- 9 Mayıs 2011
- 13.938
- 28.966
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahashdah ayy vallahi seks oyuncakları falan mı alıp koysam diye düşünmeye başladım gerçektenYatagin ustune gorunecek yere 1-2 gecelik falan birakin ya da kelepce vs artik sizin hayal gucunuze kalmis
Kesmemiş demekki eşine lazım olan varya ondan dene bideaHAHSDGHA ya az önce dışardan gelmiştim zaten fırlattım attım sütyenimi ahahah görmüştür yani yatağın üstünde, sütyen kesmiyor demek ki rahatsız olması için
Konu sahibi odada değilken de giriyormuş en büyük problem bu.İçeriden sürgü, en kötü ihtimal
Bizim evimizHer home ,her rulessssssss
Ahh valla aynı evde yaşasak anlicam bu dalmaları bir noktada ama evlerimiz ayrı. bize gelip gittiğinde yaşanıyor bu olaylar..Birlikte oturmayı siz mi kabul ettiniz. Çalışan bayansaniz ayrı ev düşünmez misiniz
Kadını eve almayacak o zaman. Belli bir yaşa gelmiş ve özel hayat kültürü oluşmamız kadını ehlileştiremeyeceğine göre.Konu sahibi odada değilken de giriyormuş en büyük problem bu.
Açıkça deyin vence. Gerçi eşinizin uyarması lazim. Benim kendi annem girmişti eşim rahatsiz oldu. Ben de anneme dedim esim rahatsiz oldu diye hic de alinmadı. Tekrarı da yasanmadı. esiniz uyaracak. Sert cikişın eşe. Kilit yaptırın bi çilingir cagirın yeni gobek koyup bir sekilde hallederler. Size geldiginde kilitlersinizaynı mahallede oturuyoruz. rutin git gelmeler gibi
Haha haYatagin ustune gorunecek yere 1-2 gecelik falan birakin ya da kelepce vs artik sizin hayal gucunuze kalmis
Hayır yani öyle özel bir sebebi yok. Kayınvalidem ve eşim yani bu ailede genel olarak bir çok konuda gereksiz bir boşvermişlikleri var. nasıl desem mesela en basiti ev pis temizlemem lazım diiyorm boşver gerek çok kirli değil diyolar. halbuki kirli yani gerçekten ama onlar için önemsiz detaylar. Bu da öyle bişey nolcak canım ben yabancı mıyım gibi bakılan bi konu. nolcak yatak odası alt tarafı gibi.Birlikte mi yasiyorsunuz? Neden yuzune diyemezsiniz? Bu sizin ozel alaniniz bunu soylemek icin bu kadar cekinmenizin bir nedeni var mi? Esime citlattim demissiniz. Esinizle bile bu konuyu acikca konusamamanizin bir sebebi var mi?
Hahahsh anlamaz sorar ama gerçekten jsfjhsdgjdgjjgsdjsg napıyorsunuz derHaha
Bu kelepçenin burda ne işi varmış diye gidip oğluna sorar
Kendileri artık eski kayınvalidem olur diyorsun.. of bir daha söylemem gerekcek offAçıkça söyle. Benim eski kayınvalidem de böyleydi. Hatta ben evlenmeden evvel düğüne az bir vakit kala bulunduğumuz şehre gelip benim evimde kalmıştı. Ben evde yokum tabi annemin evindeyim daha. Neyse koltuk rahat değilmiş bizim yatağımızda yatmış.
Daha sonra da çat diye dalmalar, kirli sepetimi alıp kafasına göre yıkamalar, çamaşır yerleştirme bahanesi ile girip dolapları çekmeceleri açmalar devam etti. Ben oğlunun yanında yüzüne söyledim. Yatak odası özel alanımdır lütfen girmeyin diye. Bir daha girmedi. Oğlunu da boşadım zaten bir sonraki gelinine yapar artık
Katılıyorum.Kadını eve almayacak o zaman. Belli bir yaşa gelmiş ve özel hayat kültürü oluşmamız kadını ehlileştiremeyeceğine göre.
Heh aynen işte hem yaşlı hem kırmak istemiyorum onu, hem de karıştırmak için girmiyor öyle giriyor yani anlamsızca, düşüncesizce. ama onun kalbi kırılmasın diye de benim sinirim bozuluyor. bu dengeyi koruyamıyorum.En doğrusu açıkça söylemek ama söyleyemiyorsanız görmemesi gereken şeyleri odada ortada bırakın. Belki utanır bir daha girmez. Ama kötü niyetli değilse, kurcalamıyorsa, geldiğinde gidip yatağına uzanmıyorsa bence kalp kırmaya değmez. O yaşta çok alıngan olurlar.
Özel olduğunu anlaması lazım aklına gelmiyosa özel olduğu saf ayağına yatıyo oğlumun odası istediğim gibi girerim diyodurKendileri artık eski kayınvalidem olur diyorsun.. of bir daha söylemem gerekcek off