Bu ailede böyle bütün gelinler kaynanaya ve eve gelen misafirlere hizmet eder.. bende mecburiyetten işte yapmasam bişey desem tartışma çıkcak tatsızlık olcak o yuzden esim gelene kadar sabretmeye calisiyorum 3 aya kadar gelince ayrilcaz evden..Kafa yapını bi değiştir önce. Kendini evin mecburi hizmrtçisi gibi görmekten vazgeç. Ve tabiki ayrıl. Evden yani, ayrı bi eve çıkın.
Bu ailede böyle bütün gelinler kaynanaya ve eve gelen misafirlere hizmet eder.. bende mecburiyetten işte yapmasam bişey desem tartışma çıkcak tatsızlık olcak o yuzden esim gelene kadar sabretmeye calisiyorum 3 aya kadar gelince ayrilcaz evden..
Bu ailede böyle bütün gelinler kaynanaya ve eve gelen misafirlere hizmet eder.. bende mecburiyetten işte yapmasam bişey desem tartışma çıkcak tatsızlık olcak o yuzden esim gelene kadar sabretmeye calisiyorum 3 aya kadar gelince ayrilcaz evden..
İşte bende bazen senin gibi yapıyorum ama kayınvalidem rahatsız oluyorbu ne ya.
dün akşam kv kahve içmeye geldi. uyuyor numarası yaptım.
birde eltiye hizmet mi etcem.
girerim odaya kilitlerim kapıyı. işime bakarım.
nabarlarsa yapsınlar.
mecbriyetten yapma istediğim için yap.
tartışma çıkacaksa çıksın. korkma sinme.
keşke eşin askerden geldikten sonra evlenseydiniz.[/QUOTE
Keşke ama işte böyle olacağını tahmin edemedim..
Şapka çıkardım helal olsun :)Git kendi annende kal 3 ay.
Gitmiyorsan da kvnin evde olmadığı bir gün sargı al eczaneden elini bir güzel sar kv gelince de kaydım düştüm senide telaşlandırmak istemedim arayıp, bileğim incinmiş doktor hareket ettirme dedi de ve yayıl evde.
Şapka çıkardım helal olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?