Kayınvalidem yatak odamızı dinlemiş..

eşiniz çok güzel ve yeterli konuşmuş ama laftan anlayana.
sakın kendinizi ezdirmeyin, mümkün olduğunca uzak durun, huzurunuzu hep kaçırırlar.
hala insanların bu kadar kötü olmalarına şaşırıyorum.

insanın kocasında iş olacak . Benim annem abimin evinde bu tür bir hareket yapıp onu utandırmazlardı .Herkes yerini bilsin .Büyük büyük gibi davranmadığı müddetçe saygı da beklemesin .

o zaten diyor bana kötü hissedeceksen gitmeyelim diye ama vicdanım da el vermiyor ben gitmesem o da hiç gitmez

eşinizi dinleyin, gitmeyin, mesafe koyun ki anlasın.
cahil cühela insanlar sizin nezaketinizi anlamaz, ben haklıyım ki yine geliyorlar der.
sizin kadar onlar da vicdanlı olsalardı, sizin de ana kuzusu olduğunuzu unutmazlardı.
sınırlarınızı çizin ve taviz vermeyin.

terbiyesizler...insan kendi evinde olunca çokta cevap vermek istemiyor..anlıyorum sizi..nasıl olur kapı dinler sonra olanları yalanlar..çok tehlikeli..dikkatli ol herzaman..gittiğinde muhatap olma çok fazla..mümkünse yalnız kalma..

Kizlar cok afsdersiniz ama bi laf varya .... eden yario die....

Tavsiye ediyorum edepsiz olan yario bu devirde...

cevap vermediğim halde böyle oldu verseydim kim bilir neler derdi düşünemiyorum çok zoruma gidiyor yaptığı utanmayacak mı acaba beni görünce
Zaten cevap vermediğiniz için tepenizdeler.Evlerinde aynısını sen onlara yap.Ben çok iyi niyetliyim ühü ühü yaparsınız

Yine bir kv vakası, kv hem suçlu hem güçlü olurlar ah ahhhh....

Bu kadar görmezden gelemezdim sanırım. Hiç bir şey olmamış gibi davranamazdım. Tamam eşinin ailesi olabilir sevmek zorunda değilsin ama saygılı olmak zorundasın.. Çünkü en ufak bir şeyde senin eşinle aran bozulabilir.. Bence çok sakin değilde sana nasıl yapıyorlarsa sende alttan alttan laf sok..

Ay ne sanıyor bu kv deler gorumceler kendini böyle sehzade anasi gibi tavirlar
yüz verme hiç

yuh yani bu kaynanalarda raydan cikmis durumda kapi dinlemeler filan ! vallahi bu vakalar bir degil iki degil uc degil benim basimdada vardi bir psikopatta Allah beni kurtardi sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…