Kastim huy degil...hani cocuk buyutmesini begenmiyorsunuz ya esinizi kim buyuttu o halde??allaha şükür eşim annesinden en ufak bir huy almamış
Bebek ilk doğduğu günden itibaren yıkanır. Sevgiler :)Göbek bağı düşene kadar yıkanmaz zaten :)
eşimi annesi büyütmemiş konumu tamamen okumamıssınız sanırım babaannesi büyütmüşKastim huy degil...hani cocuk buyutmesini begenmiyorsunuz ya esinizi kim buyuttu o halde??
Cok abartiyosunuz...bu konudasadece haksizsiniz
kesinlikle katılıyorum canım.... 9 ay taşıyıp onlar dunyaya getırıyor zaten herkes haddini bilecekDoğunca bir de anneeeemmmm diye severse sen ozaman gör . En nefret ettiğim şeydir Başka birinin, bebeği annemmmmm diye sevmesi. Tüylerim diken diken oluyor!
Biz göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmayız. :) İlk defa burada duydum.Bebek ilk doğduğu günden itibaren yıkanır. Sevgiler :)
Söyle ''babaannesiiii'' falan diye sevsin bari. Çocuğun kafasını karıştırmaya gerek yok.kesinlikle katılıyorum canım.... 9 ay taşıyıp onlar dunyaya getırıyor zaten herkes haddini bilecek
İstenirse tabi yikanir ama yikamamak daha iyidir cunku bebekler yeni dogdugunda vucutlari son derece yararli yaglar ve sivilarla kaplidir.Birkac gun beklenip bebegin vucudunun bunu emmesi saglanir cok faydalidir.Artik cogu hastane bebegi yikamadan hemen anneye getiriyor zatenBebek ilk doğduğu günden itibaren yıkanır. Sevgiler :)
Ülkenin en iyi hastanelerinden birinde doğum yaptım. Ertesi gün yıkadılar. Ben de sordum göbek bağı düşene kadar yıkanmaz mı diye. Öyle saçma şey mi olur koksun mu bebek dediler :))Biz göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmayız. :) İlk defa burada duydum.
Sebebini sormadım hiç ama ne bileyim biz yıkamıyoruz :) Kokmuyor da bebek.Ülkenin en iyi hastanelerinden birinde doğum yaptım. Ertesi gün yıkadılar. Ben de sordum göbek bağı düşene kadar yıkanmaz mı diye. Öyle saçma şey mi olur koksun mu bebek dediler :))
Evet bursa konu vardıAy şaka yapıyosunuz? Gerçekten mi, nasıl ya ay gözümün önüne geldi 1 saniyeliğine nasıl emzirmek bayağı çıkarıp sarkık pörsümüş memesini küçücük yavrunun ağzına vermiş? Öğğğk !
Konu sahibi ve eşi ne yapmış?Evet bursa konu vardı
Ne var sanki demişti adam öyle hatırlıyorum o neki yeni doğum yapmış gelinine emzirde amcası gorsun demişti bi kaynanaKonu sahibi ve eşi ne yapmış?
Iyyy Allah'ın berdelci sapıkları !Ne var sanki demişti adam öyle hatırlıyorum o neki yeni doğum yapmış gelinine emzirde amcası gorsun demişti bi kaynana
Evet annesi hiç elini sürmemiştir eminim.babaannesi o bakmış büyütmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?