Kayınvalidem ile ilk tanışmam berbat geçti

Napicaktin acaba o seninle alayci bi tavirla konusurken tesekkur mu etmeliydin?
Annesine daha sonra neden bole bir ayip yaptigini sormak yerine sana neden cevap verdin mi diyor?
Erkek beyni iste

sen kendi kendini ikna ediyorsun bize gerek yok, hakkında hayırlısı.

Napicaktin acaba o seninle alayci bi tavirla konusurken tesekkur mu etmeliydin?
Annesine daha sonra neden bole bir ayip yaptigini sormak yerine sana neden cevap verdin mi diyor?
Erkek beyni iste

evet başta öyle dedi niye öyle cevap verdin öyle demek istemedi falan dedi ama ben artık demiş bulundum pişman da değilim

fevri ve hazircevap hos olmamis ne olursa olsun bir adim geride kalmak birsey kaybetirmez kazandirir hatta kendine güvenini dahada ortaya koyarsin, cünkü sen kendini biliyorsun ve kimseye kendini ispat etmek zorunda degilsin.Ama o sözden sonra kayinvalideyi analize alirim hal tavirlarinin samimiyetine bakarim gercekten deidigin gibiyse rövan$ i beklerim

Şöyle söyliyim : içinden nasıl geliyorsa hesap kıtap yapmadan öyle yaşa aşkını ...
nasılsa her şekilde canın yanacaksa yıne yanacak ..

sımdı yumusamasaydıın ve bısey olsaydı : keske boyle yapmasaydım hatalıyım deyıp vıcdan yapıcaksın

yumusadıgın için sevgılının ve annesının baskın cıkmasından kaynaklanıcak sorunlar için ağladığında da
keşke yumuşamasaydım dıyceksın ..

ya her şekılde ağlıycaksın bosver nasıl içinden gelıyorsa öyle yaşa

Hiii:) keske butun erkeklerin annesi babasi seninki gibi olsa...
Belki bu kadar cok kiz arkadas tecavuze ugramaz ya da dogranmazdi...
Neyse canim bence erkek arkadasinla aranda bi saygi sorunu var gibi... Azarlar gibi konusuyo surekli bana kalirsa ya da sadece ben oyle hissettim bilmiyorum.

Biran once duzelir ins hersey

cevaplarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim annesinin mevzusunu kapattım. zaten bugün annesi aradı o akşam çok üzüldüğünü öyle demek istemediğini falan söyledi. öyle olmasa bile inanmak durumunda kaldım ve bende özür diledim bana ilk fırsatta çaya geleceğini söyledi ben tabi şok oldum.

Sevindim :)

Dikkatli davranması gerektiğini anlamış... Usülen dilediğiniz özrün de farkına varmıştır muhtemelen :) Hakkınızda hayırlısı olsun ....

çok fevrisin canım yaa
dikkatli davran art niyet arama
bak bu kişi seni çok seviyordur belki..
ama senin davranışların onu incitip itebiliiir
annesinin seni istemediğini nereden biliyorsun
ah biz kızlar hemen yazıp çiziyoruz

ılımlı ol biraz, huzur, sakinliiikkk sevginin aşkının tadını çıkarrrr

konuyu baştan sona okudum ama bu yazdığını beklemiyodum
senin hakkında hiç bir fikri olmayan insan, sana öyle söylerse sende tabi ki kendini savunursun.. bence senin nabzını ölçmüş ama karşılığınıda almış:)
tebrik ederim çok iyi yapmışsın..özür dilemiş ama sonuçta..
erkek arkadaşının uslubü, konuşması yanlış ama, dediğin gibi bi yerse senin iyiliğin için, sana zarar gelmesinden korktuğu için demiştir, anne mevzusunuda tam olarak kapatamadığınız için oda arada kaynamış :)
sana değer verdiği belli, inş. hayal ettiğiniz gibi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…