• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yalan söylediği için yuvamı yıkıyordum

Bilmeğiniz bir konuda lüzumsuz iyi niyet size zarar verdi.
O yüzden objektif davranmaya çalışın.
Kv nizin böyle davranıp yuvanıza zarar vermesinde sizin de katkınız yok mu sizce?
İnsan olarak iyi niyet göstermek benim zaruri tavrım. Herkes normal şartlarda böyle davranmalı zaten. Duygu durum ilişkisi sağlıklı insan tavrıdır bu. Bu iyi niyetimin istismar edilmesi benim hatam mı ? Sağlıklı insan bu durumu kullanıp evladının yuvasına zarar verir mi ? Ben böyle bir durumu nasıl öngörebilirdim ?

İnsan olarak iyi niyet göstermek benim zaruri tavrım. Herkes normal şartlarda böyle davranmalı zaten. Duygu durum ilişkisi sağlıklı insan tavrıdır bu. Bu iyi niyetimin istismar edilmesi benim hatam mı ? Sağlıklı insan bu durumu kullanıp evladının yuvasına zarar verir mi ? Ben böyle bir durumu nasıl öngörebilirdim ?
Bakın.
Siz sadece 3 yıldır o aileye dahil oldunuz.
Eşiniz ise o ailede doğup büyüdü.
Yani kendi ailesini sizden iyi tanıyor. Eğer net bir tavır almışsa sebepsiz değildi.
Siz ona teklif edersiniz, bu iyi niyettir. Asgari düzeyde iyi geçinirsiniz, bu da iyi niyettir. Ancak aralarını yapmak için uğraşmak, kocanızın annesini kocanızdan çok düşünmek iyi niyeti aşıp işgüzarlığa girer. Çünkü ne olursa olsun, onlar sizin öz anne babanız değil. Kocanızdan çok düşünecek değilsiniz.

Ee noldu? İyilikten maraz doğdu. Ve bunda sizin de katkınız var.

İster ayrılın, ister ayrılmayın. Kv hariç eşiniz % 70 hatalıysa, % 30 siz hatalısınız.

Ben yerinde olsam bosanirdim. Niye dersen... bu foyalari ortaya cikarmasaydin cok daha fazla saf olsaydin seni delirtirdi bu aile. Göz göre göre..bile isteye...

Yalanlari oyunlari ortaya cikana kadar birsey yokmus suc sendeymis gibi davranan insanlardan korkacaksin.
Insanlarin akliyla oynamak bukadar kücümsenecek birseymi? Degil...

Benzer seyleri yasayip psikolojim bozuldu.
Bu kaynanalarin ogluslari evlendikleri itibaren girdikleri ruh hallerine psikologlar bir cozum bulmali. Okadar anormal okadar hastalikli...
Eltine de dinlet haberi olsun.

Merhaba hanımlar;
3 senelik evliyim, kayınvalidemi anne gibi görüp her zaman yanında oldum, oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım. Son bir yıldır kayınvalidem eşimi benim uzak tuttuğumu çevresine anlatıyormuş, kadın ankesiyete tedavisi gördüğü için sabırları var dedim önemsemedim ama son haftalarda eşime duygu sömürüsü yaparak yalanlar söyleyip kışkırtıyordu, eşimle kavga etmeye başladık, yalan söylediğine inanmıyordu, o ne olursa olsun benim annnem,olmuyorsa boşan ya da ıspatla o zaman dedi. Bir olup beni yok saydılar daha neler neler. Ben de biraz zaman sonra kayınvalidemi konuşturdum ve bütün itiraflarını telefona kaydettim. Yaptım evet, hepsini söyledim senden mi korkacağım vs. Dedi. Boşa bu kadını dedim oğluma o boşamazsa sen boşa git dedi bana. Hepsi kayıtlı. Şimdi oğluna dinletsem yüzlerine vursam mı yoksa bu böyle gider mi? Çocuğum yokken (eşimde sperm yetersiz) boşansam mı ? Akıl akıldan üstündür fikirlerinizi önemsiyorum
Boşan diyor ya herkes böyle kolaymı yaa. Olmuyor zora gelemiyorum bay bay. Hemende ev hazır zaten kendi kendime mutlu olurum nasılsa Öyle mi. Dul olmak böyle cazibeli bişey ise kayinvsldeye kizan herkes uğraşmasın boşansın. Oh ne alâ kolay hayat.

Eşim ile konuştuk onu görmek istemediğimi, ihtiyacı olan ne varsa alıp gitmesini ayrılmak istediğimi söyledim. Seni bırakamam dedi oturdu, ben gidiyorum o halde dedim kapıya yöneldim. Yapma bi yerlere gidelim, kafamız dağılır artık ailemle görüşmeyeceğiz, nasıl istersen öyle olsun vs. Dedi. Git bu evden dedim tamam bu akşam kafanı dinle yarın tekrar konuşuruz dedi gitti.

Bakın.
Siz sadece 3 yıldır o aileye dahil oldunuz.
Eşiniz ise o ailede doğup büyüdü.
Yani kendi ailesini sizden iyi tanıyor. Eğer net bir tavır almışsa sebepsiz değildi.
Siz ona teklif edersiniz, bu iyi niyettir. Asgari düzeyde iyi geçinirsiniz, bu da iyi niyettir. Ancak aralarını yapmak için uğraşmak, kocanızın annesini kocanızdan çok düşünmek iyi niyeti aşıp işgüzarlığa girer. Çünkü ne olursa olsun, onlar sizin öz anne babanız değil. Kocanızdan çok düşünecek değilsiniz.

Ee noldu? İyilikten maraz doğdu. Ve bunda sizin de katkınız var.

İster ayrılın, ister ayrılmayın. Kv hariç eşiniz % 70 hatalıysa, % 30 siz hatalısınız.
Yazdıkların benim yazmak isteyip de kelimeye dökemediklerim cidden benim de düşüncem bu biz buna kendi kendine kaşınmak diyoruz

Eşim ile konuştuk onu görmek istemediğimi, ihtiyacı olan ne varsa alıp gitmesini ayrılmak istediğimi söyledim. Seni bırakamam dedi oturdu, ben gidiyorum o halde dedim kapıya yöneldim. Yapma bi yerlere gidelim, kafamız dağılır artık ailemle görüşmeyeceğiz, nasıl istersen öyle olsun vs. Dedi. Git bu evden dedim tamam bu akşam kafanı dinle yarın tekrar konuşuruz dedi gitti.
Düşünün mutlaka.

Anne oğul ilişkileri tamamen biter, eşim çok kinci. Zor alıştırmıştım ailesine.
Işte bu noktada ben sizi hatalı buldum.
Demek ki bi sıkıntı var ki bu adam ailesiyle kopmuş siz neden karışıyorsunuz ki ?
Bu bence iyilik değildir bazı aileler hak eder böyle şeyleri.
Zorla barıştırmak gorusturmek bakın sizin başınıza patlamış.

Kesinlikle böyle, o bu büyük konuşmanın patavatsızlığının bedelini ödemeli ... bir daha o hanımla görüşmeyi istemiyorum. Ben gayet iyi niyetimle hastalığından böyle kaygılı demiştim ama ciddiye almadılar, şimdi de ben hiç birini önemsemiyorum

Ne hastalığı
Bildiğin patolojik "kaynana"
Bende esimle konuştukları ses kaydında bana hakaretleri var kadinin, insan yerine koyup yuzune bakiyoruz iste kendilerini ilah sanan tipler. Suclu olan her durumda biz.
Allah korusun bunların serrinden .
Bunlar anti depresan kullanip da gelin yuzunden kullaniyorum diyor.
Hastalik mastalik fasa fiso.
Hastalik bahane seytanlik sahane:KK14:

Son düzenleme:
Yazdıkların benim yazmak isteyip de kelimeye dökemediklerim cidden benim de düşüncem bu biz buna kendi kendine kaşınmak diyoruz
Kıymetli arkadaşlar,
Eşimin annesi ile düğün zamanı sorunları olmuştu. Annesi ağır konuşmuş bu sebeple ilişkisini kesmişti. Daha sonra kayınvalidem hatasını anladı ve af diledi ama, eşim uzak durdu. Kv benden özellikle destek istedi, o süreçte zaten anksiyete tedavisi görüyordu ben de eşime ısrarla görüşmesini istedim, çok zaman çocuk gibi direttim. Ben bundan pişman değilim, doğru olanı bu idi benim için. Bundan sonraki süreç onlar için nasıl işler bilemiyorum.

Ne hastalığı
Bildiğin patalojik "kaynana"
Bende esimle konuştukları ses kaydında bana hakaretleri var kadinin, insan yerine koyup yuzune bakiyoruz iste kendilerini ilah sanan tipler. Suclu olan her durumda biz.
Allah korusun bunların serrinden .
Bunlar anti depresan kullanip da gelin yuzunden kullaniyorum diyor.
Hastalik mastalik fasa fiso.
Hastalik bahane seytanlik sahane:KK14:
Hahaha

Ogullarini bosandiramiyorlar bizi yildirmaya calisiyorlar.
Acik ve net tek dertlerini söylüyorum:
Ogullariyla yatamamak ogullarindan torun yapamamak
(gercek annelere lafim yok ama kocasından olan boşluğu ogluyla doldurmaya calisip kendisi de bir kadin olmasina ragmen oglunun karısı olunca cop gibi kenara atilmasini bekleyen ucubeler.)
(Cok kizmisim. Biz anne olalim lutfen annecik degil..)

(gercek annelere lafim yok ama kocasından olan boşluğu ogluyla doldurmaya calisip kendisi de bir kadin olmasina ragmen oglunun karısı olunca cop gibi kenara atilmasini bekleyen ucubeler.)
Hadi inşallah :)

Kıymetli arkadaşlar,
Eşimin annesi ile düğün zamanı sorunları olmuştu. Annesi ağır konuşmuş bu sebeple ilişkisini kesmişti. Daha sonra kayınvalidem hatasını anladı ve af diledi ama, eşim uzak durdu. Kv benden özellikle destek istedi, o süreçte zaten anksiyete tedavisi görüyordu ben de eşime ısrarla görüşmesini istedim, çok zaman çocuk gibi direttim. Ben bundan pişman değilim, doğru olanı bu idi benim için. Bundan sonraki süreç onlar için nasıl işler bilemiyorum.
Bana konunuz eşinizi sevmediginizi dusundurdu yada başka biseyler de olmuş bu patlama noktanız olmuş bilmiyorum ama biseyler var gibi

Bu ne iğrenç bir yorum,ağzınız eliniz nasıl varıyor bu kelimeleri kullanmaya:kusmuk:
Çok kızdıysanız da kelime hazinenizi biraz daha karıştırın,uygun başka kelimeler bulursunuz bence:KK11:

Afedersiniz ama mesajinizda kurdugunuz bazi cumleler cok mide bulandirici.

Nasil boyle dusunebilirsiniz aklim almiyor.

Back