• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem şizofren olabilir mi ?

Üzüldugum nokta gorumcelerimi severim ama onlar da annesine inaniyor bana tavir koydular annemi uzme falan diyorlar onlarla da aram acilacak ne kadar aci yaa allahtan esim yanimda ama insan üzülüyor cocugum buyuyunce o da etkilenevek

Ben bir de sizofreni belirtilerini arastrdim hepsini tasiyir benimki halusunasyon goruyor bi kere kp ile evdeydik o asagidaydi hicbisey konusmadik geldi bagirip cagrmaya basladi ne konusuyodunuz sesiniz asagi kadar geliyodu dedi sok olduk delirmis gibiydi eli ayagi titriyordu bi de birisi esimin plakasindan buna ulasmis her seyi anlatmis falan biz annemle bunu anlatiyomusuz herkese daha neler neler orospu bile dedi bana
Ohaaaaa çok afedersiniz. Şuan ilişkiniz ne durumda? Kv bana orospu diyecek ve hala kızları bana annemi üzme fln. Kınamak istemiyorum bu hayatta herşey insanlar için. Ama durumunuza çok üzüldüm

Ohaaaaa çok afedersiniz. Şuan ilişkiniz ne durumda? Kv bana orospu diyecek ve hala kızları bana annemi üzme fln. Kınamak istemiyorum bu hayatta herşey insanlar için. Ama durumunuza çok üzüldüm
Ben maviliveyesilli uyeligim aktif degildi yeni kayit actim kv ile aram suan kotu yani bayramda yaptık larindan sonra gorusmeme karari aldim sonumuz ne olacak bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar konuyu acali bir yılı geçmiş. Biz taşındık. O zaman tekrar konuşmaya başladı normale döndü sonra tekrar abuk subuk davrandı sonra yine normale döndü. İki aya bir nerdeyse kavga çıkardı. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatıp kin tuttu. Sonra oturup ağladı filan.cok değişik bir insan. Çok yıprandım.
Taşındık. Bu hale gelmeden tasinsaydik keşke. Girusmuyorlar su an bizimle sanki onları terk ettik gibi düşünüyorlar. Ve gerizekali ben yine üzülüyorum.

Bu şekilde ayrılıp ya sonra asgari şartlarda da olsa görüşmeyi devam ettiren var mı acaba. Çocuklar özlüyor alıştılar cunku.

Merhaba arkadaşlar konuyu acali bir yılı geçmiş. Biz taşındık. O zaman tekrar konuşmaya başladı normale döndü sonra tekrar abuk subuk davrandı sonra yine normale döndü. İki aya bir nerdeyse kavga çıkardı. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatıp kin tuttu. Sonra oturup ağladı filan.cok değişik bir insan. Çok yıprandım.
Taşındık. Bu hale gelmeden tasinsaydik keşke. Girusmuyorlar su an bizimle sanki onları terk ettik gibi düşünüyorlar. Ve gerizekali ben yine üzülüyorum.

Bu şekilde ayrılıp ya sonra asgari şartlarda da olsa görüşmeyi devam ettiren var mı acaba. Çocuklar özlüyor alıştılar cunku.
Biz kötü ayrıldık . Ayrıldıktan sonra belkı 100 defa küsüp barştık . En son çok kötü küstük . Hatta 1.5 yıl kadar kendı oğluyla da konuşmadı . Sonra kendı oğlunu arayıp ağladı etti . Neyse onlar barıştı . Ben hala konuşmuyorum . Bana dokunmasınlarda çokta FİFİ

konuda hic esinizin duruma yorumu yok , farkinda degil mi annesinin durumunun? neden tedavi olmasi icin sestek olmiyor?
siz de kendinize dert ariyorsunuz resmen , birakin ne hali varsa gorsun

Biz kötü ayrıldık . Ayrıldıktan sonra belkı 100 defa küsüp barştık . En son çok kötü küstük . Hatta 1.5 yıl kadar kendı oğluyla da konuşmadı . Sonra kendı oğlunu arayıp ağladı etti . Neyse onlar barıştı . Ben hala konuşmuyorum . Bana dokunmasınlarda çokta FİFİ

Ayrıldıktan sonra da bitmiyor desenize kavgalar

konuda hic esinizin duruma yorumu yok , farkinda degil mi annesinin durumunun? neden tedavi olmasi icin sestek olmiyor?
siz de kendinize dert ariyorsunuz resmen , birakin ne hali varsa gorsun

Farkında olduğu için taşındık zaten. Hasta olduğunu takıntılı olduğunu kabul etmiyor ki kadın ölse doktora gitmez.
Doğru söylüyorsunuz kendime dert arıyorum dışardan bakınca öle gözüküyor ama insan üzülüyor ne bileyim.

Ayrıldıktan sonra da bitmiyor desenize kavgalar
Mümkün değil . Her dk size gelmek istiyorlar , Siz gelin istiyorlar , Misafirliğe gittiğinizde sizide sürüklemek istyorlar , Hatta evinize size sormadan misafr davet ediyorlar.
Ohhhoooo saaayy saaayy bitiremem :olamaz:

Haklı olduğunuz bir mevzuda gereksiz vicdan yapıyorsunuz, sanırım çok merhametli herkesle aramız iyi olsun kimse kimseye küsmesin diye düşünen birisiniz en azından öyle hissettim.Maalesef herkes bu şekilde düşünmüyor.
Sizlik bir durum yok.Cocuklarinizi da eşiniz düşünsün.Hatta rahatsız ise annesi gerçekten arasin, sorsun ilgilensin.Siz uzak durun bence.

Şu an resmen kaynanama teşhis koymuşsunuz :halay: aynı apartman sorunu ve aynı hal tavır . Hazır o ayağını kesmişken sizde kesin ne gelin ne gidin . Gönderdiğin halde çocugu da göndermiyo diyorsa hiç salmayın .

Back