Kuzucum bunu dert yanmak gibi anlamasın kimse, evladım iyi ki var her anne gibi çok seviyorum, canımı istese veririm lakin anne olan herkes biliyor ki sadece hamilelikle, doğum sonrası okula başlayana kadar ki sorunlarla bitmiyor hiçbir şey, büyüyor geleceğini planlıyorsunuz, eğitim hayatı, mesleğini eline alana kadar ki süreç, evlenecekse maddi manevi destek, aman evlenirse de eşiyle anlaşamaz boşanırsa veya işsiz kalırlarsa da aç açıkta kalırlarsa diye düşünüp yatırımlar yapıyorsunuz, anne baba çocuğunun her yaşında farklı bir kaygı yaşıyor sürekli onlar için plan yapıyor.
Gelmişim 50 yaşına, herkes gibi benim de Allah’la sözleşmem yok 100 yaşına kadar yaşarım diye veya hep sağlıklı kalacağımın garantisi yok, evlatlarımız evli ya da bekar fark etmez, artık insan biraz da kendi için bir şeyler yapmak istiyor, dünyayı koşarak turlayacak enerjim bile olsa bundan sonra kendimi düşünmek bencillik mi?
Herkes şöyle ortalama 50 yaşına gelsin de öyle konuşalım bakalım o yaşta fikirler değişiyor mu değişmiyor mu?
Valla artık salsınlar anneleri, ha kayınvalide ha kız anneleri olarak biz hiç fark etmez, canımızın istediği gibi yaşamak istiyoruz artık.