- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
-
- Konu Sahibi egitimliveasilgelin
Gelmesinn yaaSen harika bi şizofrensin. Şimdi yollanacaksın ama yine gel.
Handan o pastayı neden yanlış çevirdin? Cavidan göbeğine kurdele bağlamışken?
Benim yazdığımı mı anlamadınız?Bacı sen ne yazdığından bişey anladinmi benide aydınlat valla hiç bişey anlamadım
Yok konu sahibinin yazdıklarını anlamadimBenim yazdığımı mı anlamadınız?
Pof bu translate zararlı yasaklanmalı di mi?i am coming yazmis aklinca da present perfect tense ile degil di ben business english speakingde iyiyim yengem google translate kullanmis
Gelmesin konusu midemi bulandırdı. Kurgunun da bir adabı olur bu neSen harika bi şizofrensin. Şimdi yollanacaksın ama yine gel.
Bende ilk kim çağıracak diyodum
58 eklememiş, Cavidan değil bu.Cavidaaaan hoşgeldin.
Konu sahibi sapık düşüncelerini aktarmış. Bence tam olarak yazdıklarından kendinin de haberi yok.Yok konu sahibinin yazdıklarını anlamadim
Tamam işte bu olmamış şimdi daha hızlı gider. Ama çalışıp gelsin.Gelmesin konusu midemi bulandırdı. Kurgunun da bir adabı olur bu ne
Örtmeniimmmmm ööörrrmeenniiimmmBende ilk kim çağıracak diyodum
Handanmış zaten görümce bu.58 eklememiş, Cavidan değil bu.
Ekşiden geliyorsan özelden nikini yazsana bişi sorucamherkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi