- 20 Ocak 2024
- 33
- 24
-
- Konu Sahibi bikahvebikitap
Birlikte yaşamıyoruz ben pek evime davet edemiyorum çoluk çocuk falan o çağırdıkça gidiyoruz o da bu ara sık çağırdı yeni de bayram geçtiği için sık görüşmüş olduk şu sıraSiz niye surekli ordek ailesi gibi bir aradasiniz? Ayni evde mi yasiyorsunuz?
Birlikte yaşamıyoruz ben pek evime davet edemiyorum çoluk çocuk falan o çağırdıkça gidiyoruz o da bu ara sık çağırdı yeni de bayram geçtiği için sık görüşmüş olduk şu sıra
Çoluk çocukla misafirliğe gitmek ama çoluk çocukla misafir alamamak
Eşim taraf tutmuyor denge sağlıyorsa hiç tınlamam. Gerektiği yerde cevabımı verir otururum.
Aynen öyle fazla misafir davet edemiyorum hamileyim ve iki küçük çocuğum var kimseye de bizi davet edin diye yalvarmıyorum gelene kapım açık çağırdığı zamanda davete hürmet edip gidiyorumÇoluk çocukla misafirliğe gitmek ama çoluk çocukla misafir alamamak
Eşim taraf tutmuyor denge sağlıyorsa hiç tınlamam. Gerektiği yerde cevabımı verir otururum.
Eltimde bende ikimizde evimize pek çağırmayız kayınvalidem çağırır evi geniştir bahçesi terası vardır burda rahat olur der çağırır yıllardır alışılagelmiş düzen budur bizdeAynı eltimin hareketi, asla davet etmez ama yemeye içmeye gelir gider kv arkasından konuşur.
Heralde yazdığımı okumamış yada yanlış anlamışsınız eltimi çok severim hiç bir sucu yok aramızda iyi diye belirtmiştim özellikle yazımdaİsim konusunda diretmesi hiç hoş değil, koymayacağım demişsiniz kapanmış olay zaten ama diğer yönleri ile tipik bir Türk kaynanası. Buradaki çoğu üyenin kaynanası benzer özellikler taşıyordur tahminimce ama siz durduk yere eltiye niye kuruluyorsunuz onu anlamadım. Kadının ne günahı var?
Okudum ama hafif bir kıskançlık sezdim. Bu benim fikrim, herhangi bir bağlayıcılığı yok.Heralde yazdığımı okumamış yada yanlış anlamışsınız eltimi çok severim hiç bir sucu yok aramızda iyi diye belirtmiştim özellikle yazımda
eşiniz zaten sizin yanınızda belliki annesinin tavırlarını biliyor takma demiş ben olsam takmazdım (ilerde kaynanam bana yakın olsa, beni düşünse nolur düşünmese nolur allah aşkına sizde çok takmayın) sizde aynı şekilde samimiyetsiz cevaplar verin sadece onun anlayabileceği şekilde.sen annemi boşver ona öyle ara ara gelirler dedi ama bana bu şekilde yaklaşmaya ne hakkı var anlamadım dün köfte yiyoruz eltime sıcak al şöyle ye kendi tabağındakileri falan verdi bende hamileyim orda yani usulen bana da al dedi ama işte anlatabilmişimdir inşallah. Ben ona nasıl davranayım bilemedim artık ama hareketleri bana inat yani bunu anladım siz yerimde olsanız nasıl davranırdınız?
Oğlum 20 aylık, al benden de o kadar.Bu kaynanaların sürekli dip dibe olma sevdasını da anlamıyorum. 5 aylık oğlum evlense de gidip karısıyla vakit geçirsin az nefes alayım diyorum