- Konu Sahibi 26yasindayim
-
evet canım gerçekten onu deli gibi seviyorum ama şu yaptıklarıma bakınca sevmediğim anlaşılıyor. sadece erkeklere güvenemiyorum üstelik ilk erkek arkadaşım olmasına rağmen.
( emin ol erkek arkadaşın hiiiç anlama vrememiştir tavırlarına...daha önce de yazmıştım biraz abartmışsın canım...rahatsızlığını bu şekilde dile getirmen bence yanlış...kendimi ezdirmeyeceğim diye "huysuz" ve ukala görünmek bilmem ne kadar doğru...ve sana bir abla tavsiyesi ilk izlenimin "sakin, ılımlı, uyumlu" olması her zaman ie yarar...bence biraz durup anlamalıya çalışmalıydın gerçekten seni aşağılamak için mi söyledi yoksa gerçekten anlamayacığını düşündüğün için mi?? bilsen bile önce düşün sonra ne yapacaksan yap....ve lütfen kendini kimseden aşağı görme...karşındaki aile ne olursa olsun senin dünyada çok özel bir yerin var...meslek kariyer para vsvs hepsi fasa fiso...insan düşünceleriyle vardır ve olgunluk bir insanın edinebileceği en güzel kariyerdir....
erkek arkadşınını hayatında bi başkasının olduğunu düşünmesi çok normal çünkü bu ayrılık sebebi olabilecek ciddi bir durum değil...ve bu gibi durumlarda erkeklarin aklına gelen ilk şey bir başkasının varlığıdır....daha fazla hırçınlaşmak yerine rahatsızlığını dile getir...geçekten alındığını çünkü çok daha başka beklentilerle, keyifle, heyecanla gittiğini anlat...ve gelecek için de "aman olmaz böyle" diye karar verme...tek bir olayla olmaz yaşa değerlendir sorun varsa başa çıkabilirmisin ölç biç tart...kendini olgunluğunla kanıtla sen kendinden emin ol kim ne düşünürse düşünsün...sen sadece kendi hayatına kendi mutluluğuna bak....
ve yine söylüyorum "tabiii ben laborantım o pilot" gibi garip bir düşünceyi önce SEN kendi kafandan at....bak senin aklına gelen ilk şey bu olmuş "beni oğullarına yakıştırmıyorlar" belki sen de öyle hissediyorsun...erkek arkadaşının senden üstün olduğunu....işi ne olursa olsun insan insandan aklıyla üstündür, davranışlarıyla düşünceleriıyle aklıyla üstündür....
herşey gönlünce istediğin gibi ve senin için en iyi şekilde olsun.....ama önce sakinleş ve dışarıdan bakmaya çalışarak yeniden SAKİNCE düşün....
kızlar o sinirle eve çıktım eşortmanlarımı giydim mutfakta börek yapıyorum. yemeğe ev arkadaşımın erkek arkadaşı gelcekmiş bu arada benim erkek arkadaşımla da ev arkadaşımın erkek arkadaşı çok samimi arkadaşlar. hakanla beraber geldiler. bizimki hibirşey olmamış gibi sofraya oturdu yemek yedi. sonra giderken hiç ayağa kalkmadım ben yarın hakkariye gidiyorum dedi bir hafta yokum dedi. o an çok üzüldüm geçirmek için kapıya gittim seni çok seviyorum dedi zorla dudağımdan öptü ve gitti. kızlar sinirlerim çok bozuk
Bir insanın etiketi, okuduğu okul ve ne iş yaptığı önemli değildir. Önemli olan o insanın toplumdaki duruşudur. Saygın insan olmak ne parayla nede mevkiyle ilgilidir, aksi hal, kürke itibardan öteye geçmez. Kyınvalidenizin de bir kütüphane dolusu kitabı varmış ama biraz amiyane tabirle o kitapları taşıyan bir deveden farkı yokmuş. Kendinize saygınızdan ve kişiliğinizden ödün vermeyin, bence doğru yoldasınız ve kişiliği oturmuş birini okudum ben burada, sizi hak edenle mutlu olursunuz inşallah.
yazık değil mi size...
valla kim nederse desin hep aynı şeyi söyleyeceğim...."öfkeyle kalkan zararla oturur"....ve akıl her zaman öfkeyi yener....
sabah işe giderken hafta sonu bir elbise almıştım onu giydim elbisenin kısa olduğunu farkettim ama alırken dikkatimi çekmemişti. ev arkadaşımda çok yakıştığını söyleyince bende çıkarmadım aslında hakanın kızacağını tahmin etmiştim. birde saçıma çıtçıt almıştım öğlen kuaföre gittim saçım sarı olduğu için şimdiye kadar gittiğim kuaförlerin hepsi röfle yapalım rengi çok uygun falan derlerdi. öğlen röfle yaptırdım birde çıtçıtı taktırdım. bir anda ben bile kendimi tanıyamadım belime kadar uzun saç falan. yolda bütün erkekler dönüp bakıyordu acayip utandım. öğlen hakan hastaneye çiçek göndermiş üzerinde özür dileyen bir not bende mesaj attım seni çok seviyorum diye akşam seni almaya gelirim dedi. bir ara hastanede çay molasında dinlenme odasına girmiştim. arkadaş facebookunu açmıştı ben kendi hesabımı dondurmuştum. hakan arkadaşımda ekliydi bana hakanın resimlerine bir kız yorum yazmış dedi baktım çok yakışıklı çıkmışssın tufah tuhaf yorumlar kız arkadaş listesinde yok aradım ulaşamayınca akşam sorarım diye düşündüm.hastaneden yolun karşısında beni bekliyordu suratı beş karış oldu bu nel hal dedi saçın hiç olmamış dedi çok dikkat çekiyorsun dedi elbiseme .... gözüküyor dedi eve gidelim üstünü değiştir dedi. arabaya bindim yolda giderken hala söyleniyor utanmıyormusun böyle giyinmeye burası edirne değil ankara abaza dolu falan filan sonra annem sana kızmakta haklı demesin mi. bende niye haklıymış söyle bakıyım dedim. senin çok rahat olduğunu söyledi biz edirneliymişiz onlar artvinli aramızda kültür farkı varmış. evin önüne geldik ozaman annen sana artvinli bir kız bulsun dedim. üstünü değiştir gel bekliyorum dedi. gelmiycem dedim sen git dedim bu akşam seninle anlaşamıycağız dedim keyfin bilir dedi gitti
kısa eteğe elbiseye önceden beri kızardı. zaten kendimi asla ezdirmem deli gibi aşık olmama rağmen bitmesi gerekiyorsa biter. hakan bunu çok iyi biliyor onun için çok fazla üstüme gelmiyor yada cicim ayları olduğu için böyle davranıyor.
sen coktan kendı gozunde aklamış herseyıde kabul etmıssın guselım , ne kadar hayır etmıyorum desende aşk işte ya gozu kor edıyor ..
cocuk bır dduygu somurusuyle ısı hallettı hersey bır yana sen kendıı gozunde kendını hatalı gordukten sonra karsı taraf ezse,laf soylese ne ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?