Afedersiniz ama mesajinizda kurdugunuz bazi cumleler cok mide bulandirici.
Nasil boyle dusunebilirsiniz aklim almiyor.
Çok kızmışAfedersiniz ama mesajinizda kurdugunuz bazi cumleler cok mide bulandirici.
Nasil boyle dusunebilirsiniz aklim almiyor.
Aynen anlamadigimiz cok sey varÇok kızmış
İnsanı kızgın olduğu anda kullandığı kelimeler eleverir.
Öyle şeyler söylüyorki ağza alınmaz dediği kadının oğluyla da ne işleri olur onu bir türlü anlamam
Taninmis Bi psikologtan boyle bir sey duydugumu hatirliyorum.
Hem belki sürünür biraz seviyorsa mantıklı buBoşanacaksan da ses kaydını kocana yolla öyle boşa
İnşallah sizler bu durumları yaşamazsınız, çünkü insan sorguluyor, ya yapacaklarım kötü sonuç verirse, birilerinin canı yanarsa ? Benim canımı yakanlardan ne farkım kalırdı düşünmesem ?Ayy allah aşkına ana oğul bir olup size neler yapmış siz hala aralarını bozmaya değer mi diyorsunuz pes ya vallahi.
Yollamadım, direkt dinlettim canlı canlı ifadelerini gördüm :)Hem belki sürünür biraz seviyorsa mantıklı bu
Gerçekten bu forumda artık amacını Aşan çirkin yorumları görmekten üzülüyorum. Bir kadın şunları nasıl düşünüp nasıl yakıştırabilir? Kocasından boşluğu oğluyla doldurmak nedir iğrenç yaaaa...Ogullarini bosandiramiyorlar bizi yildirmaya calisiyorlar.
Acik ve net tek dertlerini söylüyorum:
Ogullariyla yatamamak ogullarindan torun yapamamak
(gercek annelere lafim yok ama kocasından olan boşluğu ogluyla doldurmaya calisip kendisi de bir kadin olmasina ragmen oglunun karısı olunca cop gibi kenara atilmasini bekleyen ucubeler.)
(Cok kizmisim. Biz anne olalim lutfen annecik degil..)
Bilemiyorum, eğer bir bahane aradıysa bu onun için harika olmuştu. Bana yalvarmak yerine annesine koşsaydı. Ben bahane arasam öyle yapardım :)Eşin annesinin psikolojik olarak çok sağlıklı olmadığını bilmesine rağmen koşulsuz şartsız ona inaniyorsa sana inanasi yok sanki. Bska bir şeylerin bahanesi olabilir mi
Elbette haberdar edeceğim, ama eltimEltinizi de haberdar edecek misiniz konuşulanlardan?
Bence etmelisiniz de..
edeceğim sanırım. En azından o önlemini almalıEltinizi de haberdar edecek misiniz konuşulanlardan?
Bence etmelisiniz de..
Anne ogul mu annesi oglunu sevse bunlari yapmazdi zatenAnne oğul arasına girmeye değer mi ?
Eşim bunları duyunca ortalık çok karışır
dinletMerhaba hanımlar;
3 senelik evliyim, kayınvalidemi anne gibi görüp her zaman yanında oldum, oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım. Son bir yıldır kayınvalidem eşimi benim uzak tuttuğumu çevresine anlatıyormuş, kadın ankesiyete tedavisi gördüğü için sabırları var dedim önemsemedim ama son haftalarda eşime duygu sömürüsü yaparak yalanlar söyleyip kışkırtıyordu, eşimle kavga etmeye başladık, yalan söylediğine inanmıyordu, o ne olursa olsun benim annnem,olmuyorsa boşan ya da ıspatla o zaman dedi. Bir olup beni yok saydılar daha neler neler. Ben de biraz zaman sonra kayınvalidemi konuşturdum ve bütün itiraflarını telefona kaydettim. Yaptım evet, hepsini söyledim senden mi korkacağım vs. Dedi. Boşa bu kadını dedim oğluma o boşamazsa sen boşa git dedi bana. Hepsi kayıtlı. Şimdi oğluna dinletsem yüzlerine vursam mı yoksa bu böyle gider mi? Çocuğum yokken (eşimde sperm yetersiz) boşansam mı ? Akıl akıldan üstündür fikirlerinizi önemsiyorum
Kanıt istedi, ben de fevri davranıp kanıtladım ama yine ince düşünüp dinletmesem mi demiştim. Sonra bunu o istedi, dinlesin dedim dinlettim :)dinletmeyeceksen niye ses kaydı aldın k,?
Peki ne oldu?Kanıt istedi, ben de fevri davranıp kanıtladım ama yine ince düşünüp dinletmesem mi demiştim. Sonra bunu o istedi, dinlesin dedim dinlettim :)
Saplantılı anne !!Anne ogul mu annesi oglunu sevse bunlari yapmazdi zaten
Kanıt istedi, ben de fevri davranıp kanıtladım ama yine ince düşünüp dinletmesem mi demiştim. Sonra bunu o istedi, dinlesin dedim dinlettim :)
Eşim ve babasına dinlettim. Şimdi ne düşünüyorsunuz ben 1 yıldır bu hanımı tedavi ettirelim diye yalvarıyordum dinlemediniz, bu sonuçtan hepiniz sorumlusunuz dedim. Kp ağladı, oğlu babasına bak yine aynısı oldu ben daha ne kadar idare edeceğim bu kadını yetmedi mi dedi bağırdı. Boşanmak istiyorum artık ben hiç birinizi samimi bulmuyorum dedim. Eşim lütfen beni bir dinle bu akşam oturup konuşalım yalvarıyorum ani karar verme özür diliyorum yüzlerce kez, anneme bir kez daha inanmak istedim vs. Diye konuştu. Kp o kadın senden özür dileyecek ve biz buradan gideceğiz yalvarırım yıkma yuvanı kızım aramızda çözelim sen büyüklük yap dedi. Ailemi çağıracağım şu ana kadar hiç onlara aksettirmemiştim şimdi onlarda gelecekler o zaman konuşacağız hesaplaşıp bitireceğiz dedim. Güçlü durmaya çalıştım ama haklı olmanın hafifliği ile neredeyse gevşeyip bayılacaktımPeki ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?