Kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
Benim kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor mesajlarını gördüm hemde ailecek tanınan biriyle kayınpederimi in arkadaşıyla eşimin bizim hepimizin abi dediği kişiyle daha önce o kişinin eşi tarafından suçlamalar yapılmıştı ama hiç kimse kayınvalideme konduramamıştı tesadüfen mesajları gördüm ve dikkat ediyorum sürekli o kişinin araması var kayınvalidemin telefonunda ve isimsiz kayıtlı numarası ne yapabilirim öğrendiğim günden beri uykularım kaçıyor geçen eşimle beraber karşılaştık o kişiyle ben görmemezlikten geldim eşim görmemiş zaten sonra o seslendi selam bile vermiyonuz dedi sinir oldum ama eşime çaktırmamak için konuştum napabilirim kendi annem yerine koyuyorum nasıl annemin bunu yapmasını kaldıramazsam onunda kaldıramıyorum eşim bi erkek onun kesinlikle duymaması lazım zaten psikolojik ilaçlar kullanıyor hayatı mahvolur ne yapabilirim kızlarıda çok fevri ortalığı ayağa kaldırırlar kayınvalidemlere gitmek istemiyorum moralim bozuluyor siz benim yerime olsanız içinize mi atarsınız kayınvalidenizle paylaşırmısınız nasıl yapar böyle bişey anlamıyorum karşıdaki kişide evli çocukları var off off ne kadar hatası olsada bana karşı ben ona anne diyorum ama yavaş yavaş soğuyorum bu konu yüzünden o kişiyi gelininin kızlarının kocasının oğlunun olduğu ortama nasış sokabiliyor rahat rahat uykularım kaçıyor gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum

mesaj icerigi? nasi emin oldunuz yani? bir de bunu bilen sadece siz misiniz telefonunu mu karistirdiniz

ben senin yerinde olsam hiç karışmam arada sen kalırsın ki kv ne sakın açma mevzuyu bence

Nasil kv niz varmış valla pes.ne yapabilirsiniz ki siz hiç bulasmayin.ortaya çıkarsa da inşallah eşinin de başı belaya girmez.

Ben olsam susmazdım .

İlk olarak kayınvalidenle konuş derim ben . Bildiğini bilsin .

Ve kayınpederini düşün ... Aldatıldığından haberi olmayan bir insan .

Yuva yıkmak falan olarak görmüyorum ben , yuvası yıkılsın istemeyen bu işlere karışmaz .

Kaç yaşında ki? Varsayalım 50-60, bu yaştan sonra neyin aldatması?
Bunlar hep seksten diyecek bir durum da yok

Son düzenleme:
Söylesen dert söylemesen dert kv hiç konuşma korku b... sana iftira atar belki mesajı eşinin yani oğlunun görmesini sağla

Yazik.kv gozu donmus kusura bakmayinda.bence bilgisayardan not yaIp cikti alin ki el yaInizdan tanimasin.Bildiginizi ve yanlis yolda oldugunuzu vazgecmesse kotu seyler olacagini yazin.mektup olarak evine yollayin.belki o zaman telaslanip vazgecer

Karismayin koskoca insanlarin ozeline.
Belki kayinpederiniz biliyor, belki bir sure takilip yollarini ayiracaklar, belki belki belki... kurcalamaya gerek yok, siz kotu olursunuz.

Bu hormonlar hiç mi durmuyor gerçekten pes. Sadece aramalardan dolayı mı emin oldun mesaj var mo varsa içeriği ne

kv ile konus bence,birilerinin durumun farkinda oldugunu duyarsa belki utanir da elini ayagini ceker bu isten.
ailenin diger fertlerine simdilik bisey dememek en mantiklisi.

Burdaki bir cok bayanı dinle ve karışma bir gün mutlaka ki ortaya cikicak, aman uzak dur derim. Öz oglunu, kardesini yasak ilişkisini ögrendi diye öldürenler var bu ülkede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…