kayınvalidem şimdiden doğmamış bebeğimi sahiplendi

Sen simdiden basla kaynanaya anlatmaya

Cocugu ben bakacam dediginde : Hayir gerek yok ben bakacagin Cocuguma de

Bebekle ilgili birsey söylediginde: Senin fikrin ama ben böyle istiyorum de

Yavas yavas al havasini cocuk dogunca fikirlerini söylemis olursun en azindan aranizda tartisma ciksa bile ben demistim dersin ama simdiden ahh vahh etmene gerek yok

Bebek bu yanii sirf kaynana böyle dedi ve istiyor diye kendini evlat sevgisinden mahrum birakmak istemen cok sacma...

he tabi tabi kendi büyütecek. daha cok bekler..cok ıstıyorsa dogursun bı tane kendıne.
herkesın dogurdugu kendıne sonucta.
sevme konusunda bişi diyemem, her ınsanın bı tarzı var :=)
ama egıtım, yetiştirilme tarzı konusunda asla tavız verme.
ve ısmını eşinle kararlastır.

Kimse kimseyi sahiplenmemeli bu hayatta. Benimseyin , sevin , düşünün mesela.. Ama sahiplenilmeyin ve sahiplenmeyin. Tek sahibimiz var.

Kaldı ki. he he deyip geçiştirin. Ya da o söylerken siz de ben de şöyle düşünüyorum böyle düşünüyorum diye ifade edin kendinizi.

Çevremde gözlemlediğim kadarıyla çalışan arkadaşlarımın çocuklarına bakan ailesi pek de memnun değiller hallerinden. 2 yaşına gelseler de kreşe versek diyorlar. Yaşlılar ve yorgunlar. Anne sever oynar.

Çok umursamayın. Yarına çıkacağımızın garantisi yokken.

Kastim huy degil...hani cocuk buyutmesini begenmiyorsunuz ya esinizi kim buyuttu o halde??
Cok abartiyosunuz...bu konudasadece haksizsiniz
eşimi annesi büyütmemiş konumu tamamen okumamıssınız sanırım babaannesi büyütmüş

Doğunca bir de anneeeemmmm diye severse sen ozaman gör . En nefret ettiğim şeydir Başka birinin, bebeği annemmmmm diye sevmesi. Tüylerim diken diken oluyor!
kesinlikle katılıyorum canım.... 9 ay taşıyıp onlar dunyaya getırıyor zaten herkes haddini bilecek

Bebek ilk doğduğu günden itibaren yıkanır. Sevgiler :)
İstenirse tabi yikanir ama yikamamak daha iyidir cunku bebekler yeni dogdugunda vucutlari son derece yararli yaglar ve sivilarla kaplidir.Birkac gun beklenip bebegin vucudunun bunu emmesi saglanir cok faydalidir.Artik cogu hastane bebegi yikamadan hemen anneye getiriyor zaten

Kimse bebeğimi sahiplenemez hakkı yok.Çıngar çıkarırm öyle şey mi olur?zaten bebek kız olursa kv sahiplenmicekmiş belki kız olur gösteririm gününü erkek de olsa karıştırtmicam hiçbişeyine en basit ihtiyacına bile hatırlatcm bu laflarını..

Biz göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmayız. :) İlk defa burada duydum.
Ülkenin en iyi hastanelerinden birinde doğum yaptım. Ertesi gün yıkadılar. Ben de sordum göbek bağı düşene kadar yıkanmaz mı diye. Öyle saçma şey mi olur koksun mu bebek dediler :))

Ülkenin en iyi hastanelerinden birinde doğum yaptım. Ertesi gün yıkadılar. Ben de sordum göbek bağı düşene kadar yıkanmaz mı diye. Öyle saçma şey mi olur koksun mu bebek dediler :))
Sebebini sormadım hiç ama ne bileyim biz yıkamıyoruz :) Kokmuyor da bebek.

Ayı yavrusunu severken öldürürmüş lafı tam da böyle insanlar için söylenmiş olsa gerek...

İkiniz de doğmamış çocuğa don biçip duruyorsunuz.
Eşinizi severek mi evlendiniz bilmiyorum ama eşinizi de o anne büyüttü ve sizin hayat arkadaşınız şu an da.

Akışına bırakınca ne kadar büyüttüğünüzü anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…