• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yalan söylediği için yuvamı yıkıyordum

Öncelikle bu kadının böyle bir hastalığı var ve zaten biliniyorsa neden sizi resmen onun önüne atıp mücadele etmenizi izlediler? Bu resmen vicdansızlık. İkincisi siz ipleri koparabileceğinizi gösterene kadar akılları neredeydi? Sesinizi çıkarmasanız bu kadının size çektirmesini izlemeye devam mı edeceklerdi yani?

Eşiniz de babası da bana hiç samimi gelmiyor.
aile içinde uygulanan bir sınav gibi resmen herkes biliyor ama kimse sesini çıkarmadan kadının acı çekmesini izliyor

Benim kv eşimin yanında "grill'den boşan, sana daire vercem vs" bin türlü şey söylemişti küfürle karışık.
Ben sinirden delirsem de sakince eşime dönüp "büyük teklif, cevabın ne?" Dedim.

Ben karımı seviyorum, mutluyum, ayrılmam vs dedi, kv yi evden gönderdi ama bana ne cesaretle böyle konuşur diye evi terketmeye kalkmıştım. Eşim kendini affettirmek için çok çabaladı.

Ancak sizin eşinizde evliliğini, sizi önemseyen bir tavır yok. Sanki kadınlar aranızda ne yaparsanız yapın, beni karıştırmayın deyip bir de hiç gereksiz yere boşanma blöfü kullanmış. Blöfü başına kabak gibi patladı. Eşinize iyi bir ders lazım elbette. Boşanıp boşanmama kararı size ait.

Ben evi terk edecek bir kabahat işlemedim, onu eve almayacağım, tamam konuşalım ikna olacağımı zannetmiyorum şu durumda. Boşanmayı ben istemedim, boşan o zaman dedi, ben artık hiç mücadele etmeyeceğim, yuva kurtulacaksa bunu eşim yapmak zorunda. Bir süre onu ve ailesini görmek istemiyorum. Elbette kolay değil var olan düzeni bozmak ama inanın çok kırgınım üstelik hepsi de farkındaymış ama hiç kimse de tedavi ettirelim dememiş. Mücadele ettiğini görürsem durum değişir belki ama şuan ki aklımla ben koptum.
O zaman hazirladiginkz bavula onun kıyafetlerini koyun .Allah yardımcınız olsun

Öncelikle bu kadının böyle bir hastalığı var ve zaten biliniyorsa neden sizi resmen onun önüne atıp mücadele etmenizi izlediler? Bu resmen vicdansızlık. İkincisi siz ipleri koparabileceğinizi gösterene kadar akılları neredeydi? Sesinizi çıkarmasanız bu kadının size çektirmesini izlemeye devam mı edeceklerdi yani?

Eşiniz de babası da bana hiç samimi gelmiyor.
Bana da inandırıcı gelmiyor, şimdi de ben ispat bekliyorum

Benim kv eşimin yanında "grill'den boşan, sana daire vercem vs" bin türlü şey söylemişti küfürle karışık.
Ben sinirden delirsem de sakince eşime dönüp "büyük teklif, cevabın ne?" Dedim.

Ben karımı seviyorum, mutluyum, ayrılmam vs dedi, kv yi evden gönderdi ama bana ne cesaretle böyle konuşur diye evi terketmeye kalkmıştım. Eşim kendini affettirmek için çok çabaladı.

Ancak sizin eşinizde evliliğini, sizi önemseyen bir tavır yok. Sanki kadınlar aranızda ne yaparsanız yapın, beni karıştırmayın deyip bir de hiç gereksiz yere boşanma blöfü kullanmış. Blöfü başına kabak gibi patladı. Eşinize iyi bir ders lazım elbette. Boşanıp boşanmama kararı size ait.
Şuan çabasına falan inanmıyorum Salim kafa ile düşünmem gerek, bu yüzden bu akşam da anlatsınlar sonra onları görmek istemediğimi söyleyeceğim. Ben de sağlıklı karar verebilecek durumda değilim şu an

Şuan çabasına falan inanmıyorum Salim kafa ile düşünmem gerek, bu yüzden bu akşam da anlatsınlar sonra onları görmek istemediğimi söyleyeceğim. Ben de sağlıklı karar verebilecek durumda değilim şu an
Onlarla görüşürken boşanma konusunda kararlı gibi durun.
Ve eşinizi izleyin, bakalım çabalayacak mı?
O arada siz de kendinizi toplar ona göre karar verirsiniz.

Onlarla görüşürken boşanma konusunda kararlı gibi durun.
Ve eşinizi izleyin, bakalım çabalayacak mı?
O arada siz de kendinizi toplar ona göre karar verirsiniz.
Nasıl bir ailenin içine düşmüşüm böyle, kendi ailemin henüz hiç bir şeyden haberleri yok. Farklı bir şehire geldim, yalnızım diye annesini anne bildim. Ayrıca kayıtlarda kayınvalidem eltimi çocuklar büyüyünce boşatıp torunlarını alacağını söylüyor. Bunu da duydular aman eltinin haberi olmasın dedi kayınpeder ağlayarak. Bu konuyu gizlemekle doğru mu yapıyorum bilmiyorum

Nasıl bir ailenin içine düşmüşüm böyle, kendi ailemin henüz hiç bir şeyden haberleri yok. Farklı bir şehire geldim, yalnızım diye annesini anne bildim. Ayrıca kayıtlarda kayınvalidem eltimi çocuklar büyüyünce boşatıp torunlarını alacağını söylüyor. Bunu da duydular aman eltinin haberi olmasın dedi kayınpeder ağlayarak. Bu konuyu gizlemekle doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Ben olsam onlara da dinletirim ki dikkatli olsunlar ve kadından uzak dursunlar.

Elti de bilsin herşeyi. Ayıp ya... Onu boşat bunu boşat... Kendini ne sanıyor bu kadın? Kayınpeder de pek ağlakmış. Sanki karısının ne olduğunu bilmiyordu. İşler ciddiye binince ağlayası gelmiş.

Anne oğul arasına girmeye değer mi ?
Eşim bunları duyunca ortalık çok karışır
Aslında siz şu cümlelerle haksız, eşiniz haklı durumda.
"oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım."

En baştan anne oğul arasına girmeyecektiniz. Onların aile meselesi sizi ilgilendirmemeliydi.

Bu açıdan eşiniz size "annemle iyi ol dedin, zorladın. Dediğini yaptım, anneme bir şans verdim. Bak gördün mü, haklıymışım, biz kötü olduk" dese haklı.

O yüzden biraz daha düşünün diyorum.

Dinletmeniz çok iyi olmuş.
Ama tedavi yardım gibi konulara siz değinmeyin. Sonra bunun arkasına sığınır "iyi değilim" diye..
Zaman içinde pişman görünenler yine "hasta idare et annem bik bik" der..

Siz tam tersi hastalığın aksi boyutunda kalbindeki kötülükten dem vurun.. :KK66:

Aslında siz şu cümlelerle haksız, eşiniz haklı durumda.
"oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım."

En baştan anne oğul arasına girmeyecektiniz. Onların aile meselesi sizi ilgilendirmemeliydi.

Bu açıdan eşiniz size "annemle iyi ol dedin, zorladın. Dediğini yaptım, anneme bir şans verdim. Bak gördün mü, haklıymışım, biz kötü olduk" dese haklı.

O yüzden biraz daha düşünün diyorum.
O davranışım da benim patolojik üzüntümdendi, her aile mutlu olsun. Anne o, üzülmesin diye idi. Nereden bilebilirdim aralarında çözümsüz sorunların olduğunu :/

Dinletmeniz çok iyi olmuş.
Ama tedavi yardım gibi konulara siz değinmeyin. Sonra bunun arkasına sığınır "iyi değilim" diye..
Zaman içinde pişman görünenler yine "hasta idare et annem bik bik" der..

Siz tam tersi hastalığın aksi boyutunda kalbindeki kötülükten dem vurun.. :KK66:
Evet hastalık kelimesini kullanmamaya özen gösteriyorum. Hatta konu açılırsa ben bir hekime danışalım dediğimde ailece yok bir sorun demiştiniz diyeceğim

Elti de bilsin herşeyi. Ayıp ya... Onu boşat bunu boşat... Kendini ne sanıyor bu kadın? Kayınpeder de pek ağlakmış. Sanki karısının ne olduğunu bilmiyordu. İşler ciddiye binince ağlayası gelmiş.
Ortalık çok karışacak dediğim bu konuların da olmasıydı.

Merhaba hanımlar;
3 senelik evliyim, kayınvalidemi anne gibi görüp her zaman yanında oldum, oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım. Son bir yıldır kayınvalidem eşimi benim uzak tuttuğumu çevresine anlatıyormuş, kadın ankesiyete tedavisi gördüğü için sabırları var dedim önemsemedim ama son haftalarda eşime duygu sömürüsü yaparak yalanlar söyleyip kışkırtıyordu, eşimle kavga etmeye başladık, yalan söylediğine inanmıyordu, o ne olursa olsun benim annnem,olmuyorsa boşan ya da ıspatla o zaman dedi. Bir olup beni yok saydılar daha neler neler. Ben de biraz zaman sonra kayınvalidemi konuşturdum ve bütün itiraflarını telefona kaydettim. Yaptım evet, hepsini söyledim senden mi korkacağım vs. Dedi. Boşa bu kadını dedim oğluma o boşamazsa sen boşa git dedi bana. Hepsi kayıtlı. Şimdi oğluna dinletsem yüzlerine vursam mı yoksa bu böyle gider mi? Çocuğum yokken (eşimde sperm yetersiz) boşansam mı ? Akıl akıldan üstündür fikirlerinizi önemsiyorum
Kesinlikle yüzüne vur dinlet ses kaydını sonra da boşanıyorum de. Neler söyledi sana tam bilmiyorum boşanmak için yeterli mi ama kesinlikle süründürmelisin bence. O kv de bir daha görüşme eşinde normalde soğukmuş zaten çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Kadın bak ya nankör pislik

O davranışım da benim patolojik üzüntümdendi, her aile mutlu olsun. Anne o, üzülmesin diye idi. Nereden bilebilirdim aralarında çözümsüz sorunların olduğunu :/
Bilmeğiniz bir konuda lüzumsuz iyi niyet size zarar verdi.
O yüzden objektif davranmaya çalışın.
Kv nizin böyle davranıp yuvanıza zarar vermesinde sizin de katkınız yok mu sizce?

Back