüzde kaç

Konu sahibinin gelip bizi yeniden bilgilendirmesini bekliyorum.

Konu sahibine uzun uzun cevaplar verilmiş. Troll olduğu o kadar belli ki... Konunun başında milleti gaza getirmek için "dokuz kişi çağırdım, 5 büyük 4 küçük" yazmış. 2 çeyrek, bir tam.. bla bla :))) yani bu detaya ne gerek vardi kaynana konusunda? Sırf tepki almak ve eğlenmek için açılmış bir konu.
Kaynanator konusu açıp dikkat çekeyim, anti Corona söylemlerde bulunup prim yapayim, elma örneği ile ve saglikciyim diye sallayıp zirveye çıkayım, zaten yeni üyeyim hemen ifsa olur bıyıklı olduğum :)))

Bence az bile yapmışsın

Bu aralar bilimsel araştırmaları pek takip edemiyorum ama elmaya bilgisayarlı tomografi çekilmiş mi bu önemli.
Bulgular, yöntemin sensitivitesi ve spesifitesi yüzde kaç

Konu sahibinin gelip bizi yeniden bilgilendirmesini bekliyorum.
Elmaya tomografi çekilse de işe yaramayabilir. Doktor kuzenim korona belirtisi için test yaptırdı negatif çıktı. Tomografi çektirdi temiz çıktı. Belirtiler artınca tekrar yaptırdı pozitife döndü. Elma yemeyelim mi elmaya sahip mi çıkalım?
Bunlar elma üreticilerini mağdur etmek için oynanan küresel oyunlar

sonra da okullar açılmıyor diye şikayetlensinler 9 kişiyi misafirliğe almış. valla kimseye bulaşmasın bu hastalık ama eğer illa ki bulaşacaksa inşallah benim gibi tedbirlilere bulaşmasın.
Bende öyle dua ediyorum. Kimse için kötü niyet beslemiyorim ama ben bu kadar tedbirli davranirken bize bulaşmaz inşallah. Sıkıntıdan patladik ama kimseye gitmiyoruz. İki çocukla evde yaşıyoruz. Gelmek isteyenleri de kabul etmiyorum.

Back