- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- Konu Sahibi egitimliveasilgelin
Bişey dicem.
Konunun başındaki etikete bakın yeni fark ettim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komik değilsin Handan. Bugün git, kendini geliştir öyle gel.Ben Cavidan degil handanim adim handan cavidan yengemin adi
Nası ya atsana eski konularının linkini ayol. Kullanıcı adını unuttum.
Kurgu, senaryo, anlatım berbat. Otur sıfırherkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
Üff bizene be slkyengem konu aciyor genelde ben burayi fazla banal buluyorum hayatim egittjmnle gecti ztn
Sanırım bizimdeHahaha bizde konu var diye sevinip gelmistik oysa, güldürmedi bu sefer
Gel canım biz gidelim bizede yazık
Akıllı kadınmış ay pardon travenstiymişay şey kısmı çok iyi değil mi
Kaynanam evli olduğumu biliyor
Neee hadi ordan nasıl bilebilir böyle bir şeyi kaynanan
Ben Cavidan degil handanim adim handan cavidan yengemin adi
Oda nişanesiBişey dicem.
Konuya mimik oynamadı da bu ne :)))Malafat ne ola ki
konu ta 50 km öteden ''ben fake'im'' diye bağırıyor ama tüm sabrımı zorlayarak gerçekmiş gibi yorum yapayım bari.herkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
Akıllı kadınmış ay pardon travenstiymiş
Geri git çabukGece gece ne güldüm yaaaa Allah ta sizi güldürsün ben yemek bolumunden buraya nasıl geldim