slm arkadaşlar kayınvalidem ne olsa benden biliyo benim oğlum birşey yapmaz etmez sen yapıyosundur diyo ben eşimle tartışıyorum üst katımızda oturuyorlar hemen diğer gün oğlumu hasta edeceksin ben onu ne zorluklarla büyüttüm diyo sen birşey yapmışsındır da o bağırmıştır diyo sürekli gelip oğlunun yanın da diyor ki kadınlar yine kendi kendine sorunlarını yenerde erkekler içine atar oğlumla bir daha tartışırsan aran bozulursa benim de seninle aram bozulur diyo biz bebeğimizi bir senedir kaybettik ben o zaman nasıl ağlıyorum gelmiş o an bana diyor ki ağlama oğlum bir de sana üzülecek şeker hastalığına yakalanacak hiç beni düşünmüyo herşey de oğlunu düşünüyo sizinkiler de öyle mi bir de ben kayınvalideme o kadar iş yaparım benim yaptıklarım göze gelmez evli kızı gelsin bi bulaşık yıkasın hemen bütün işi kızım yaptı der akşam babamın eşimin yanında birlikte olunca anlatır eşime diyorum bir daha ona iş yapmayacağım yaranamıyorum diyorum o da annesini tutuyo sonra da laf arasında annesine şaka yollu söylüyo kayınvalidem de hemen bana ters ters bakıyo onu mu kötüledim diye bunların elinde kaldım ya