Kayınvalidem kayınbabayı benim bakmamı söyledi

Ailesinin eşime karşı bir tutumu bile yok inanın ki. Ne ilgi ne alaka görmemiş sadece şikayet edip yakınmak için var onlar için esim sanki. Bir kere nasılsın oğlum dediklerini görmedim. Ki esim yüzlerine karşı çok saygılıdır ama baş basayken içini döküyor samimiyetime güvendiğinden. Ben napabilirim paraları var herseyleri var bakıcı buluyorum istemiyorlar diye feveran ediyor adam. Hep arar ne lazım sorar alir götürür koşar. İstemeyiz bakıcı diye bağırıyor kayinvalidem eşime. Oda şikayet etme o zaman anne ben ne yapayım diyor

Ben kendi babama dahi kolay bakamam. Erkek sonuçta. o halde görmek istemem. Eger imkan varsa bakıcı tutarım kendi babama bile. Bu ne kadar samimi olsamda benim isteyerek yapabileceğim birsey değil buyuk konusmayim ama. Çok zor bir durum imkan varsa o şekilde bakımı sağlamak varken neden böyle istenir anlamiyorum

Çok merak ettim kv öyle konusuyor tamam da kp de kabul etmısmı sizin bakmanızı. Yani sonucta esi olmayan bır kadın yapıcak temizliğini
Net bilgim yok esimde babasının yüzüne soramadı herhalde sen istiyormusun diye. Kv çok çığırtkan. Birsey istedimi bagirinip yerlere atıyor kendini esim neye uğradığını şaşırmış anlayacağınız

El insanına mı kalmişlar. Öyle diyormuş kv
Oğlu bakabilir.

İş saatlerini ayarlayıp fedakarlık edip .Herkes kendi anne babasına bakmakta özgür.Annenin evine de gidip orda anneye de yardımcı olabilir.

Benim babamda hasta idi.Annem ve abim baktı.

Dünya hali herşey olabilir.İnsanız başımıza herşey gelebilir.

Kp kadın bakıcıdan çekiniyor ise erkek bakıcı tutulabilir.

Çözüm aranırsa bulunur.

Konu sahibinin değil de sanki eşinin bakmasi isteniyor olabilir.Ama o işte iken konu sahibi tek bakamaz.İlla aileden biri bakacak ise adamın karısı ve oğlu en mantıklısı.

Konu sahibi bence eşinize annesine hafta sonu hafta içi akşam filan yardıma gitmeyi teklif etmeyi dusunebilirsiniz.Hem kadın da dinlenmiş olur biraz.Hem sizin düzeniniz aynı kalmış olur.

Eşim çalışıyor yoğun bir şekilde. Çocuk yapmaya çalışıyoruz.kayiplar yaşadık. Eşim de sıkıntı var uzun bir tedavi sürecimiz olacak. Eşimde artık kaç yasina geldim ben annemin sorunlarından isteklerinden bu yaşa kadar kendime bakamadım çocuk sahibi bile olmaya zaman ayiramadim benden fazlasını beklemesin fazlasını yapmicam. paraların üstüne yatmasın bakıcı tutsun diyor. Kalp kırmasını da istemiyorum eşimin ama benimde elimden birsey gelmez ki bu durumda

Kendi babanıza anneniz baksa yoruldum dese kardeşiniz ,abiniz bakmak istemese ne düşünürsünüz ?

Empati için soruyorum yanlış anlamayın.Zira beni ilgilendirmez.Aile içi mevzular.Sağlıklı çözümler bulmanızı umarım.

Gerçekten yorum yapmasi çok zor konular .Allah kimseyi kimsenin bakımına muhtaç etmesin.Bakan kişi için de bakılan kişi için de çok zor.Allah herkese sağlık ,afiyet versin.Kimse elden ayaktan düşmesin.

Amin gerçekten zor bende çok zorlanıyorum ilerde bizlerinde ne olacagi belli değil. Ama imkan varsa neden baksınlar bakıcı baksın biz gözetelim diye öneririm kendi ailemede gerekirse ayni apartmanda otururum her gün göz kulak olurum. Ama kişisel bakımını bir yardımcının karsilamasini isterim ne onlar utansın sıkılsın ne ben kahrolayim. Eşim bana çocuk yaptırmadılar fırsat vermediler benim telefon açıp bana bakıcı tut diyecek çocuğum bile olmayacak diyor bu gidişle. Yani herkes kendince haklı ve bıkkın. Ben yeni gelin sayılırım geçmişte neler yaşandı tam bilemiyorum. Ben önerimi isterlerse yakin oturup bakıcı tutmaktan yana yapmayı düşünüyorum ikna olurlarsa. Eşime de hep diyorum hasta yaşlı ikiside anlayışlı ol biraz daha fazla git kal gerekirse bazen diyorum ama esime de kalma git evine evin var senin diyormuş. Ben tam anlayamadım ne istediklerini

Bir bakıcı ayarlayıp, tabi ki gelebilir diye, bir odayı ayarlayın. Bu hastası olanların, yardımcı almama konusunda ki inadını asla anlayamayacağım.(maddi sorun yaşamayanlar için bu sözüm) Allah kolaylık versin bakanlara; bakilanlara da sifa

Tam dediğiniz aklımda. Var müsait odamızda. Bir bakıcı ayarlayıp alayım diye düşündüm. Hem kp belki alışır bakıcıya evinde de ister sonra diye düşündüm. Ama kv biraz fevri dediğinin dışında birsey yapılınca. Bağırıp yerlere atıyor kendini. Beni öldurecekmisiniz benden ne istiyorsunuz diye bağırmaya başlıyor. Gelir eve duyarsa kendini yerlere atar bisey olur diye tedirginim. Esim bakıcı buldum getiricem dediğinde bir kere kendini yerlere attı duvarlara vurdu kendini. kolunu kırmıştı

Aslında bir anlasa bu durumun konforunu. Hasta bakmak gerçekten çok yorucu; hem fiziksel hem psikolojik. Gözünün görmediği yerde, muhtaç birini bakiciya emanet etmeye karşıyım. Kendi evinizde, gözünüzun önünde, ayrı bir odada, bakıcı yardımıyla kalması hasta için de rahat olur. Sürekli hatrinı soran çocukları, torunları vs.
Çok özür diliyorum ama, kvniz maşallah, hem karnım doysun hem pastam dursun modunda. Umarım bakış açısı değişir en kısa surede

En çok üzüldüğüm nokta da; bakan kişi gerçekten yoruluyor ve gucu yetmeyince, baktığı insanı istemeden de olsa kiriyor

Bunalinca yorulunca insan istemese bile kırar hem geçici bir durum yok ortada 6 ay bakayım 1 sene bakayım gibi. Iyilesme durumu yok e şükür ölümcül bir durumda yok. Ömrü ne kadarsa yaşayacak bu şekilde. Belki 10 sene. Bakici olsa 7/24 bagli da kalmaz insan bunalmaz .Halbuki bu işi yapan ihtiyacı olan insanlar var hem kendilerine fayda hem bir insana faydası olsun. Ama böyle diyene düşman kv. Ben yakin oturup her gün kolaçan etmek taraftariyim çünkü kp var diye kv gelir bize. Kv sorunlu biri zaten bu sefer kotu oluruz

Hem sizin hem kpniz için hayırla sonuclansin inşallah

Siz perişan olun istiyor kv. Bakıcı tutsun. Eşiniz de arkanızda iken asla geri adım atmayın

Siz perişan olun istiyor kv. Bakıcı tutsun. Eşiniz de arkanızda iken asla geri adım atmayın
Kadın ağlayıp bağırıp yerlere atiyor kendini baş edilecek gibi değil . En son alalım bakici bulalım bakalım biz dedigimiz de. Bağırdı agladi yerlere yattı kayinpedere bağırdı ağlattı. Bilerek yapıyor dediğiniz gibi perisan ediyor bilinçli olarak hepimizi. Durduk yere trajedi yaşatıyor resmen. Adamın parası mali mülkü var. Yatar durumda ama ölümcül bir durumu yok. Alalım bizde olsun bakıcı bulalım diyince sanki küfür etmişiz gibi hasta hasta hareketler tepkiler . Kendi annem olsa kendine gel noluyor hop derim. Tepkide veremiyorum çok zor ya. Kp rin birsey demesi lazım ona

Ama bakın kocaman adamın altını siz temizleyemezsiniz. İsterse kendini camdan atsın. Bakıcı tutmuyorsa benden umudu kes seni, bitti. Hatta gidin iş bulun. Ağzını hiç açmasın. Bakıcıya vereceği 3-5 in hesabını yapıyor pis cimri

E tabi bedava bakıcı varken niye para versinler

Bana zaten hiç açamaz ağzını yüzüme zor ancak arkamdan. Ben zaten ne kadarlık evliyim. Ne saygı sevgi gördüm ki. Görmediğim halde yinede yardımcı olmak için elimden geleni yaptım. Bakıcı için telkinde bulunmak dışında yapacağım birsey yok. 40 senelik karısı. 42 senelik oğlu varken 2 senelik geline kalmamalı yani bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…