• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem

Haklısın aslında bende önemsemiyorum ama acaba ben önemsemedikçe o rencide etmeye mi çalışıyor diye düşündüm bir an.

Bosverin bence. Kayinvalidenizin baska egosunu tatmin edecek birseyi yoktur belki. Rahmetli kayinvalidem de kilodan egilip kalkamazdi ben soz cikmadan ver anne yardim edeyim derdim. Haa cok mu mukemmel gelin goruluyordum o muamma ama rahmetli oldu simdi yasasa belki binkat iyi davranirdim. Kendim anne olunca daha bir farkli bakar oldum. Kucuk seyleri takmayin. Neler var neler...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bazıları sever başkalarına görüntü vermeyi, bakın nasıl da hizmetimi görüyorlar hesabı.

Merhaba,
Benimksi dert sayılmaz pek sadece tuhafıma giden bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün oğlumun okulunda aileler için hazırlanan sunum vardı. Eşimin iş yoğunluğu nedeniyle ben kızımla gidecektim kayınpederim sağolsun sene boyunca oğlumu arabayla sabahları alıp götürüp getirdi Allah razı olsun. Bende o yüzden emeği var sonuçta özel günününde de torununun yanında olmak ister diye kayınpederime de "baba sen şu saatte direkt okula gelirsin olur mu dedim. O da tamam kızım dedi baktım kayınvalidem bende gelsem olur mu dedi hadi gönlü kalmasın onunda diye öğretmenine sordum böyle böyle onlarda görmek istiyor bir sakıncası olur mu diye hayır hiçbir sakıncası olmaz memnuniyetle dedi. Neyse biz bu sabah okula gittik, kızım, ben ve kayınvalidem, kayınpederim de işyerinden geldi (işyeri okula çok yakın zaten). Neyse içeriye gireceğiz ayağımıza galoş giyinmemiş gerekiyor kayınvalidem galoşları aldı oturacak yer vardı aslında oturup giyinebilirdi galoşları kilosundan dolayı ayaktayken eğilip giyinemiyor çünkü. Neyse oturup giyinmek yerine bana az şunları giydir ayağıma dedi ve elime tutuşturdu. Bende eğilip giydirdim orada birkaç veli ve okul çalışanları vardı hepsi tuhaf bir şekilde kayınvalideme baktı sanırım emir verir gibi söylemesinden kaynaklandı bu. Sonra onlar geçtiler ben galoşumu giyiniyordum içeri girmek için bir bayan bana kayınvalideniz mi dedi bende evet dedim, kadın sonra bana belli zaten emretmesinden dedi. Hiçbir şey demeden içeriye girdim. Kayınvalidem bunu birkaç kez daha yaptı ama ben eğilip giyinemiyor diye aldırış etmedim. Yalnızken yapmıyor genelde böyle toplum önünde istiyor bu tip şeyleri neden acaba? Şimdiden vakit ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim.

bence kızmayın. kilosundan dolayı giyemeyince stres yaptı. o yüzden o şekilde söylemiş olabilr. benim canım annemin de kilosu var o da toplumda bu tarz konularda stres yapar. istemeden sert konuşur. insanların ona baktığını falan düşünmüştür. başak bişey aramayın altında stresten :)

bence kızmayın. kilosundan dolayı giyemeyince stres yaptı. o yüzden o şekilde söylemiş olabilr. benim canım annemin de kilosu var o da toplumda bu tarz konularda stres yapar. istemeden sert konuşur. insanların ona baktığını falan düşünmüştür. başak bişey aramayın altında stresten :)

Yorumunuz için teşekkürler. Stres yaptığını düşünmüyorum, biraz kayınvalidemin konuşma üslubu da bu şekilde en azından bana karşı.

Neden kasıtlı yapsın ki kilosu varmış zaten sizden rica etmiş kusura bakmayın ama o kayınvalideniz mi diye soranların kötü niyeti ne var ki bunda kendi annenizde olabilirdi bir galoş giydirmekle bir şey olmaz ki. Diyelim ki bilerek yaptı olsun siz yapın da ne niyetle yaptırmış olursa olsun siz iyiliğinizle kalırsınız ama sanmam ki bilerek yaptırmış olsun. Allah korusun yarın bir gün daha kötü duruma gelebilir hastalanabilir yardım isteyebilir. Benim kaynanam da şeker hastalığından dolayı yürüyemiyor bir yere çıktığımızda bana tutunuyor aslında eşimle çıkıyoruz ama o arabayı park edene kadar filan yaslanıyor ne var bunda. Dert değil yani bunlar karışması etmesi kötü sözü yoksa takmayın.

7 aylık hamileyken dolmabahçeye gittim sınıf arkadaşım giydirdi pis taşlar oturma ver ben giydireyim dedi zaten çok kiloluydum bunda bişey yok normalde nasıl aranız o önemli bence

İnsanlarda laf söz bitmez doğum yaptım dikişlerim var ölüyorum enfeksiyon yaptı kaynanama anne mama yaparmısın bebeğe dedim diye sonra komşum aaa çok şaşırdım ayıp kızım insan kaynanasına mama yap der mi dedi hemde sen oturuyodun işin olsa neyse dedi çok üzüldüm kayınvalideme anlattım hatırlamıyorum bile önemli değil öyle şeyler öyle basit şeylerle saygı olmaz ben sana bakmaya gelmiştim oraya zaten dedi sen takma insanların lafını sözünü boşveeer

Back