![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( emin ol erkek arkadaşın hiiiç anlama vrememiştir tavırlarına...daha önce de yazmıştım biraz abartmışsın canım...rahatsızlığını bu şekilde dile getirmen bence yanlış...kendimi ezdirmeyeceğim diye "huysuz" ve ukala görünmek bilmem ne kadar doğru...ve sana bir abla tavsiyesi ilk izlenimin "sakin, ılımlı, uyumlu" olması her zaman ie yarar...bence biraz durup anlamalıya çalışmalıydın gerçekten seni aşağılamak için mi söyledi yoksa gerçekten anlamayacığını düşündüğün için mi?? bilsen bile önce düşün sonra ne yapacaksan yap....ve lütfen kendini kimseden aşağı görme...karşındaki aile ne olursa olsun senin dünyada çok özel bir yerin var...meslek kariyer para vsvs hepsi fasa fiso...insan düşünceleriyle vardır ve olgunluk bir insanın edinebileceği en güzel kariyerdir....
erkek arkadşınını hayatında bi başkasının olduğunu düşünmesi çok normal çünkü bu ayrılık sebebi olabilecek ciddi bir durum değil...ve bu gibi durumlarda erkeklarin aklına gelen ilk şey bir başkasının varlığıdır....daha fazla hırçınlaşmak yerine rahatsızlığını dile getir...geçekten alındığını çünkü çok daha başka beklentilerle, keyifle, heyecanla gittiğini anlat...ve gelecek için de "aman olmaz böyle" diye karar verme...tek bir olayla olmaz yaşa değerlendir sorun varsa başa çıkabilirmisin ölç biç tart...kendini olgunluğunla kanıtla sen kendinden emin ol kim ne düşünürse düşünsün...sen sadece kendi hayatına kendi mutluluğuna bak....
ve yine söylüyorum "tabiii ben laborantım o pilot" gibi garip bir düşünceyi önce SEN kendi kafandan at....bak senin aklına gelen ilk şey bu olmuş "beni oğullarına yakıştırmıyorlar" belki sen de öyle hissediyorsun...erkek arkadaşının senden üstün olduğunu....işi ne olursa olsun insan insandan aklıyla üstündür, davranışlarıyla düşünceleriıyle aklıyla üstündür....
herşey gönlünce istediğin gibi ve senin için en iyi şekilde olsun.....ama önce sakinleş ve dışarıdan bakmaya çalışarak yeniden SAKİNCE düşün....