Gönüllerinden kopmuş bize vermişler canım napalım gerisi beni ilgilendirmez o senin sorununsiz kayınvalidenın evıne çöreklenınce prenses oluyorsunuz siz nedn çalısıp kendınız almadınız evınızı kayınvalıde evınde oturmak etikmi ne ayıp biz sadece kredi çekimnde yardımcı olsun ödeyeceğimz evde kötü gelin oluyoruz...
ben zaten hayatım boyu kendı paramla kendı ayaklarımın uzerınde durarark bir yere geldim... sizin gibi hazır mala konmadım birkaçsene sonra cocugun oldugunda başlarsın burda namelere kvden şikayetlere eşim dışarı kaydılara... çok sıkıldm valla derdımı unuttum burda kv ye sınırım falan kalmadıGönüllerinden kopmuş bize vermişler canım napalım gerisi beni ilgilendirmez o senin sorunun
haklısın canım beddua yanlış birşeyBirini sevmezsin ok de gece gunduz beddua edersen doner senin tepene gelir onu bil
amin canım teşekkürlerAllah sabır versin. Ama yine de ılımlı olmaya calıs.
ben zaten hayatım boyu kendı paramla kendı ayaklarımın uzerınde durarark bir yere geldim... sizin gibi hazır mala konmadım birkaçsene sonra cocugun oldugunda başlarsın burda namelere kvden şikayetlere eşim dışarı kaydılara... çok sıkıldm valla derdımı unuttum burda kv ye sınırım falan kalmadı
Iyiki hazir mala konmuyosun heee bide konsan nolcak.ben zaten hayatım boyu kendı paramla kendı ayaklarımın uzerınde durarark bir yere geldim... sizin gibi hazır mala konmadım birkaçsene sonra cocugun oldugunda başlarsın burda namelere kvden şikayetlere eşim dışarı kaydılara... çok sıkıldm valla derdımı unuttum burda kv ye sınırım falan kalmadı
eee ayıpsın kadınlar klubunun kuralıdır eski konulara bakmak ... olmasın çocugun naocan iki çocugu eşin var kucukmus senden onu buyutursun işte...Çocuk düşünmüyoruz canım yaa kısırım benhem yaşımda geçti artık sen yap benim yerime senin eşin öylemi yaptı yazık sana ya
Gitmiş bide eski konularıma bakmış ordan vurucak beni göya
ya sHayret bisey vereceginiz parayı biriktirin ha kaynana vermissin ha biriktirmissin.Catacak yer arıyorum desene.Tut ki yarın kabul etti verdi krediyi size birden cok sevmeye mi baslayacaksın yooo.Ne yüzsüzlük bu ya.
Iyiki hazir mala konmuyosun heee bide konsan nolcak.
sanamı sorcam ne yapacagımı 1400 kıra verıyorum 3 sene daha mı vereyım sanane ki aptalca fıkırlerını kednıne sakla ...işgüzarHayret bisey vereceginiz parayı biriktirin ha kaynana vermissin ha biriktirmissin.Catacak yer arıyorum desene.Tut ki yarın kabul etti verdi krediyi size birden cok sevmeye mi baslayacaksın yooo.Ne yüzsüzlük bu ya.
Besliyorum büyütüyorum onu pamuklara sarıyorum mis miseee ayıpsın kadınlar klubunun kuralıdır eski konulara bakmak ... olmasın çocugun naocan iki çocugu eşin var kucukmus senden onu buyutursun işte...
pusuda beklıo bıde orda tilki gibi.... komiksınız ya valla hemcınslerımden soguyorum sızın yuzunzdenHayret bisey vereceginiz parayı biriktirin ha kaynana vermissin ha biriktirmissin.Catacak yer arıyorum desene.Tut ki yarın kabul etti verdi krediyi size birden cok sevmeye mi baslayacaksın yooo.Ne yüzsüzlük bu ya.
saçmaladın şimdi... neyi kıskanıyım senın gibi koca elıne kayınvalıde elıne bakmayımı? kusura bakma hiç bana göre değilBesliyorum büyütüyorum onu pamuklara sarıyorum mis miskıskandığınıda bu kadar belli etme be bacım
Kafayı kırmış bu yaAllah esine de kaynana da kolaylık versin.
Dinime küfreden müslüman olsasaat 4 olmuş hala dedikodu peşindesin. bende senın eşine cocuguna acıdım vah ki hallerine sabah şiş bi suratla eşini işe yolluyorsundur
Kişşşke benim kv kp'nin de oturduğumuz yerde evleri olsaydı da çöreklenseydik :)) biz ev alırken gönüllerinden kopup para vermişlerdi sağolsunlar.konu sahibi duymasın ama doğumumda da 10 bin nakit keş sıcak para ve bilezik aldı bana.toruna aldıklarını da saymayayımÖyle tabi ha bide kv kp in verdiği yepis yeni evde oturuyorum krediye falan ihtiyacım yok şükür canım sağol
sensin terbiyesiz durup durup tahrik etttin sayfalar boyu takıp ettin şimdi haklı gibi üste çıkma .... neyi yamıyorum ben neyi sadakamı istiyorum kendı paramla kredi istiyorum anlama özürlüsün kesinlkleya bi git kaynana kredi çekmedi diye höyküren sen millete yamamaya çalışıo birde utanmadan terbiyesiz.
Delirmiş ya adeti gecikti heralde
En azından biz kimseye bozo krodo çok diye minnet etmiyoruz anladın sen onu. He ben kocamın eline bakıyorum oh mis gibi parasını yiyorum sana ne ki kocam hiç şikayetçi değil sen dert etme hasta olursun sonrasaçmaladın şimdi... neyi kıskanıyım senın gibi koca elıne kayınvalıde elıne bakmayımı? kusura bakma hiç bana göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?