• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme dayanamıyorum.Biraz ileri mi gittim?

Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur

sapasağlam ilaç kullanmayan altta hastalığı olmayan 23 yaşındaki vefat eden universite öğrencisini nasıl açıklayacaksınız sevgili sağlıkçı hanım?

sahte pandemiymiş, sağlıkçı olsanız bunu demezsiniz.

Bu arada ben de sağlıkçıyım yanlış anlamayın. Babam sağlıkçı olduğu için genetik olarak ben de sağlıkçı oluyorum. Genetik aktarım diye bir şey var sonuçta.
Aa küçük kardeşimde sağlıkçı bende sağlıkçı imişim de haberim yokmus tsk bebeğem :rolleyes:

sapasağlam ilaç kullanmayan altta hastalığı olmayan 23 yaşındaki vefat eden universite öğrencisini nasıl açıklayacaksınız sevgili sağlıkçı hanım?

sahte pandemiymiş, sağlıkçı olsanız bunu demezsiniz.

Küreselciler çip takmıştır ona. Ölüm çipi.

Küreselciler çip takmıştır ona. Ölüm çipi.

sağlıkçıyım dediği çalışmıyomuş,kpss çalışıyomuş, yani evden söyluyo bunları.

maske mesafe ya sadece bu ya bangır bangır bağırıyor adamlar, altın gunune giden kadın yuzunden butun site karantinaya alınmış konya da mesela, çunku ölurler gun yapmasalar, yemeğe akraba arkadaş almasalar ölurler çunku.
vallahi neresinden tutsak elimizde kalıyor. altı ustu sınırlı aylar sabredeceksiniz.

Bunu bilmiyor olmanız sizin cahilliğiniz kusura bakmayın. Ben ilkokul terkim babam sağlıkçı olduğu için. El verdi bağa.
Benim de oğlumun sınıf arkadaşının annesi doktor, arada selamlaşıyoruz. Bence ben de sağlıkçı olabilirim🤪 çünkü neden olmasındı🙈

Büyük resmi patates kızartırken mi gördünüz acaba ? Yoksa salatalık doğrarken mi ?

Yani her şeyi bir kenara bıraktım artık, güzel ülkemin sağlık çalışanları ölüyor be ! Zevkine mi öldü bu insanlar ? Yoksa onlar da küreselcilerin planının bir parçası mıydı ?

Her ne olursa olsun, insanları süründürerek öldüren bir hastalık var ortada hanımefendi, bu virüs VAR. Canınız yandıktan sonra pozitif çıkan elmanın veya kimin planı olduğunun bir önemi var mı ? Bu ne özgüvendir ya, pes ! Size üzüldüğümden değil yani, siz kendinize acımazsanız ben size niye acıyayım da, sizin gibiler yüzünden yayıldıkça yayılıyor ona yanıyorum ben. Çocukları da sürüklüyorsunuz bir de. Neyse, bu kafayla zaten bir süre sonra kayınvalide çenesinden daha önemli dertleriniz olur muhtemelen, o yüzden kafanıza takmayın siz kayınvalideyi.

Ateş ölçerlerden beyin dalgalarımızı aldılar bu çipler için değil mi?

daha durun aşı da var, aşı testlerden geçsin ilk ben olurum sıkıntı değil, kureselciler artık benim o mukemmel muazzam genetiğime ne yapacaksalar bilmem ama:halay:
yok genetik haritamızı çıkaracaklarmış, yok hasta edeceklermiş.
neyse ya ben konuşmak istemiyorum.
bir delille 40 alimi, 40 delille bir kişiyi ikna edemedim demiş atalar.

daha durun aşı da var, aşı testlerden geçsin ilk ben olurum sıkıntı değil, kureselciler artık benim o mukemmel muazzam genetiğime ne yapacaksalar bilmem ama:halay:
yok genetik haritamızı çıkaracaklarmış, yok hasta edeceklermiş.
neyse ya ben konuşmak istemiyorum.
bir delille 40 alimi, 40 delille bir kişiyi ikna edemedim demiş atalar.
Başımıza ne geliyorsa ondan geliyor zaten.
Siz gülün gülün amerigaynan israyil planları çıkacak altından. Zaten dünyayı da yöneten aile eniştelerimize yakalanmış geçen.

Yazdığınız saçma şeylerden sonra şöyle okkalı ağız dolusu sövmek isterim size sağlıkçı hanım pardon daha çalışmıyordunuz günlere katılıyorsunuz herhalde kısır falan yerken küreselcilerlede oturup poğaça patates kızartması yerken covid 19 u masaya yatırıyorsunuz hımmmm🤔

sağlıkçıyım dediği çalışmıyomuş,kpss çalışıyomuş, yani evden söyluyo bunları.

maske mesafe ya sadece bu ya bangır bangır bağırıyor adamlar, altın gunune giden kadın yuzunden butun site karantinaya alınmış konya da mesela, çunku ölurler gun yapmasalar, yemeğe akraba arkadaş almasalar ölurler çunku.
vallahi neresinden tutsak elimizde kalıyor. altı ustu sınırlı aylar sabredeceksiniz.

Iki senelik ilk yardım bölümünde virüs konusu da işleniyor belki ne biliyorsunuz alla alla. Adamlar senelerce dirsek falan çürütüp ameriga ajanı olmuş. Hanım hanım okumakla sağlıkçı olunsaydı bilim kurulu üyeleri büyük resmi görürdü.

Büyük resmi patates kızartırken mi gördünüz acaba ? Yoksa salatalık doğrarken mi ?

Yani her şeyi bir kenara bıraktım artık, güzel ülkemin sağlık çalışanları ölüyor be ! Zevkine mi öldü bu insanlar ? Yoksa onlar da küreselcilerin planının bir parçası mıydı ?

Her ne olursa olsun, insanları süründürerek öldüren bir hastalık var ortada hanımefendi, bu virüs VAR. Canınız yandıktan sonra pozitif çıkan elmanın veya kimin planı olduğunun bir önemi var mı ? Bu ne özgüvendir ya, pes ! Size üzüldüğümden değil yani, siz kendinize acımazsanız ben size niye acıyayım da, sizin gibiler yüzünden yayıldıkça yayılıyor ona yanıyorum ben. Çocukları da sürüklüyorsunuz bir de. Neyse, bu kafayla zaten bir süre sonra kayınvalide çenesinden daha önemli dertleriniz olur muhtemelen, o yüzden kafanıza takmayın siz kayınvalideyi.
Ben yazacaktım da üşendim

Elinize sağlık

Koca koca prof dr bilmiyor att hanım kızımız biliyor zaten ölen doktorlar da hep kortizondan ölüyor

Iki senelik ilk yardım bölümünde virüs konusu da işleniyor belki ne biliyorsunuz alla alla. Adamlar senelerce dirsek falan çürütüp ameriga ajanı olmuş. Hanım hanım okumakla sağlıkçı olunsaydı bilim kurulu üyeleri büyük resmi görürdü.

zaten profesörler nerden bilecek ki buyuk resimciler varken de mi?
sahte pandemi olduğunu mesela ben burda duymasam kandıracaklarmış beni, aylardır boşuna çamaşır sularını saçıyomuşum yerlere,dezenfektanlara servet gömuyomuşum boşu boşuna.

bu arada seni hayin planlar için arayanlara adımı verebilirsin, ben surumden kazanıyorum duşuk fiyata hayin planlara dahil olurum, yol+yemek+ssk + 500 lira da cep harçlığına fitim, ararlarsa söyle :halay:

Arkadaşlar bugün moralim biraz bozuk
Kafama takmadan yapamadım.Bugun komşuları(5 kadın 4 çocuk) kahvaltiya alayım dedim kayınvalidem fındığa gidecek sandım.Dun akşamdan evi süpürdum toz aldim.Esim 8.30 da geldi kızıma bakti.Bugun de 1.5 saat onceden kahvaltıyı hazırlarım dedim.Mutfakta patatesi kizarttim.Domates salata vs.Masaya koydum.Kaynanam geldi.Kadin hep dipkoselere ıslak mendille bakmış.Halim da yikamaya
vermeme rağmen tüy cikarmaya devam ediyor
o da salona dağılmış(onun çaresini bulamadım) .Bana diyor senin evin kirli hiç supurmemissin diyor.Ben de duymamazlıktan geliyorum.Kisik sesle size bir şey ispatlamak zorunda degilim.Bana diyor sen masayı açıp tabakları koyup yatsaydin yetisirdi.Ben de dedim sabaha kadar tozlanirlar diye açmadım gece.Basimda söyleniyor yetistiremezsin telefonla oynamaktan bir halt yapmıyorsun.Ben de biraz sesli La Havale vela kuvvete dedim.Duydu ses etmedi.Kapi çaldı ben yanından geçerken Şükürler olsun dedim.Yaninda da laf soktum.Misafirler gidince hıncını alamadı onu yap şunu yap dedi.Ben de kızı aldım uyutmaya diye kapımı kapattım salladım.Kiz uyuyunca çıktım kaynanam haber etmeden gitmiş.Dedim ileri mi gittim?
Ne ilerisi az bile yapmışsın

Maalesef benim bir kat ustumde

Valla ben mıy mıy ağzımın içinden konuşmuyorum direk “Ben senin evine karışıyor muyum şurası kirli burası bilmem ne diyor muyum, sen de benim için yorum yapma” şeklinde üslubumu bozmadan cevap veriyorum. Bu anlamda şimdi benimle konuşurken iki kez düşünüyor.

Back