Kayinvalidem travensti olabilir mi acil kodlu konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek olduğun belli de, benim asıl üzüldüğüm senin gibilerin bu toplumda yaşıyor olmaları. Çünkü iğrençsin. Boşsun. Üşenmemiş buraya üye olmuş, aklınca dalga geçiyorsun. Anana babana yazık. Yazık valla bu çoluk çocuk ne olacak böyle edepsiz başıboş.

Gorumcem kocasiyla kamp yapmayi seviyor gerilla olabilir mi? konusuna gulduydum. Fallik kv garfieldli cuma mesaji atmis benim kedi alerjim oldugunu biliyor her yerim kabarcik oldu konusuna da guldum. Ingilizce "I am coming" diye bebek haberi veren pastayi "gelmeyin" diye ceviren gorumce konusuna da gulmustum. Ama buna gulmedim. Konunun icine cinsellik girince konu sahibi mizah yapamiyor. Tam bir ter kokulu ergene donusuyor uslubu.
ya ben bu konuları göremiyor azıcık da ben güleyim nerede bu konular

Merhaba,
Lütfen çok rica ediyorum bu kullanıcıyı "Kadına Taciz" olarak lütfen bakın rica ediyorum ; CİMER'e şikayet edin. IP adresleri elimde mevcut, mail adresini sallama bir adres alınca bundan yırtacağını sanmış ama bakın çok çok rica ediyorum Cimer'e şikayet edin. Ne kimliğiniz açıklanır ne zor durumda kalırsınız. Aile Bakanlığı bu şerefsiz piçe gerekeni yapacaktır, ailesine rezil olur evli ise karısına rezil olur.

Cimere şikayet etmek için tıklayın ; CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X