Kayınvalideme anneler günü hediyesi almalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o hissettiğin zorunluluk = toplum baskısı
Bunu biliyorsun. Kendin ol ve istemediğin bir şeyi yapma, sonra kendine olan saygın zedeleniyor çünkü. Sen değerlisin
Kesinlikle öyle içimden gelmeden alınan hediye saçma sapan bir şey olur zaten. Evet bi arkadaşım bana bu sorduğumu sorsa saçmalama ne hediyesi alacaksın diyip durdurdum bide onu Çok doğru söylüyorsun ya çok rahatladım gerçekten çok teşekkür ederim canımmmmm

Sadece mesaj atarak kutlamanız yeterli bence :) Doğum gününde hiç kutlamayın bence

Reactions: cnu
Sadece mesaj atarak kutlamanız yeterli bence :) Doğum gününde hiç kutlamayın bence
Yine ben biraz vicdanlıyım galiba arayıp kutlarım diye düşünüyorum ahhahah doğum gününde yine ararım herhalde

senin annen değil ki neden hediye alasın parana yazık her şey pahalı ne yaparsan yap o bir kaynana!

senin annen değil ki neden hediye alasın parana yazık her şey pahalı ne yaparsan yap o bir kaynana!
Olsun yine de değer verdiğim bir insan ama vazgeçtim şu an

Daha evlenmemişsiniz de şimdiden hediye alırsanız alışır hep bekler. Ara kutla ya da yüzyüze görürsen söyle yeterli.

Bunları hakedecek belkide son insana çemkirmişsiniz
Yazık size ya
Ayrıca hangi hakla hiç tanımadığınız bir insanın hiç tanımadığınız çevresi için hakaret edebiliyorsunuz? Bu hakkı kim verdi size? Terbiyeli bir şekilde cevap vermeyi beceremiyor musunuz?
Basitlik tam anlamıyla sizin bu arkadaşa yaptığınız ve kendi hayatınızda yaptığınız

İlk önce düzgün konuşmayı siz öğrenin rica ediyorum. Burada çemkiren birisi varsa o da sizsiniz.
Hangi hakla o şahıs benim çevrem hakkında böyle bir kanıya varabiliyor? Ben kimseye durduk yere laf söylemem her şey karşılıklıdır. Bombooş konuştu ve hakettiğinden daha az ve gayet düzgün bir şekilde cevabını verdim. Asıl size yazık gerçekten cevap vermeye bile değmeyecek kadar kalitesiz bir insansınız Terbiyesiz bir şekilde konuşuyor olsam günlerce ağlamaktan perişan olurdunuz emin olun Gayet harika bir hayatım var hiç merak etmeyin siz ayrıca basitliğin tanımını da o arkadaşa yaptım girip girip okursunuz

Merhabalar merak ettim, hediye aldınız mı? Nasıl hallettiniz?

Merhabalar merak ettim, hediye aldınız mı? Nasıl hallettiniz?
Merhaba hediye almayacaktım normalde müstakbel eşimle beraber evimiz için dışarı çıkmıştık o sırada ona uygun bir elbise gördüm aldım anneler gününü unutmuştum bile anneler günü bahanesiyle elbiseyi vermiş oldum ama almazsam da bir şey olmazmış yani boşuna bu kadar strese girmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…