Kayınvalidem ile ilk tanışmam berbat geçti

evet canım gerçekten onu deli gibi seviyorum ama şu yaptıklarıma bakınca sevmediğim anlaşılıyor. sadece erkeklere güvenemiyorum üstelik ilk erkek arkadaşım olmasına rağmen.

canım sen önce kendine güven...kendine güvenen kadın herzaman her ilişkiye 1-0 önde başlar ama kedine güven bu hırçınlıkla hiç sevmem bu ifadeyi ama "laf sokmakla" gösterilmez...

ben olsam o şekilde davranmak yerine hiç cevap vermez,
kitaplıktaki daha önce okuduğum bir kitabı gözüme kestirir o kitaptan konu açardım..."ne güzel bi kitaptı, elimden düşürememiştim, sizce ........nasıldı" vsvs gibi sorularla okuduğumu gayette anladığımı anlatırdım .....akıl öfkeyi yener herzaman....

ektiğin biçersin ilk izlenim "size kalmadım" olursa alacağın tepki de "biz sana hiiç kalmadık" olabilir, çok daha bka türlü olabilecekken...öfkeli değil akıllı olmaya çalış...

Son düzenleme:
sabah işe giderken hafta sonu bir elbise almıştım onu giydim elbisenin kısa olduğunu farkettim ama alırken dikkatimi çekmemişti. ev arkadaşımda çok yakıştığını söyleyince bende çıkarmadım aslında hakanın kızacağını tahmin etmiştim. birde saçıma çıtçıt almıştım öğlen kuaföre gittim saçım sarı olduğu için şimdiye kadar gittiğim kuaförlerin hepsi röfle yapalım rengi çok uygun falan derlerdi. öğlen röfle yaptırdım birde çıtçıtı taktırdım. bir anda ben bile kendimi tanıyamadım belime kadar uzun saç falan. yolda bütün erkekler dönüp bakıyordu acayip utandım. öğlen hakan hastaneye çiçek göndermiş üzerinde özür dileyen bir not bende mesaj attım seni çok seviyorum diye akşam seni almaya gelirim dedi. bir ara hastanede çay molasında dinlenme odasına girmiştim. arkadaş facebookunu açmıştı ben kendi hesabımı dondurmuştum. hakan arkadaşımda ekliydi bana hakanın resimlerine bir kız yorum yazmış dedi baktım çok yakışıklı çıkmışssın tufah tuhaf yorumlar kız arkadaş listesinde yok aradım ulaşamayınca akşam sorarım diye düşündüm.hastaneden yolun karşısında beni bekliyordu suratı beş karış oldu bu nel hal dedi saçın hiç olmamış dedi çok dikkat çekiyorsun dedi elbiseme .... gözüküyor dedi eve gidelim üstünü değiştir dedi. arabaya bindim yolda giderken hala söyleniyor utanmıyormusun böyle giyinmeye burası edirne değil ankara abaza dolu falan filan sonra annem sana kızmakta haklı demesin mi. bende niye haklıymış söyle bakıyım dedim. senin çok rahat olduğunu söyledi biz edirneliymişiz onlar artvinli aramızda kültür farkı varmış. evin önüne geldik ozaman annen sana artvinli bir kız bulsun dedim. üstünü değiştir gel bekliyorum dedi. gelmiycem dedim sen git dedim bu akşam seninle anlaşamıycağız dedim keyfin bilir dedi gitti

hakan benim ilk erkek arkadaşım fevri davrandığımın farkındayım ama olan oldu artık

oooo... son mevzudan sonra kayınvalidenin iyi niyetli olmadığı kesinleşti bence bayanlar. bir hocamın lafı vardır, kıyaslamak reddetmektir diye. gitsin artvinli kız bulsun madem o ne demek öyle.

Davranışınız bence doğru... Çok iyi etmişsiniz... Herkes haddini bilecek arkadaş!! O kitapların ağır gelebileceğini söylemenin binbir türlü yolu var... Eğer o kitapları okumuş ve hazmetmiş bir kadınsa zaten bunu bilirdi... Müstakbel kayınvalideniz kitapları okumuş ama Hazmedemeyenlerden.... Hiç kendinizi üzmeyin ... ve geri adım atmayın... Nasıl başlarsanız öyle gider...

Sevgiyle...

canım benım kesınlıkl başını eğme ..

sevgılıne de baksen... zaten aslında annesıne hak verıyormus ta bellı etmıyormus sana ..
bak bak daha ılk gordugu kızı rencıde eden uzen anne , ogluna o kızı baska sehırden dıye layık gormuyor
sevgılınde annesının ağzını kapatacagına senın agzını kapatıp dızgınlerı elıne almaya calısıyor ..

tuhaf ya .. demek kı yaş - egıtım falan fark etmıyor bu erkekler her sekılde analarının agzına bakıyorlar..
ılk mjlarında sana o kadar duskun olan adam annesıyle konusmasından sonra '' keyfın bılır '' deyıp gıdıyor..

dikkatli ol karşında fena bır kaynana var .. hemde daha ortada hıcbısey yokken oglunu dolduran yoneten bır kaynana ..

kızlar o sinirle eve çıktım eşortmanlarımı giydim mutfakta börek yapıyorum. yemeğe ev arkadaşımın erkek arkadaşı gelcekmiş bu arada benim erkek arkadaşımla da ev arkadaşımın erkek arkadaşı çok samimi arkadaşlar. hakanla beraber geldiler. bizimki hibirşey olmamış gibi sofraya oturdu yemek yedi. sonra giderken hiç ayağa kalkmadım ben yarın hakkariye gidiyorum dedi bir hafta yokum dedi. o an çok üzüldüm geçirmek için kapıya gittim seni çok seviyorum dedi zorla dudağımdan öptü ve gitti. kızlar sinirlerim çok bozuk

Bir insanın etiketi, okuduğu okul ve ne iş yaptığı önemli değildir. Önemli olan o insanın toplumdaki duruşudur. Saygın insan olmak ne parayla nede mevkiyle ilgilidir, aksi hal, kürke itibardan öteye geçmez. Kyınvalidenizin de bir kütüphane dolusu kitabı varmış ama biraz amiyane tabirle o kitapları taşıyan bir deveden farkı yokmuş. Kendinize saygınızdan ve kişiliğinizden ödün vermeyin, bence doğru yoldasınız ve kişiliği oturmuş birini okudum ben burada, sizi hak edenle mutlu olursunuz inşallah.

yazık değil mi size...

valla kim nederse desin hep aynı şeyi söyleyeceğim...."öfkeyle kalkan zararla oturur"....ve akıl her zaman öfkeyi yener....

evet canım bir kütüphane kitap okusa fayda etmez. ben ailemde evimize sevmediğimiz bir misafir gelse nezaket icabı güleryüzlü olunur diye öğrendim. annemde babamda öyle gördüm. abim bir kızın canını çok yakmıştı. annem iki üç gün eve gelmedi seninde kız kardeşin var kendine çekin düzen ver öyle gel bu eve diye. ama herkes benim annem değil

resmen kisa etekli halinizi kendince avantaja cevirip sizi suclu duruma dusurup annesini ve kendisini hakli kilmaya calismis. bunlar cok cocukca davranislar. iki olay birbirinden cok bagimsiz. sizin acikca derdinizi ve beklentilerinizi anlatmaniz lazim. susarak karsi tarafin hatasini anlayacagi yok. o sizin bir aciginizi ariyor ki uste ciksin. vermeyin ona bu firsati.

kısa eteğe elbiseye önceden beri kızardı. zaten kendimi asla ezdirmem deli gibi aşık olmama rağmen bitmesi gerekiyorsa biter. hakan bunu çok iyi biliyor onun için çok fazla üstüme gelmiyor yada cicim ayları olduğu için böyle davranıyor.

Annesine hak verdiğini düşünmüyorum. Kıskançlıktan anne konusunu açmış olmalı. Ama her kızdığında da annesini haklı çıkarmaya çalışan konuşmalar yapacaksada bu işin tadı kaçar.

Canım balık baştan kokar, annesini bu şekilde savunmuş bir de kitaplar sana ağır gelir diyen annesini haklı çıkarmak için sana hafif kız muamelesi yapmış hani zaten böylesin bu şekilde de giyinyorsun demiş iyice batırmış.
Bak ben izmirde yaşıyorum ve biz alabildiğine sarı saçla alabildiğine açık giyiniriz hiç bir erkek de ağzını açıp bakmaz sadece vay be çok güzel gibisinden bakarlar ki bu da hoş bir durum çünkü burada kızlar hep güzel ve bakımlı ama başka şehirlerde öyle değil ama yine de böyle dememeliydi sana, onun sana böyle demiyor olması lazımdı, hele ki annesini haklı çıkaracak şekilde olmaz,
ilk konu açılınca annesi bu kitaplar ağır gelir demesine haklı sebep düşündüm belki seni deniyor vs ama boşver bunları sen. :13: balık baştan kokmuş.
Ayrıca her annesiyle tanıştıran evlenecek değil ya bunu unutma.

baştan itibaren okudum yazıları benim düşüncem ,herkes haddini ve yerini bilmeli seni tanımadan etmeden bu şekilde konuşmaya hakkı da yok ,edirneli olunca ne oluyomuş ki ayrıca bunu anlamadım ,kadın daha baştan tavırla yaklaşıyor sana ,sanırım buda oğlunun zorlaması ileoldu sizin tanışmanız vs... kendini ezdirme derim...

kendimi asla ezdirmem ama erkek arkadaşımın hakkariye gidecem demesi beni çok üzdü ve birden ona haksızlık yatığımı düşündüm. sonuçta annesinin söylediği laftan onu sorumlu tuttum. kısa elbise olayında aslında haklı gerçekten ankara bunu çok fazla kaldırmıyor. ben edirnenin köyünde oturuyorum yazın köyde askılı giyiniriz mini etek ama kimse dönüp bakmaz. ankara karışık bir yer her semti aynı değil. aslında hakan bunu demek istedi. çünkü bunu bana daha öncede söylemişti. kapalı düşünen bir insan değil ama hastaneye binbir türlü insan geliyor dikkat et diye herzaman söyler.

sen coktan kendı gozunde aklamış herseyıde kabul etmıssın guselım , ne kadar hayır etmıyorum desende aşk işte ya gozu kor edıyor ..

cocuk bır dduygu somurusuyle ısı hallettı hersey bır yana sen kendıı gozunde kendını hatalı gordukten sonra karsı taraf ezse,laf soylese ne ..

evet duygu sömürüsü yaptı ama sonuçta gittiği yerde çoğu zaman telefonla bile ulaşamıyorum. inanın böyle yerlere gidip geri döndüğünde genelde soğuktan hasta olmuş zayıflamış bir şekilde geri dönüyor ne biliyim birden yumuşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…