Merhaba,
Benimksi dert sayılmaz pek sadece tuhafıma giden bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün oğlumun okulunda aileler için hazırlanan sunum vardı. Eşimin iş yoğunluğu nedeniyle ben kızımla gidecektim kayınpederim sağolsun sene boyunca oğlumu arabayla sabahları alıp götürüp getirdi Allah razı olsun. Bende o yüzden emeği var sonuçta özel günününde de torununun yanında olmak ister diye kayınpederime de "baba sen şu saatte direkt okula gelirsin olur mu dedim. O da tamam kızım dedi baktım kayınvalidem bende gelsem olur mu dedi hadi gönlü kalmasın onunda diye öğretmenine sordum böyle böyle onlarda görmek istiyor bir sakıncası olur mu diye hayır hiçbir sakıncası olmaz memnuniyetle dedi. Neyse biz bu sabah okula gittik, kızım, ben ve kayınvalidem, kayınpederim de işyerinden geldi (işyeri okula çok yakın zaten). Neyse içeriye gireceğiz ayağımıza galoş giyinmemiş gerekiyor kayınvalidem galoşları aldı oturacak yer vardı aslında oturup giyinebilirdi galoşları kilosundan dolayı ayaktayken eğilip giyinemiyor çünkü. Neyse oturup giyinmek yerine bana az şunları giydir ayağıma dedi ve elime tutuşturdu. Bende eğilip giydirdim orada birkaç veli ve okul çalışanları vardı hepsi tuhaf bir şekilde kayınvalideme baktı sanırım emir verir gibi söylemesinden kaynaklandı bu. Sonra onlar geçtiler ben galoşumu giyiniyordum içeri girmek için bir bayan bana kayınvalideniz mi dedi bende evet dedim, kadın sonra bana belli zaten emretmesinden dedi. Hiçbir şey demeden içeriye girdim. Kayınvalidem bunu birkaç kez daha yaptı ama ben eğilip giyinemiyor diye aldırış etmedim. Yalnızken yapmıyor genelde böyle toplum önünde istiyor bu tip şeyleri neden acaba? Şimdiden vakit ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim.