- 11 Şubat 2021
- 7
- 0
- 33
- Konu Sahibi Nefertiti9191
Merhaba hanımlar yaklaşık 3 senelik evliyim 2,5 yaşında da kızım var 2. evliliğim kayınvalidem çok dengesiz bir insan biz evlendiğimizde psikolojisi çok bozuktu eskiden gelen bir rahatsızlığı sebebiyle eşim benimle evleniyor diye intihara bile kalktı neyse gel zaman git zaman doktoruna gitmeye devam etti ve ilaçlarını kademeli bıraktı tabi bu süreçte bana çalış çocuğa ben bakarım dedi ama asla güvenip bırakmadım bugün ise çok garip bi şekilde onlara gittik ve kapıdan girer girmez midem çok ağrıyor çok sinirliyim bişey de olmadı hepinize çatarım demeye başladı eşim pek tınlamadı daha sonra ben kızıma yemek yedirirken konuşmaya başladık kızımın bu aralar yemek yemediğini kustuğunu söyledim kızım hasta değildi sadece akşam yemeğini yemek istemiyordu ve birden bire bana senin yaptığın yemeklerin lezzeti yok soğanını çok koyuyosun falan dedi bende dedim geçen kereviz yaptım onda soğan salça yoktu onu da istemedi dedim hala üstüme gelmeye devam edince bende tamam benim elim lezzetsiz dedim konuyu kapattım ama sindiremiyorum kızımın beslenmesine ekstra özen gösteriyorum kv ise birgün melek sonraki günler resmen bambaşka biri artık bu ruh hali beni de geriyor ister istemez eşimle konuşuyorum ama değişen bişey yok adetim de geçti sanırım yeniden hamileyim şimdi birde bunun sıkıntısını yaşatacak bana çok bunaldım inanın annem de burada yaşamıyor delirmeme ramak kaldı eşimse hem bebeği sorun ediyor maddi açıdan hem beni anlamıyor yapayanlız kaldım ne yapıcam şimdi