KAYINVALİDEM ONLARA GİTTİĞİMİZDE ORADA KALMAMIZI İSTİYOR.

Kv gidiş saatleeini değiştir ya da eşin orada uyumadan kalkın evinize gidin. 15 dk sabredebilir herhalde. Adam sabahın dördünde kalkıyorsa elbette erkenden uykusu gelir. Ergen gibi uykuyu yönetmeyi bile beceremeyecek değilsiniz inşallah. Yaşlar kaç 24 falan mı. Kayınvalidenin eşini uyandırmak konusunda özel güçleri yok. Yatın burada demesi normal

Her zaman kendi başımı kaşımaktan yanayım. Eşimi bırakır dönerdim.

Arabanın anahtarını, çoluğu çocuğu toparlayıp sadece cüzdanını bırakıp dönmüşlüğüm var. Kızdığım için değil, madem uyumuş uyusun yani. Bu kadarcık mesafede beni getirip götürmek zorunda değil..

Ha bi keresinde kızgınlıkla kız kardeşimin evinden çıkmışlığım var. Arabaya son anda yetişmişti, cüzdanını da almıştım.. ama o bambaşka bi konu :)))

Eşini bırakıp tek dönseydin?
Yani oda uyandığında yada ertesi gün gelirdi.
Sonuçta yorgun vs uyandırmaya ne gerek var.

İşte onu anlamıyorum gereken şeyler beraber yapılıyor zaten de aile olmak demek beraber mi kalmak demek benim ailem eşim ve çocuğum o zaman
kv kurmuş kendi kafasında
onlarda kalıyor diye.. kalmıyorsunuz değil mi?

herkes herkesin evinde yatmak zorunda değil.. tutturmasın
emre enişteye de söyleyin uykusu gelince kalkalım desin :)

Canım merhaba neden kendini suçlu hissediyorsun, insanlara hayır demeyi bilmemiz lazım şuan aynı konu bizde var ben hamileyim aramızda 10. Dakikalık yol var orda kalmamı istiyorlar. Bende rahat edemediğimi evde şort giyindiğimi anlatsamda nafile 20. Günlük bebek kendi evinden başka yerde basıl kalacak. Çok güzel cevap vermişsin kayınvaliden kendi aileni niye işin içine katıyor zaten o bir saçmalık bence üzülme kendine dert etme sakın

Esinizin calistigi günlerde gitmeyin bir daha 4 bucukta kalkmak da her yigidin harci değil yorucu olsa gerek.Ya da gittiniz esinizin yatacagini anladiginiz an hadi hayatim ben hazirim kalkalim diyin. Cünkü benim esim de bir yatarsa hele ki ben sekerleme yapacagım biraz derse bilirim ki asla ama asla kalkmaz uyuyakalır huyunu biliyorsanız uyumasına fırsat yaratmayın yeni evliyken esim de yapardı bunu ben zorla kaldirirdim kv ayni sekil kalin falan derdi evlerimiz arasi 3 4 ev falan yani

Çocuğu uyuduğunda kalın burda demeyecek anne var mıdır sanmam. Ben kayınvalidenizde suç bulamadım o yüzden. Eşinizin huyunu biliyorsunuz madem akşam vakti orda olmamanız lazım. 15 dakikalık mesafede kalmak istememekte çok haklısınız bu arada.

Emre ye söyle küçük bebek değil uykusu gelince "Hadi karicim uykum geldi eve geçelim" diye kendini ifade etsin .
Ayrıca kayinvalideniz aile olmayı yanlış anlamış çekirdek aile değilsiniz ki . Sizin bir eviniz var

Eşinizin meslegi nedir sabah 4te kalkilip gidilip de aksam 8de gelinir mi ya. Nasil bir mesai saati/vardiya usuludur bu. Haftada kac gun böyle çalışıyor? Cok üzüldüm eşinize. İş çıkışı 20gunluk bebekle saat aksam 11lere kadar misafirlikte ne isiniz var onu da anlamadim. 8-5 çalışıyorum, yaşım 30, aksam kahve içmeye bile gitmek istemiyor canim yoruluyorum yani.

Daha kısa kalıp adam bayılmadan geri dönün, aracı da o kullanmasın yolda uyursa keşke kalsaydık dersiniz.
Kalma muhabbetini de kendi kessin. Benimki de anasına gidince uyurdu bebe ufaktı bi gün bi geldiler bana, eve gidince açtım ağzımı. gidip bayılıp uyuyorsun çocuk peşinde dolaşırken canım çıkıyor, ananla babanla oturmak bana kalıyor, her taraf tehlikeli. İdare etmekten baygınlık geçireceğim, Ya kalk çocukla ilgilen ya da ben artık gitmiyorum dedim. Çocukla ilgilen kısmı nanay ama artık orda uyumuyor çabuk dönüyoruz. Uyumak derken şekerleme ama biz orda hiç kalmadık.
Bi de her hafta gidiyoruz çocuk göreceklermiş, görünce ne oluyorsa. Ne vakit geçirmeyi bilirler ne bakabilirler nefret ediyorum orda olmaktan. Eş için gidiyorum yoksa bence iki ayda bir yeter.
Bu arada bence kayınvalide evinde zaman bükülüyor dünya üzerinde bir saat orda beş saate tekabül ediyor. Iyyyy ürperdim içim çekildi.

Canım çok haklısın bende kayınvalşdegil ile aynı şehirde oturuyorum yanı bu kalmak meselesi ne kadar büyütüyorlar yahu kalmak istemiyorum evim yok mu benim ne diye her gitmeme ısrar ediyorsunuz eşimde uyuya kalırdı bende robot gibi otururdum uyanmasını beklerdim büyük kavga ettik eğer ki bir daha uyursan diyerek şimdi hiç uyumuyor buna mecbur bıraktı benş uyursa dünyayı dar ediyorum

Asla taviz verme elini versen kolunu kaptırırsın, yeni evliyken aynısını yaşadım, kv ye bir gidişim vardı ama dönüşüm çok zordu , yalvar yakar ısrarla orda kalmamızı sağlıyordu ben de ilk zamanlar sesimi çıkarmayınca tepemize bindi, evime gittiğim için resmen suçluluk yaşatıyordu eşimle bana , hayır yani evinde kocası ve 2 çocuğu daha vardı amaç bağımlı olalım, kesinlikle rıza göstermeyin cevabınız hep net olsun, çok şükür ben kalma işini ilk seneden bitirdim şimdi teklif dahi edemiyorlar, her insan kendi evinde rahat eder ne bu ısrar anlamıyorum gerçekten...

Bu hayatta beterin beteri vardır diye düşün hep…
Ben alt katındayım eş kişisi aynı senin eş gibi uyuyakalıyor annesi “uyusun uyusun” diyordu…

Arkadaş ben anladım her şey kocada bitiyor..
En son durumunuz ne , sizin durum baya karışık ve zordu eşten ve kv den dolayı

Olur mu öyle şey evlilik sorumluluk gerektirir eğer sürekli uyuyorsa anasının evinde tek başına uyusun konu sahibi gitmesin kv arada torununu ziyâret etsin , oğlu da nerede uyuyorsa uyusun, valla ben kv lerde asla uyuyamıyorum her yerim ağrıyor resmen sabaha kadar , insan kendi yatağında rahat eder ancak...

Iyy igrenc gercekten. Nefret ederim boyle vicik vicik iliskilerin sınırını bilmeyen insanlardan. Once o kocaniz olacak herife iyi bi qyar verin. Cocuk mu bu canim. Anasina gidiliyorsa oturacak sohbet edecek. Birakin orda yatmayi, kocamin anasina gidip de kocam uyusa ve ben anasiyla oturup kendi kendime sohbet etmek zorunda kalsam ona bile kiyameti koparirim. Ne munasebet yani. Yorgunluksa yorgunluk, uyunacak yer var uyunmayacak yer var. En bastan hic kabul etmemeliydiniz. 15 dk mesafede yatili kalmak nedir

Çok da yaşlı değil aslında 50 yaşında ama bu ısrarı anlamıyorum her şeyi sürü gibi beraber yapmak istiyorlar
Hamilelikten öncede kalmaycaktiniz,
Ozaman kalınca kv de doğal olarak düşünüyor , kocası uyuyakalmis daha öncede kalmadığı yer değil,
Şimdide kalabilir diye. Sen eşinle zaten çekirdek ailesin. Kv birarada yaşayıp genis aile olmak istiyor heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…