kayınvalidemden nefret edıyorum keşke ölse...

Gönüllerinden kopmuş bize vermişler canım napalım gerisi beni ilgilendirmez o senin sorunun

Gönüllerinden kopmuş bize vermişler canım napalım gerisi beni ilgilendirmez o senin sorunun
ben zaten hayatım boyu kendı paramla kendı ayaklarımın uzerınde durarark bir yere geldim... sizin gibi hazır mala konmadım birkaçsene sonra cocugun oldugunda başlarsın burda namelere kvden şikayetlere eşim dışarı kaydılara... çok sıkıldm valla derdımı unuttum burda kv ye sınırım falan kalmadı

Çocuk düşünmüyoruz canım yaa kısırım ben hem yaşımda geçti artık sen yap benim yerime senin eşin öylemi yaptı yazık sana ya
Gitmiş bide eski konularıma bakmış ordan vurucak beni göya

Hayret bisey vereceginiz parayı biriktirin ha kaynana vermissin ha biriktirmissin.Catacak yer arıyorum desene.Tut ki yarın kabul etti verdi krediyi size birden cok sevmeye mi baslayacaksın yooo.Ne yüzsüzlük bu ya.
Iyiki hazir mala konmuyosun heee bide konsan nolcak.

eee ayıpsın kadınlar klubunun kuralıdır eski konulara bakmak ... olmasın çocugun naocan iki çocugu eşin var kucukmus senden onu buyutursun işte...

ya s
sanamı sorcam ne yapacagımı 1400 kıra verıyorum 3 sene daha mı vereyım sanane ki aptalca fıkırlerını kednıne sakla ...işgüzar

eee ayıpsın kadınlar klubunun kuralıdır eski konulara bakmak ... olmasın çocugun naocan iki çocugu eşin var kucukmus senden onu buyutursun işte...
Besliyorum büyütüyorum onu pamuklara sarıyorum mis mis kıskandığınıda bu kadar belli etme be bacım

pusuda beklıo bıde orda tilki gibi.... komiksınız ya valla hemcınslerımden soguyorum sızın yuzunzden

Besliyorum büyütüyorum onu pamuklara sarıyorum mis mis kıskandığınıda bu kadar belli etme be bacım
saçmaladın şimdi... neyi kıskanıyım senın gibi koca elıne kayınvalıde elıne bakmayımı? kusura bakma hiç bana göre değil

Kafayı kırmış bu ya Allah esine de kaynana da kolaylık versin.

saat 4 olmuş hala dedikodu peşindesin. bende senın eşine cocuguna acıdım vah ki hallerine sabah şiş bi suratla eşini işe yolluyorsundur

Öyle tabi ha bide kv kp in verdiği yepis yeni evde oturuyorum krediye falan ihtiyacım yok şükür canım sağol
Kişşşke benim kv kp'nin de oturduğumuz yerde evleri olsaydı da çöreklenseydik :)) biz ev alırken gönüllerinden kopup para vermişlerdi sağolsunlar.konu sahibi duymasın ama doğumumda da 10 bin nakit keş sıcak para ve bilezik aldı bana.toruna aldıklarını da saymayayım

ya bi git kaynana kredi çekmedi diye höyküren sen millete yamamaya çalışıo birde utanmadan terbiyesiz.
Delirmiş ya adeti gecikti heralde
sensin terbiyesiz durup durup tahrik etttin sayfalar boyu takıp ettin şimdi haklı gibi üste çıkma .... neyi yamıyorum ben neyi sadakamı istiyorum kendı paramla kredi istiyorum anlama özürlüsün kesinlkle

saçmaladın şimdi... neyi kıskanıyım senın gibi koca elıne kayınvalıde elıne bakmayımı? kusura bakma hiç bana göre değil
En azından biz kimseye bozo krodo çok diye minnet etmiyoruz anladın sen onu. He ben kocamın eline bakıyorum oh mis gibi parasını yiyorum sana ne ki kocam hiç şikayetçi değil sen dert etme hasta olursun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…