- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Henüz meme emen bir bebeyle nişanlanmaya utanmıyormusunuzNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Çünküm iş inada bindi ya benimsin ya aneyinböyle adamla ya evlenip koyniş koyniş üçünüz yatacaksınız ya da yüzüğü eline verip eyvallah diyeceksiniz. nedense siz birinciyi seçersiniz gibi geliyor
Hâlâ kapıda mısınız?Nişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Doğru …Bana bu vazgeçmemenin altında, erken yaşanmış bir cinsellik var gibi geldi.
Birde nişanlın sanki sen cepteymişsin gibi kendine güveni var. Gitmeyeceği den emin. Cinsellik olmasaydı bu derece rahat olmazdı galiba.
Bu şekilde olduysa gerçekten çok üzgünüm.
Olay şöyle devam edecek canım benim, sen mecburen bu mundar yemeği yemek durumunda kalacaksın.
Çok üzgünüm, keşke bı yol bilsem kestirme
Değişmez annem de dedi kızım değişmezler dedi ben abini babanı değiştirmeyle ömrüm geçti bak hala aynılar dediKk daki konuları okuyunca söz meclisten dışarı ama bu toplumdaki erkek annelerinin gerçekten psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum
Yanlış anlamayın hanımlar kimseye laf atmak amacıyla yazmıyorum ama kocalarından ya da babalarından göremediği sevgiyi oğlundan görmek istiyorlar ve gelinlerin hayatını berbat ediyorlar.
Bu toplumun aile ilişkileri komple sorunlu bana göre
Bazı kız annelerinde de kızlarını kıskanma var
Paylaşmama ya da benim yaşadığım hayatı yaşamasın diye maddiyata aşırı bir değer biçme var.
Ama hiç kimse çocuğumun kendi hayatı , kendi seçimi nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın demiyor.
Bilemiyorum ya bu düzen değişmez sanki çok üzücü
Maalesef öyleDeğişmez annem de dedi kızım değişmezler dedi ben abini babanı değiştirmeyle ömrüm geçti bak hala aynılar dedi
Doğru …
Nokta atışı bu olsa gerek konu açıldığından beri üzülüyordum konu sahibine hani annesi destek duruyor, durumun yanlış olduğunun da farkında neden bırakmıyor diye cevabi siz buldunuz. Ben olsam yine de kuyruğu dik tutardım konu sahibi hakkında hayırlısı ama.Bana bu vazgeçmemenin altında, erken yaşanmış bir cinsellik var gibi geldi.
Birde nişanlın sanki sen cepteymişsin gibi kendine güveni var. Gitmeyeceği den emin. Cinsellik olmasaydı bu derece rahat olmazdı galiba.
Bu şekilde olduysa gerçekten çok üzgünüm.
Olay şöyle devam edecek canım benim, sen mecburen bu mundar yemeği yemek durumunda kalacaksın.
Çok üzgünüm, keşke bı yol bilsem kestirme
O öyle kolay olmuyor. Herkesin bulunduğu topluma göre göze alması gereken durumlar olabilir.Ne yaşamış olursanız olun, göre göre kendinizi yakmayın.
Bu ne demekBende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim
O durumu önemsemiyorum dikim güçlüyüm gayet sadece olacakları bekliyorumMadem erken yaşanmış bir cinsellik var sizde şimdilik görmezden gelip huylarına gidin evlenince ilk gece yaşanmış gibi 1 hafta daha güzel güzel yaşayın sonra çıkartın gerçek yüzünüzü ortaya, ezdirmeyin kendinizi, yapılan salak salak hareketlere size hayırdır tavrı gösterin eee nasılsa millete göre ilk gecede yaşandı hani erken yaşanmış cinsellik yüzünden ayrılamıyorsunuz ya şimdi evlendiniz ve ilk gece yaşandı kim neyi nasıl ispatlayacak? Nerede kaldı erken cinsellik? Dumura uğrasın o manyak annesi ile karaktersiz herif ! Sonra da eş ve kaynana hareketleri yüzünden verin boşanma dilekçesini koyun o asalak adamın önüne seninle ve annenle daha fazla uğraşamayacağım ben be deyin bu kadar basit.
O durumu önemsemiyorum dikim güçlüyüm gayet sadece olacakları bekliyorum
Bence siz de çok tuhafsınız. Hiç tanımadığınız kadınla evlilik teklifi edildiği gün yatıyorsunuz .O gün itiraz etmiyorsanız bugün yaptığınız şımarıklık olarak algılanabilir.Oldu ve ben o evlilik teklifi günümde uyuyamadım . Rahat edemedim sağolsun , o da ben rahat uyuyim diye kadın kıpırdamamış :) tuhaf bilmiyorum
Her hareketim öyle algılanıyor zaten onlar içinBence siz de çok tuhafsınız. Hiç tanımadığınız kadınla evlilik teklifi edildiği gün yatıyorsunuz .O gün itiraz etmiyorsanız bugün yaptığınız şımarıklık olarak algılanabilir.
Ama siz başta böyle bir şey yapmayacaktınız.Ben yeni evlenec3k çiftlerin yatağında kim olursa olsun kizin kendi annesi ablası vs dahil yayılmasında hoşlanmam.Biz ne dersek diyelim siz 1 ay sonra evleneceksiniz maksimum 3 ay sonra da buraya ilk konunuz kayin validem evimin huzurunu bozuyor 2 ayda 1 bize tatili geliyor her şeyime karışıyor ne yapmalıyım olacak.Bazilari cocuk yokken boşanın böyle gitmez diyecek.Ama siz çok seviyorum çocuk olunca düzelir diye umut edeceksinizHer hareketim öyle algılanıyor zaten onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?