• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem şizofren olabilir mi ?

Bizimkide küstü kendi kendine. .o değil konuşma olduğunda kocası da yanimizdaydi benim haklı olduğumu söyledi falan ama yok şimdi herkes bana küs kendince ben oğullarını dolduruyorum ve eşimin ailesi olduğu için sevmiyorum onları kendilerini buna inandirmis her yaptığım davranış hata. .kendisi kustugu için de be adım atmiyorum sende atma kafan rahat olsun ugrasilmiyor saçma sapan senaryo ve alinganliklari ile

Evinizi başka bir yere taşısanız olmaz mı?

Kiralik ev bakıyoruz sonra birden iyi oluyor vazgeçiyoruz sonra yine aynı. Oturduğumuz ev de çok payımız var daha doğrusu bir daire alabilirdik iyi kötü. şimdi pisi pisi ne birde kira vermek istemiyorum açıkcası. Çocuklar büyüdükçe okul masrafı vs artıyor

En korkunç şey;

Anlatmak istediğinizi anlatamamamız.

Mevlana'nın sözü; ne kadar anlatırsan anlat, karşındakinin anladığı kadarsın.

Ne kadar doğru.
O konuşmuyorsa yapacak bir şey yok. Şimdi gidip konuşsanız "derdin ne? Ne istiyorsun?" diye,yine kendini haklı görece vs vs vs.

Ohoo. Gerek yok.

Bir de bu tip insanları kimse sevmez.

Ama konuşmaya devam ederler. Acaba neden?

evet gidip konuşmaya çalışsam kavga edecek yine bağırmaya başlayacak. 10 sene öncesine inecek Yine içime dert olacak. Dediğiniz gibi yapayım kendi bilir ben üstüme düşeni defalarca yaptım ama hep aynı hep aynı. Herkes kendi hayatına baksın bundan sonra.

Cnm geçmiş olsun öncelikle öyle biriyle yaşam cok zor. Benim bi tanıdığım vardı böyle kendi yazar cizer oynar tribe bağlardı. Ama şimdi yalnizlari oynuyor. Şizofren olmasa da hasta olduğu kesin. Ordan tasinma ihtimaliniz var mı?

Bizimkide küstü kendi kendine. .o değil konuşma olduğunda kocası da yanimizdaydi benim haklı olduğumu söyledi falan ama yok şimdi herkes bana küs kendince ben oğullarını dolduruyorum ve eşimin ailesi olduğu için sevmiyorum onları kendilerini buna inandirmis her yaptığım davranış hata. .kendisi kustugu için de be adım atmiyorum sende atma kafan rahat olsun ugrasilmiyor saçma sapan senaryo ve alinganliklari ile

evet bİzde de kayınpederim yanımızdaydı son kavga da ve karısına kızdı yeter sus sürekli birsey buluyorsun diye .ama ne konuştuşarsa şimdi ben Suçlu kötü onları istemeyen oldum. Haklisin bıraktım artık kendimi hasta etmenin anlamı yok kendileri bilirler

Cnm geçmiş olsun öncelikle öyle biriyle yaşam cok zor. Benim bi tanıdığım vardı böyle kendi yazar cizer oynar tribe bağlardı. Ama şimdi yalnizlari oynuyor. Şizofren olmasa da hasta olduğu kesin. Ordan tasinma ihtimaliniz var mı?

Saol canım çok çok zor :( istesek taşınabiliriz ama çok fazla masraf ettik buraya borca girdik keşke daire alsaymışız vaktiyle.şimdi boşuna birde kira vermek istemiyorum ama sıkıntı daha da büyürse çıkarız.

Saol canım çok çok zor :KK43: istesek taşınabiliriz ama çok fazla masraf ettik buraya borca girdik keşke daire alsaymışız vaktiyle.şimdi boşuna birde kira vermek istemiyorum ama sıkıntı daha da büyürse çıkarız.

Cnm bence sıkıntının çok büyümesini bekleme. O zamanda sendeki saygı gider artık bence daha da fazla kv çok hayallere kapilmadan ordan uzaklasin

evet bİzde de kayınpederim yanımızdaydı son kavga da ve karısına kızdı yeter sus sürekli birsey buluyorsun diye .ama ne konuştuşarsa şimdi ben Suçlu kötü onları istemeyen oldum. Haklisin bıraktım artık kendimi hasta etmenin anlamı yok kendileri bilirler
Aynen aynen. Bizimde son konuşmada karısına dedi nevar bunda kiz haklı falan esimde öyle dedi ama ne olduysa bana küstü diğer çocukları kocası. Kendileri bilirler allah a havale artık. Hep alttan alan gelinler oluyor. Şizofren teşhisi değil de simariklik diyorum ben.hep kocası ve çocukları tarafından simartilmis şimdi benden bekliyor aynısını

Yok ya sizofren filan degildir butun kayinvalideler boyle. Benimki de evde olmadigimda bilerek kapiyi acmadigimi dusundu en son ve bunu dan diye bana soyledi gecen geldim bilerek kapiyi acmadin diye patavatsiz iste. Butun kayinvalidwler okuz altinda buzagi arar canim

kendi küstü doğru ama ben küsür konuşmuyorum diye kenara çekilmiyor ki. Sürekli beni anlatıyor. Evlerin duvarları kalın değil çok rahat bir şekilde duyuyorum ben bile diyorum vay be neler yapmışım.. asıl üzüldüğüm şey kayınpederimi çok severdim ama o bile soğuk davranıyor bana. Gerçi doğru soyluyorsun uz kaç sene olmuş hala böyle sadece kendimi sinir ediyorum takmamak en iyisi

Asıl önemli olan eşiniz. Ruh sağlığınızı kaybedecek hale gelene kadar neredeydi eşiniz ? O ne diyor , çözümü nedir ?

Bu arada , kötü kalpliligin , patavatsizligin , cahilligin adı şizofreni değildir. O bir hastalıktır. Oysa bunun adı karaktersizliktir.

Konuyu okurken benim KV anlatıyor sun sandım :KK48: bizimki 5 yaşındaki çocuğa bile beni anlatır kendi kendine küser barışır :KK48: umrumdami artık hiç değil eskiden çok takar üzülür düm baktım olan bana oluyor o arsız kendini bilmez.. Bıraktım kendi haline herkes onuda benide bilir ;) sende bırak kendi haline bilen bilir zaten :rapci:

Kiralik ev bakıyoruz sonra birden iyi oluyor vazgeçiyoruz sonra yine aynı. Oturduğumuz ev de çok payımız var daha doğrusu bir daire alabilirdik iyi kötü. şimdi pisi pisi ne birde kira vermek istemiyorum açıkcası. Çocuklar büyüdükçe okul masrafı vs artıyor
Sanirim aldiginiz daireyi satip baska bir ev almalisiniz ya da orayi kiraya verip baska bir eve kiraya cikmalisiniz. Bu durum muzminlesmis cunku. Olaylar daha beter olmadan uzaklasin. Ayri olun ki agziniz tatli olsun.

Bipolar mi ki... bunun için de uzmana gitmesi gerek. Oğluna fark ediyorsa bence götürün. İlaç kullanırsa normale/normale yakın olur.

ay keşke benimki de dese annemle görüşme artık onun yaptıklarının farkındayım diye ama annesi hiç bişey yapmıyor onun gözünde sinir oluyorum yaaa

Ruh hastası bır kv var şizofreni gerçekten olabilir madem kendi kendine küsmüş bırak kendi kendine barışsın hatta onun küs kalması senin için daha hayırlı görünüyor 1 .takmazsan kendi başını yer
2. takarsan senin başını yer sen 1 seçeneği sec Rabbim dünya ve ahiretde sevdiklerinle huzurlu mutlu yaşatsın amin

Yok vallahi ben benimki gibisini görmedim:) yani ne bileyim en fazla oğlunu kıskanıp geşinlerden iş bekliyor tanıdığım kayınvalideler:) ya da bebeğine karışıyor bu başka:)
Merhaba calpol yazdiklarinda resmen kendimi gordum cok kotuyum kv ile gorusemycem artik ama ben cocugumu da gondermek istemiyorum cunku icime sinmiyor bu cocuk dedi esim de sinir aninda soyledi diyor ozlerler diyor bense zarar verir diye korkuyorum benden intikam almak icin napicam bilemiyorum

Ben bir de sizofreni belirtilerini arastrdim hepsini tasiyir benimki halusunasyon goruyor bi kere kp ile evdeydik o asagidaydi hicbisey konusmadik geldi bagirip cagrmaya basladi ne konusuyodunuz sesiniz asagi kadar geliyodu dedi sok olduk delirmis gibiydi eli ayagi titriyordu bi de birisi esimin plakasindan buna ulasmis her seyi anlatmis falan biz annemle bunu anlatiyomusuz herkese daha neler neler orospu bile dedi bana

Back