Öyle masum bir yüzü var ve öyle tatlı dilliki normalde tanısan bana dersin sen yalan söylüyorsun . Ama inan yalan degil bana karşı böyle kadın duşakabin begendik nişanlımla taktırdık bizden ayrı gitmiş bakmış kayınpederimde anahtar vardı tadilattan dolayı o akşam bize çay içmeye geldi telefon açtı buyur gel müsaitiz dedim reddedemedim onun gibi bana yüzüme baka baka çok kötü olmuş dedi. Oysaki kızlar eğer o kötüyse allahın gücüne gider yani ne evlerde oturanlar var . Bir de kötüyse bile napalım takılmış sonuçta begendik bende öyle deyince takılmış halini görmemiştim sadece begenmiştik birlikte nişanlıma evi görmeye gidelim dedim gittim baktım çok begendim mesela güzel olmuş. Bikere yaşlı bir kadının yanında erkek tarafından yine böyle güzel olmuyo kötü oluyo diye söylenirken yaşlı kadın kayınvalideme kızı evden soğutmayın dedi içimden çok sevdim o teyzeyi keşke ben diyebilsem neden sürekli olumsuz yorum yapıyosun anne kırılıyorum yani diye ama eminim böyle bir şey desem oğluna bana bağardı bile der
Evet der inanirim.
İsin cok zor senin canim...bilemedim..aslinda ayrilmani tavsiye etmek isterdim. Cunki boyle kayinvalideler insani hasta eder.
Son yorumunu okudum simdi..nisanlin bile uyarmis birsey anlatma diye. Ozaman annesini biliyorsa sizi gorusturmesin.
Yani diyebilirsin nisanlina annen beni negatif enerjisi ile kotu yorumlari ile asagi cekiyor diye. Tonton teyze bile farketmis kizi sogutmayin demis resmen..
Bayramdan bayrama gorus annesiyle. Kendisi istedigi gibi gitsin gorussun ama sen mesafeli durmak istedigini soyle yuzgoz olmak istemedigini bu durumlari kaldiramadigini bas edemedigini anlat.
Ben olsam oyle yapardim cunki agzinda kus tutsan bile yaranamazsin. Kotu niyetle yaklasandan uzak durmak gerek.
Ben begendim ben aldim desen bile baska biryerden patlak verir baska seyler uretir boyle insanlar. Maksat zehir dagitmak ortaliga.