kayınvalidem ve eşim

Kv olunca bir standartlik oluyo demek ki. Aynisi bende de var:) oyle iki ev birlesmesinden hayir gelmez. Bosanmaya kadar gider. Esine durumu uygun bir dille anlat. Senin ailen ayni durumda olsa o yasar mi senin ailenle? Ayrıca dedigin gibi genclik elden gidiyor. Evde acik giyin biraz. Baska yerde giyinemem de. O da seninle olmak istesin. Tabi ki annesi de yanliz kalmasin ama bunun yöntemi iki evi birlestirmek olmamali. Gerektigi kadar ilgilenirsiniz. Kadini mutlu edersiniz. Yine de sinirlar olmali. Sizin de bir hayatınız var. Yoksa gercek bir aile olamazsiniz. Hep birinin emirleri altinda eziklik hissedersiniz.

İlk baştaki kv :) Kp ben gelin olmadan vefat etmiş baskı Allah baskı durmadan eve gelmeler evine çağırmalar falan.Birgün bize geldi kaldı 1 hafta kaldı ama artık canıma tak etmişti.Yanlış ama gecelikle odadan çıktım bir rahat davranıyorum ama anlatamam.Eşime sarılıyorum öpüyorum gidiş o gidiş onların evinde de aynı şeyleri yapınca haftada 1 güne düştük şükür.Ben istediğimde 2 3 gidiyorum ama artık baskıları kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…