- 27 Eylül 2015
- 278
- 659
-
- Konu Sahibi egitimliveasilgelin
Onu leylekler getirdiKayınvalideniz travesti ise kocanızı nasıl dogurdu
Kayınvalideniz travesti ise kocanızı nasıl dogurdu
Çünkü kocasını kayinbabasi doğurmuşturKayınvalideniz travesti ise kocanızı nasıl dogurdu
Konuya değil ama yorumlara karnım ağrıyor gülmekten ya bu ney arkadaşOda nişanesi
Bacı sen ne yazdığından bişey anladinmi benide aydınlat valla hiç bişey anlamadımFake konunum bile adabı olur. Ciddi ciddi böyle seyler düşünüp yazmanız bile ne kadar acınası bir halde olduğunuzu gösteriyor. Şu sapıkça kurguya harcıcağınız zamanı, keske biraz okuyarak gecirseydiniz. Allah bildiği gibi etsin sizi
Kocanızın Annesi o değilse nasıl kayınvalideniz oluyor o zamanne malum onun dogurdugu onu anlamadim
En azından onunki komik. Bu nedir ya iğrenç rezillik ötesisen git cavidan gelsin o daha terbiyeliydi
konu ta 50 km öteden ''ben fake'im'' diye bağırıyor ama tüm sabrımı zorlayarak gerçekmiş gibi yorum yapayım bari.
1-) sayın eğitimli hanım ''ayle'' yazılmaz,ailedir o.
2-) kayınvalideniz travesti olsa, kayınpederinizden nasıl çocuk yapabilsin?
3-) ''kaynanam evli olduğumu da biliyor'' ?oğluyla evli olmasanız kadın sizin kayınvalideniz olmazdı haliyle değil mi?
4-) neyse zaten yakın zamanda gidici gözüküyorsunuz ,boşa sinirlerimi bozmayayım. size ''erkek üyelere izin verilen'' diğer forumlarda iyi boşlar diliyorum.
5-) emniyet kemerinizi takın, zira az sonra yöneticilerimiz tarafından fena şutlanacaksınız
Şansli kadin vesselam. Benim kaynanam boşanınca ögrendi evli olduğumu.Kayınvalide evli oldugunu biliyor ilginç
Pamukkale traventenleri mi?Çünkü kocasını kayinbabasi doğurmuştur
O da trenvestiyer değilse tabi
Kısçeler fenaKonuya değil ama yorumlara karnım ağrıyor gülmekten ya bu ney arkadaş
hahahaha ay napayım, bugün pek bir mülayim hissediyordum kendimi,Bu yorum konudan daha komik. Ciddi ciddi yazdınız he:)
Öyle bir başlangıç yapmışsınız ki, daha baştan "Travesti kv mi? Aman benden uzak, tesettürsüz hanımlara yakın." gibi bir mesaj aldım.herkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
Bak o da bir ihtimalPamukkale traventenleri mi?