- 27 Ağustos 2017
- 130
- 79
- 28
Ben kendi deneyimimden yola cikarak diyorum. Nisanli iken mesafeli olmak gercekten faydali oluyor. Bizimki de surekli filanca ariyor bla bla derdi canim istediyse aradim istemediyse aramadim bile. Evlenince de is esinde bitecek, o dengeyi kurarsa annesine karsi hep seni tutarsa rahat edersiniz, mustakbel valide de sınırını bilir. Ama birbirinizi tanıyana kadar içlerine girene kadar tedbirli olmalısın.
Şu zamana kadar hep yanımda oldu beni savundu korudu kolladı annesine karşı ben ne diyecegim şimdi falan diye söylenirken hatta kimseye hesap vermek zorunda degilsin de diyor . Hatta şöyle bi durumda var benim nişanlım vardiyalı çalışıyor gececi oldugu zaman bizde kalırsın diye bir kaç kez söyledi kalırmısın degil kalırsın diye direk bende ozaman hayır ben korkmuyorum öyle olursa kendi evime alışamam hem nişanlımada zor olur sabah beni alıp eve gitmektense direk eve gelmesi daha mantıklı dedim. Ozaman tamam dedi ama bu konuyu söylemeye devam etti ara sıra bende nişanlıma ne kendi annemde ne senin annende kalmak istemiyorum ben kalmaları sevmiyorum hastalık olur özel bi durum olur kalırım ama sen gececiyken kalmam diye konuştum oda zaten bende istemem düzenimiz bozulur gibi konuştu ama kesin evlendigimizde ilk nişanlımın gececi oluşunda sürekli arıcak belkide kendisi gelicek ya başımın üstünde yeri var ama bi insan her görüşmede kalp kırmayı nasıl başarabilir ?